Uyuşturucu şüphesi

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Iyi bayramlar hanımlar,
Yeni, guzel ve hızlı giden bir ilişkim var. Eski konularımda da var.
Kafamı kurcalayan bir konu var. Erkek arkadaşım şu an devlette çalışıyo duzgun bir işi var, bir iki görüştügü arkadaşi var yalnizca.
Bir gün bana askerlik anılarını anlatırken, askerde esrar kullandığını söyledi. Askerde bir arkadaşı varmiş o getiriyormuş vs. Çok güzel oluyodu diye anlattı bir de güle güle.ben de övünülcek ya da gülünecek bir sey olmadığını soyledim bir şekilde kapandi konu.
Asıl sorun şu ki erkek arkadaşmdan şuphelenmeye başladım acaba hala içiyor mu diye. 10 gündür izinde. Arkadaşlarının kendi dükkanı var bekar kendi hallerinde tipler biraz sorumsuz insanlar.onlara uğrar sonra beni işten almaya gelir. Bir iki kez acayip sinirli asabi geldi yanima. Gülüyor falan sonra bir anda sinirleniyor. Sebepsiz. Noldu sana diyorum usteledim uyuşturu ictim falan dedi güldü şaka tabi dedi.. geçen gün erkek arkadaşima gittim 1 saat işm çikti geri geldim evine.yine bir tuhaf. Yine sorguladım yine ayni seyi dedi güldü. Şaka dedi. Bir gun
Arkadaşim o ben otururken, arkadaşım dedi ki bir film vardi adam uyuşturucu yapiyordu falan dedi.benimki de durdu uyuşturucu mu dedi imali imali. Ben baktim direkt buna kotu bir şekilde.
Sizce saçmaliyor muyum? Sevgili olduktan sonra kimse tek kotu bir sey demedi ailesi ve onun hakkinda herkes çok efendidir o falan dedi bilemiyorum ya.
Nasıl anlarım naparım bilemiyorum

GÜNCELLEME: birkaç gün önce birer votka içelim dedik erkek arkadaşımla. içkilerden konu açıldı. (kendisi de ben de pek içmeyiz). sen bir de esrarın kafasını gör gibi bir şey dedi. bu kadar güzelse askerden sonra da içmişsindir dedim. hiç içmedim dedi. neden çok güzelmiş ya dedim. adımı esrarcı ya çıkarayım burada askerde kimseyi tanımıyorsun dedi. yalnız içebilirsin dedim. yalnız olmaz dedi. ve o dükkana gittiği arkadaşının abisinin bu işlerde parmağı varmış. göndermem bak seni oraya dedim. arkadaşı için saçmalama o çok düzgün biri dedi. sizce doğru mu söylüyor?

Son düzenleme:
Aşırı yeme, dalgınlık vs var mı? Esrar en iyi gözlerden anlaşılır.

Ne kadardır birliktesiniz ? Gerçekten tepkileri çok tuhaf baska dikkatini çeke Davranışları oldu mu peki ?

Bu uyuşturucu bağımlılığı aileye ve efendiliği bakmıyor ne yazikki. Bence iyice araştırmadan emin olmadan evlilik düşünmeyin bu kişiyle. Hem kendi hem de çocuğunuzun geleceğini yakarsiniz. Benim de bir arkadaşımın eşi kullanıyormuş. Duyduğumda o kadar sasirmistim ki. Sadece görunusr bakmayın diye söylüyorum. Adam namazında niyazinda birisiydi ve hafızlık eğitimi de almıştı arkadaşın anlattığı kadarıyla.

1.5 aydir beraberiz. En çok dikkatimi çeken bunlar. Ani hareketleri var bazen boyle anlattiğim gibi. Ani sinirlenmeler sebepsiz yere. Ya da tam tersi çok uysal uyuyor gibi.
Gözlerde kızarıklık falan ya da üstünde bir koku var mı ? Esrarın kokusu çok berbattır ondan tanırsın en ıyı

Bu uyuşturucu bağımlılığı aileye ve efendiliği bakmıyor ne yazikki. Bence iyice araştırmadan emin olmadan evlilik düşünmeyin bu kişiyle. Hem kendi hem de çocuğunuzun geleceğini yakarsiniz. Benim de bir arkadaşımın eşi kullanıyormuş. Duyduğumda o kadar sasirmistim ki. Sadece görunusr bakmayın diye söylüyorum. Adam namazında niyazinda birisiydi ve hafızlık eğitimi de almıştı arkadaşın anlattığı kadarıyla.
Küçük bir yerde yaşıyoruz. Kimse de demedi öyle bir alışkanliği var ya da öyle insanlarla takılıyor diye. Bir de 2 3 gün beraber tura gittik.o zaman hic ayrilmadik. içse o zaman da istemez miydi

Çok sık acıkıyor hep yemek yemek istiyor evet. Esrar mı onu da bilemiyorum. Nasil anlaşilir gozlerden
Gözlerde kırmızılık göz altlarında morluk, boş bakışlar vs. Yani tabi ki bunlar başka sebeplerden de olabilir. Kesin emin olmak için kanıt lazım sana.

Örneğin sigara içiyor mu? Eğer içiyorsa paketini kontrol et sigara kutusunun kapağındaki kağıt yırtılmışsa misal ondan zıvana yapıyor olabilir. Üzerinde sigara sarma kağıdı vs taşıyor olabilir.

Küçük bir yerde yaşıyoruz. Kimse de demedi öyle bir alışkanliği var ya da öyle insanlarla takılıyor diye. Bir de 2 3 gün beraber tura gittik.o zaman hic ayrilmadik. içse o zaman da istemez miydi
Bağımlılık düzeyine bağlı o biraz da. Siz biraz daha tanıyın bakalim. Bu kadar çabuk kendini kaptirmayin.

Gözleri dalgın ve boş bakıyorsa, birseye odaklanmakta zorlanıyorsa, hiç alakasız konudan konuya atlıyorsa, duygusal gelgitler yaşıyor birden üzülüp anlamsız mutluluklar yaşıyorsa şüphelenmelisiniz.
Duysal dalgalanmalar yoğun sanki. Ama her zaman değil. Benim süphem o arkadaşlarinin dükkanina gittiginde içtigini yönününde. Eğer içiyorsa.

Gözlerde kırmızılık göz altlarında morluk, boş bakışlar vs. Yani tabi ki bunlar başka sebeplerden de olabilir. Kesin emin olmak için kanıt lazım sana.

Örneğin sigara içiyor mu? Eğer içiyorsa paketini kontrol et sigara kutusunun kapağındaki kağıt yırtılmışsa misal ondan zıvana yapıyor olabilir. Üzerinde sigara sarma kağıdı vs taşıyor olabilir.
Içiyor evet. Dikkat edicem buna

Var gibi geldi banada. Olsada ailesi zaten kullaniyo demez. Aman cok dikkatli ol. Hayatini zindana cevirmesin. Ins. Kullanmiyodur. Kullaniyor ise tedavi olur ins. Kendisinede yazik

Duysal dalgalanmalar yoğun sanki. Ama her zaman değil. Benim süphem o arkadaşlarinin dükkanina gittiginde içtigini yönününde. Eğer içiyorsa.
Canı sıkıldığı zaman genelde içer, sizin yanınızdayken iyiyse eğer içmemiştir.

Sana tavsiyem, tavsiye değil hatta rica, lütfen bu adama daha çok bağlanmadan ilişkini bitir.
İlerde daha da zor olur senin için.

Burnunu çok kaşiyo o da dikkatimi çektı
Ağzını Aramayı denesene mesela esrarı çok merak ediyorum acaba nasıl bi denesem ölmem herhalde falan de o zaman konuşmaya başlayabilir. Ani ruh halinde değişmeler varsa falan bir de yeme bozukluğu gözlerde kızarma ha bi de zihinde dalgınlık bunlar en belirgin Özellikler

Arkadaşlarıyla esrar çekiyor olabilir , ihtimali yüksek de esrarın sıkıntısı bir süre sonra kesmemesi. Yani esrar diğer uyuşturucu maddelere keza hafif sayılır ama ona alışırsa kesmez bir süre sonra, daha ağır ve farklı maddelere yönelir. Esrar çektikten sonra kişinin kötü bir kokusu olur, oradan anlayabilirsiniz.

Back
X