Uyuşturucu Ve Nişanlı !

kugucukk

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
21
6
6
Merhaba arkadaşlar kimseye anlatamıyorum çok kötüyüm ne olur akıl verin

5 senelik bir ilişkim var ve 1 senedir nişanlıyım. Kendisi askere gitti geldi,işe girdi çalışıyor şuan.
Hayatımızda herşey çok güzel giderken birden seneler önce bizi bıraktığını sandığım bi illet yine geldi.
Nişanlımın 2-3 sene önce uyuşturucu kullandığını öğrendim kendisini asla terketmedim her türlü yanında oldum.
Ailesi bile onu dışladığı zamanlarda ben onu bağrıma bastım. Bu süreçte tabikide çok yıprandım. Bıraktım deyip tekrar içmesi, gelip benden özür dileyip temiz sayfa açıcaz deyip ertesi gün tekrar içmesi...
Son ayrılık nedenimiz gözümün önünde krize girmesiydi ve ben dayanamadım terkettim. Fakat daha sonra çok ağladı yalvardı yapmıycam akıllandım dedi bende affettim. Bu yaz düğünümüz olacaktı,hazırlıklarımızı yapıyoduk. Ama 5 gün önce onu yine içerken yakaladım. Tokat attım ve terkettim. O zamandan beri ne konuştuk ne görüştük. Bu raddeden sonra ne yapmalıyım? Yine affedip yanında mı olmalıyım,yoksa bundan sonra kendi yoluma mı bakmalıyım?

Eğer yanında olmayı seçersen sen de çok zorluk çekeceksin, o yüzden şu soruyu soralım: sence o buna değer mi?
Eğer değerse, zor zamanlarında yanında olmalısın. Yine de senin yerinde olsam evlilik mevzusunu bir süreliğine ertelerdim.

Öncelikle gecmis olsun. Benim arkadasimda (evet arkadasim :)) nisanlisi malesefki uyusturucu ve alkol bagimlisi. Kendisini 5 yildir tanirim inanilmaz psikolojisi bozuktu ve malesef nisanlisi batikca batti. Benim arkadasim ayrildi ama hala kiyamiyor ama sevgi yok artik. Bu illeten öyle biraktim temiz sayfa actim diye kurtulunmuyor malesef. Cok zor bir sürec kisinin kendisi istemesi gerek. Suan arkadasim cok daha iyi durumda o zamanlar 38 kiloydu simdi masAllah kiloda aldi. Hatta hayatinda yeni birisi bile var. Demem o ki bence hickimse icin böyle bir zorlugu tekrar ikinci kez cekmeye degmez. Sana beni yari yolda biraktinda diyemez cünkü daha önce yaninda olmus destek olmussun. Bence cok iyi düsün ama mantikli olan kendi yoluna devam etmen

Ya hu uyusturucu oyle tamam soz biraktim diyip birakilabilinen birsey mi zannediyorsunuz?

Biraktim demesine inanmaniz zaten garip.

Birakmasi icin uzun bir tedavi olmasi lazim.

Insanlar sigarayi bile kolay birakamiyor uyusturucuyu mu soz vererek birakacak?

Uzak durun. Kendinize yazik etmeyin.

Soruyor musun bir de. .
Dönme sakın geri , tedavi olmaya niyeti yok belliki.
Kaç kurtul. .

Bırakmak isteyen adamın yanında olunur. Seninki oyalıyor.

Geçmiş olsun en azından evlenmeden bitirmişsin buna şükret.

Tedavi olmuştu zaten.Ama tedavide bi yerde fayda etmiyormuş demekki.

Bi donem kadin konukevinde nobet tutuyordum. Buradaki hanimlardan birisi bana uyusturucu bagimlisi olan esi icin bir sey demisti 'uyusturucu kullanmazsa dunya iyisi, ondan iyisi yok. Elimde bicakla beni oldur nolur oldur kurtulayim diye yalvardigimi biliyorum.' Yani bana demek istedigi uyusturucu kullanmadiginda dunya iyisi ama kullandiginda... Ayrilin ya da ayrilmayin diyemem Allah kolaylik versin, insallah kurtulabilir bu illetten.

Haklısınız ama aklımda hep ya düzelirse sorusu var. Normalinde çok çok iyi bi insan.
kaç kere denedin ? kaç kere uğraştın ? saymak ister misin ? Bence seni gerçekten sevse aşkı için düzelir, düzelemiyorsa senin hayatını kararttığını düşünüp ayrılır . tutulmayacak sözler vermez . çabalar . Ailesi yanında değilken senin yanında olman hoşuna gidiyor sadece ...

Bu yönden hiç düşünmemiştim haklısınız. Sayısını bile söylemeye utanırım o kadar çok uğraştım ki onun için.Ailemin haberi olsa beni bu ülkede bile tutmazlar zaten.

herhalde bi on kere filan bıraktım deyip yeniden içmiş. 11. kere kendinizi zorlamanın bi alemi var mı?

Çok doğru bir karar vermişsiniz
Kararınızı sorgulamayın
Bırakıcak gibi gözükmüyor sizi kaybetme korkusuna bırakıcam der yine başlar bu kısır döngü böyle gider
İleride kocanız olacak çocuklarınızın babası olacak adamın uyuşturucu kullanması..? Kulağa nasıl geliyor?
Kurtulduğunuzu şükredin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…