Haklısınız ama aklımda hep ya düzelirse sorusu var. Normalinde çok çok iyi bi insan.affetmek mi ?hala bunu düşünmen bile hata eyvallah bak düşene vurulmaz da . sen kaldırdıkça o seni yanına çekmğiş yazık değil mi sana ?
Esrar kullanıyor.Bu arada merak ettim, ne kullanıyor?
Tedavi olmuştu zaten.Ama tedavide bi yerde fayda etmiyormuş demekki.Ya hu uyusturucu oyle tamam soz biraktim diyip birakilabilinen birsey mi zannediyorsunuz?
Biraktim demesine inanmaniz zaten garip.
Birakmasi icin uzun bir tedavi olmasi lazim.
Insanlar sigarayi bile kolay birakamiyor uyusturucuyu mu soz vererek birakacak?
Uzak durun. Kendinize yazik etmeyin.
kaç kere denedin ? kaç kere uğraştın ? saymak ister misin ? Bence seni gerçekten sevse aşkı için düzelir, düzelemiyorsa senin hayatını kararttığını düşünüp ayrılır . tutulmayacak sözler vermez . çabalar . Ailesi yanında değilken senin yanında olman hoşuna gidiyor sadece ...Haklısınız ama aklımda hep ya düzelirse sorusu var. Normalinde çok çok iyi bi insan.
Bu yönden hiç düşünmemiştim haklısınız. Sayısını bile söylemeye utanırım o kadar çok uğraştım ki onun için.Ailemin haberi olsa beni bu ülkede bile tutmazlar zaten.kaç kere denedin ? kaç kere uğraştın ? saymak ister misin ? Bence seni gerçekten sevse aşkı için düzelir, düzelemiyorsa senin hayatını kararttığını düşünüp ayrılır . tutulmayacak sözler vermez . çabalar . Ailesi yanında değilken senin yanında olman hoşuna gidiyor sadece ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?