Esrar icen biri krize girmez ki yahu.Esrar kullanıyor.
Esrar bagimlilik yapan bi madde degil almayinca krizler felan da olmaz. Baska biseydir o.Esrar kullanıyor.
Malesef bu hep böyle gidicek ayrılmalisin yaninda olman yeterli gelmycektir razıysan ömrünu adamaya bu adami duzeltmek içi affet ama bişey degişmiycek bence...Merhaba arkadaşlar kimseye anlatamıyorum çok kötüyüm ne olur akıl verin
5 senelik bir ilişkim var ve 1 senedir nişanlıyım. Kendisi askere gitti geldi,işe girdi çalışıyor şuan.
Hayatımızda herşey çok güzel giderken birden seneler önce bizi bıraktığını sandığım bi illet yine geldi.
Nişanlımın 2-3 sene önce uyuşturucu kullandığını öğrendim kendisini asla terketmedim her türlü yanında oldum.
Ailesi bile onu dışladığı zamanlarda ben onu bağrıma bastım. Bu süreçte tabikide çok yıprandım. Bıraktım deyip tekrar içmesi, gelip benden özür dileyip temiz sayfa açıcaz deyip ertesi gün tekrar içmesi...
Son ayrılık nedenimiz gözümün önünde krize girmesiydi ve ben dayanamadım terkettim. Fakat daha sonra çok ağladı yalvardı yapmıycam akıllandım dedi bende affettim. Bu yaz düğünümüz olacaktı,hazırlıklarımızı yapıyoduk. Ama 5 gün önce onu yine içerken yakaladım. Tokat attım ve terkettim. O zamandan beri ne konuştuk ne görüştük. Bu raddeden sonra ne yapmalıyım? Yine affedip yanında mı olmalıyım,yoksa bundan sonra kendi yoluma mı bakmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?