Uyuşturucu Ve Nişanlı !

Senden rica ediyorum nolur ayrıl . Bi hastamı öldürmüştü kocası uyusturucu etkisindeyken. Cok sevse iyi olsa nolur ki . Kendinize ve doğacak cocuklarınıza hayatı zindan etmeyin lütfen

Eğer isteseydi çoktan bırakmıştı.

Yol yakınken dönün. Yakmayin kendinizi. Bu sizin değil onun problemi. Tedavi olmak istemedikce siz zaten birşey yapamazsinız.

Böyle esrarkeş manyaklarla uğraşinca,fedakarlik yapinca madalya vermiyorlar,merak etme
Yani bana vermediler.
Ailesi dışladığı zaman yaninda oldum demissin,ben de öyle derdim, dislamak ne ailesi evden atinca, ölmesi icin dualar edince...hep destek tam destek modundaydim.
ama zaman bana yanildigimi gosterdi.Aslinda esas olarak şu soruyu sormaliydim:
AİLESİ NEDEN REDDEDİYOR,NEDEN ÖLMESİNİ İSTİYOR?
Bana hakkinda ne anlatilsa (özünü bildiğim için) umursamazdim,yakıştıramaz , ihtimal vermezdim.
Ama işte ucu sana dokununca bi anda bütün taşlar yerine oturuyor. Yaptiği bütün çirkinliklerden sonra ben de hayatina girmis diger bütün insanlar gibi bir köşede yüksek dozdan ölmesini diler oldum!
Boşver, gerçekten böyle birini adam etmekle uğraşma. Sanki türk filmlerindeki gibi kandirip hap mi icirdiler? O otu b.ku bulabilmek icin zaten mahalle mahalle dolasip torbaci ariyor,bunu da gayet bilincli bir sekilde bilerek isteyerek yapiyor.
Kurtulduğuna sevin,numarani falan degiştir.
Ve aslaaaaaa barişma
Cidden bak,keşke zamaninda ben de deneyimli insanlari dinleseydim, kalbimin sesini dinleyip burnumun dikine gidince burnum b.ka batti,coook pisman oldum.
Sen daha iyilerine layiksin,boşver

Tedavi de görmüş.. Zaten uzun süre yanında olmuşsunuz, ne yapabilirsiniz daha fazla?
En azından evlenmeyin.

Ayrılman senin için daha hayırlı gibi görünüyor. Sevgili olmak başka, evli olmak gerçekten bambaşka. Sadece kendini de düşünerek hareket edemezsin, çocuğun olunca ne olacak. Düşene bir tekme de ben mi vurayım diye düşünme, sen şans vermişsin, o ikinciye güvenini sarsmış. Üstelik krize girdiğini bile görmüşsün, korkunç bir tablo olmalı, düşünsene çocuğunun yanında krize girdiğini veya onunla yalnızken öyle olduğunu. Kendine de geleceğine de kıyma.

Nişanlınız maleseff ki madde bağımlısı ve sizin tokat atmanız, onu terk etmeniz, hatta kendinizi öldürmeniz bile bir çözüm olmayacak. Madde yoksunluğu, kişiyi yaşamdan soğutur alıştıktan sonra. Bunun için de, yapabileceğiniz en güzel şey TEDAVİ olması. bunun için de AMATEMde tedavi olması gerekiyor.
Kaldıramayacağınızı düşündüğünüz bir sürece girmeyin, ancak böyle çirkince de terk etmeyin. Çünkü bu bir bağımlılık arkadaşım, insan çorabına bağlanırken bu adam bir uyuşturucu bağımlısı.. Bırakması güç,zor,meşakatli. Eminim ki denemiştir. Ama öyle tedavi olmadan kolay değil, hiç değil...

İnşallah ayrılık kararın kalıcı olur ve iyi bi insana denk gelir mutlu olursun.korkunç bi durum çünkü o kabul etmiş belki içten içe hem devam edeyim hem evli olayım diyor

Yeminle eski sevgilim oldugunu dusundum. Biraktim der der icerdi sapik hayvan sonra beni aldatti evlenicez diye diye suan ayni kisiyi anlatiyoruz sandim bir an normal degil bu kadar benzerlik. Birakin Allah rizasi icin birakin cidden mutlu olunmuyor kahrolursunuz siz onu kurtaramazsiniz o sizi bulastirir kotu illetlere. Birakin nabarsa yapsin.

Uyusturucu bagimlilik yapan bi madde yani oyle soz bi daha yapmiycam kullanmiycam demekle olmaz. Sigara gibi bisey degil ki onu kullanmayinca krizler olacak. Kesin birakmasi icin hastanedr tedavi gormesi lazim yoksa tek basina yapilacak bisey degil bence iliskinize devam etmeyin.

Ak ablacigim sirf sana cevap yazayim diye siteye giris yaptim. O is esrarla falan kalmiyor gittikce berbatlasiyor. Eski birkac konumda bahsettim. Sakin diyorum hemen ayril ve kurtul o pislikten. Cocuk falan olunca hic kurtulamiyor insan

Çok net. Ayrıl, en acilinden. Batağa girmiş bir kere çıksa bile paçasında ayakkabısına bulaşmış yani hep yakınında hep bir aklında olacak bu illet. Evlenene kadar canım cicim der sonra anyayı konyayı gösterir sana. Bağımlı adamdan çocuğuna baba nasıl olacak? Tabiki olmayacak ne eş olur ne koca.

Sakın yapma.. Sakın.. At o yüzüğü bir defa affetmişsin adam olana bir kez şans verilir. O şansı kaybettiğine göre kendine bu kötülüğü yapma.

Ayrıl yakma kendini, aileni, geleceğini..

Geçmiş olsun, kolay değil yaşadıkların tahmin edebiliyorum. Bence ayrıl, bunu demek bizim için kolay tabi ama şimdiye kadar senin bu kadar iyi niyetine rağmen düzelmeyen biriyle daha ciddi adımlar atıp dönülmicek yollara girmek uzun vadede daha sıkıntılı durumlara yol açabilir.

O yüzden düşün taşın ve bence ayrıl ve iletişimini kes.

Az önce yüz yüze konuştuk ve tamamen bitirdim yine aynı lafları etti yapmayacağım özür dilerim dedi ama kesin bi dille bu işin bittiğini belirttim yarında ilk işim bulunduğum şehirden gitmek olacak çünkü burda kaldığım sürece rahat olamam

Malesef bu hep böyle gidicek ayrılmalisin yaninda olman yeterli gelmycektir razıysan ömrünu adamaya bu adami duzeltmek içi affet ama bişey degişmiycek bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…