Krize girmesi meselesi cok eskidendi icki icmis üstüne bonzai kullanmıs sanırım.
evet çalışıyorCalisiyormu bu adam?
Sorun su ki tedavi olsa da iyilesse de ona bunu satan cevre onu birakmaz. Ustelik nisanlinin ben cok da biraktigini sanmiyorum. Simdi biraksa evlenince tekrar baslamayacagi ne malum. Herseyi gec cocuklariniz icin cok kotu ornek. Ayrilmak en dogru karar olmus. Bu onun problemi senin degil. Verdigin karar dogru.Tedavi olmuştu zaten.Ama tedavide bi yerde fayda etmiyormuş demekki.
evet çalışıyor
Borcu yok ama borca girmeye düşünüyoduk son zamanlarda işte ev için eşya alacaktık. Düğün tarihi konucaktı.kullanmaya devam ettikce belki bir gün isinide kaybedecek bu yüzden borcu falanda varmiki acaba? Lütfen kendin icin bir iyilik yap
Tedavi olmuştu zaten.Ama tedavide bi yerde fayda etmiyormuş demekki.
Borcu yok ama borca girmeye düşünüyoduk son zamanlarda işte ev için eşya alacaktık. Düğün tarihi konucaktı.
simdiye kadar ya duzelirse diyip devam etmissiniz duzeldimi bu insandan ne kadar saglikli bir cocugun olacak senceHaklısınız ama aklımda hep ya düzelirse sorusu var. Normalinde çok çok iyi bi insan.
Ellernle tedaviye götür ve bıraktığından emin ol bu sekilde yanında kal ama buna yanaşmazsa o tercihini yapmıs ileride şiddete kadar gidebilir kabul etmezse zor olsada yolunu ayırmalısın kesinlikle..Merhaba arkadaşlar kimseye anlatamıyorum çok kötüyüm ne olur akıl verin
5 senelik bir ilişkim var ve 1 senedir nişanlıyım. Kendisi askere gitti geldi,işe girdi çalışıyor şuan.
Hayatımızda herşey çok güzel giderken birden seneler önce bizi bıraktığını sandığım bi illet yine geldi.
Nişanlımın 2-3 sene önce uyuşturucu kullandığını öğrendim kendisini asla terketmedim her türlü yanında oldum.
Ailesi bile onu dışladığı zamanlarda ben onu bağrıma bastım. Bu süreçte tabikide çok yıprandım. Bıraktım deyip tekrar içmesi, gelip benden özür dileyip temiz sayfa açıcaz deyip ertesi gün tekrar içmesi...
Son ayrılık nedenimiz gözümün önünde krize girmesiydi ve ben dayanamadım terkettim. Fakat daha sonra çok ağladı yalvardı yapmıycam akıllandım dedi bende affettim. Bu yaz düğünümüz olacaktı,hazırlıklarımızı yapıyoduk. Ama 5 gün önce onu yine içerken yakaladım. Tokat attım ve terkettim. O zamandan beri ne konuştuk ne görüştük. Bu raddeden sonra ne yapmalıyım? Yine affedip yanında mı olmalıyım,yoksa bundan sonra kendi yoluma mı bakmalıyım?
Zaten bi kaç kere neden yapıyosun diye sorduğumda Beni çok sıkıyosun üstüme çok geliyosun kafam dağılsın diye içtim demişti saatlerce ağlamıştım benim yüzümden diyeHazır ayrılmışken bırak gitsin. Bunun sonu yok, asla vazgeçmeyecek.
Ya bıraktı dediğin zaman evlenmiş olsaydınız ? Tekrar başlamış işte.
Evlendikten sonra başlayınca seni suçlamaya başlar. Beni bunalttın başladım, beni üzdün başladım der.
Uyuşturucu bağımlıları hayatlarındaki insanları suçlu hissettirerek duygu sömürüsüyle kendilerine bağlıyorlar.
Sakın bu tuzağa düşme. Evlenmeden gördüğün için çok şanslısın, bile bile lades deme.
Zaten bi kaç kere neden yapıyosun diye sorduğumda Beni çok sıkıyosun üstüme çok geliyosun kafam dağılsın diye içtim demişti saatlerce ağlamıştım benim yüzümden diye
Zaten bi kaç kere neden yapıyosun diye sorduğumda Beni çok sıkıyosun üstüme çok geliyosun kafam dağılsın diye içtim demişti saatlerce ağlamıştım benim yüzümden diye
Belli ki bırakmayacak. Ayrılan gerektiğini düşünüyorum. Evliyken çok basın ağrir Zararın neresinden donersen kar.Merhaba arkadaşlar kimseye anlatamıyorum çok kötüyüm ne olur akıl verin
5 senelik bir ilişkim var ve 1 senedir nişanlıyım. Kendisi askere gitti geldi,işe girdi çalışıyor şuan.
Hayatımızda herşey çok güzel giderken birden seneler önce bizi bıraktığını sandığım bi illet yine geldi.
Nişanlımın 2-3 sene önce uyuşturucu kullandığını öğrendim kendisini asla terketmedim her türlü yanında oldum.
Ailesi bile onu dışladığı zamanlarda ben onu bağrıma bastım. Bu süreçte tabikide çok yıprandım. Bıraktım deyip tekrar içmesi, gelip benden özür dileyip temiz sayfa açıcaz deyip ertesi gün tekrar içmesi...
Son ayrılık nedenimiz gözümün önünde krize girmesiydi ve ben dayanamadım terkettim. Fakat daha sonra çok ağladı yalvardı yapmıycam akıllandım dedi bende affettim. Bu yaz düğünümüz olacaktı,hazırlıklarımızı yapıyoduk. Ama 5 gün önce onu yine içerken yakaladım. Tokat attım ve terkettim. O zamandan beri ne konuştuk ne görüştük. Bu raddeden sonra ne yapmalıyım? Yine affedip yanında mı olmalıyım,yoksa bundan sonra kendi yoluma mı bakmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?