Uyuşturucu Ve Nişanlı !

Esrar krize sokmaz ki.
Bonzai olmasin?
Ne sekilde iciyor sigara mi toz mu? Gordun mu hic icerken? K kugucukk
Krize girmesi meselesi cok eskidendi icki icmis üstüne bonzai kullanmıs sanırım.
Suan esrar iciyor sigaranın ucuna yeşil bişeyler koyarken yakaladım bitki tarzında bişeydi.
İçerken görmedimde sigarayı yakaladım işte.Bide gözleri kızarıyor ufalıyor sürekli uyumak istyor icince.

Tedavi olmuştu zaten.Ama tedavide bi yerde fayda etmiyormuş demekki.
Sorun su ki tedavi olsa da iyilesse de ona bunu satan cevre onu birakmaz. Ustelik nisanlinin ben cok da biraktigini sanmiyorum. Simdi biraksa evlenince tekrar baslamayacagi ne malum. Herseyi gec cocuklariniz icin cok kotu ornek. Ayrilmak en dogru karar olmus. Bu onun problemi senin degil. Verdigin karar dogru.

Tedavi olmuştu zaten.Ama tedavide bi yerde fayda etmiyormuş demekki.

Bu isin oluru kalmamis. Simdi asigim derdin evlenirsin ileride ask bitince ben ne yaptim hayatimi mahfettim diye basini taslara vurursun.

Evlenmeden bu yoldan dondugune sukret.

Borcu yok ama borca girmeye düşünüyoduk son zamanlarda işte ev için eşya alacaktık. Düğün tarihi konucaktı.

anladim benim arkadasimin nisanlisinin cok yüklü bir borcu vardi ondan sordum. Emin ki oturup konuyu enine boyuna düsündügünde mantigin da sana kendi yoluna bakman gerektigini söylüyordur. Ama ben sanmiyorumki bu insan kolay kolay senin pesini biraksin

ya canim benim. kesinlikle ayril. verdigi sozu tutamayan adamdan ne bekliyorsun. ilerde çocuklarınizda olacak. yok bu is yurrumez. yoluna bak. cok aci cekersin cok..

Bir bagimliya asla yardım edemezsin. Ona yapabilecegin tek yardım "git yatılı tedavi ol tamamen temiz olana dek hayatıma başkasını almiycam ancak sen de hayatımda olmayacaksın " demek olur. Hanı çok seviyorsan bunu söyleyebilirsin. Diğer tüm denemeler seni "birini kurtarma bağımlısı "na donusturur. İki bağımlı olarak hayatınızın içine edersiniz.

Ellernle tedaviye götür ve bıraktığından emin ol bu sekilde yanında kal ama buna yanaşmazsa o tercihini yapmıs ileride şiddete kadar gidebilir kabul etmezse zor olsada yolunu ayırmalısın kesinlikle..

Illa yaninda olcam dersen onu ikna et tedavi olsun. Tedavi olduktan sonra bak derim evlilige felan.

Sen yeteri kdr yannda olup destek vermissin ama buda kabl edilebilck bisey degl artik hayatina kiyma

Hazır ayrılmışken bırak gitsin. Bunun sonu yok, asla vazgeçmeyecek.
Ya bıraktı dediğin zaman evlenmiş olsaydınız ? Tekrar başlamış işte.
Evlendikten sonra başlayınca seni suçlamaya başlar. Beni bunalttın başladım, beni üzdün başladım der.
Uyuşturucu bağımlıları hayatlarındaki insanları suçlu hissettirerek duygu sömürüsüyle kendilerine bağlıyorlar.
Sakın bu tuzağa düşme. Evlenmeden gördüğün için çok şanslısın, bile bile lades deme.

Zaten bi kaç kere neden yapıyosun diye sorduğumda Beni çok sıkıyosun üstüme çok geliyosun kafam dağılsın diye içtim demişti saatlerce ağlamıştım benim yüzümden diye

Zaten bi kaç kere neden yapıyosun diye sorduğumda Beni çok sıkıyosun üstüme çok geliyosun kafam dağılsın diye içtim demişti saatlerce ağlamıştım benim yüzümden diye

Senin yüzünden değil, sakın üzülme. Bu konuda yazılar var, lütfen araştır. Tipik suçlamalar bunlar.

Ne kadar da güzel bir bahane bu böyle. Yaptıklarının sorumluluğunu taşıyamayıp başkalarının üzerine bırakmak ve o insanları hırpalamak ne kadar kolay. Bunlar bahane, içmek isteyene bahane çok. Elinden geleni yapmışsın.Geri dönme ve zerre kadar da vicdan yapma.

Belli ki bırakmayacak. Ayrılan gerektiğini düşünüyorum. Evliyken çok basın ağrir Zararın neresinden donersen kar.

o bir bağımlı ve söz vererek kurtulunmaz ..
bırakmak istemiyor ki ..
size rağmen bırakmak istemiyor çaba göstermiyor..
siz onu bırakın hayatınızın bundan sonrası için kendinize bir iyilik yapın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…