Uyuşukluk.

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Kızlar deliricem yaa :(
Son zamanlarda hiç birsey yapasım gelmiyor. Cumartesi günü ikindi vakti gibi başımda şiddetli bi dönme oldu kalp çarpntısı flan gözlerimde bulanıklaşma. Pazae günü de devam edince, pazartesi doktora gittimm. Aşırı demir eksikligi kansızlık var dedi doktor. İlac verdi. Kullanmaya başladım şikayetlerim halen devam ediyor ama yani başladım geçer diyorum. Evde hiç bi işi yapasım gelmiyor. Yerimden kalkmak istemiyorum bile. Dün evi süpürdüm toz aldım eşimin gomleklerini utuledim. Devami gelmedi kendimi kotu hissettim ve uzandim. Bugun de izin aldim evdeyim. Daha dogrusu bi kac gunluk izin aldım çunku kolumu kıpırdatacak halim yok. Simdi kalkip evi silmem, banyo tuvaleti temizlemem, ve eşimin pantolonlarını ütülemem lazım. Ama şu saat oldu hala yattığım yerden kalkamiyorum. Oysa saat kactan beri uyanığım ama tık yok kalkamiyorum. Ne kahvalti yaptim ne birsey yedim. Oldugum yerde aksama kadar yatasım var. Neden boyleyim :( kalkmam lazim biran once. Nerden başlasam onun bile bilmiyorum. :(

Kan ilaçları hemen fayda etmez zaman içersinde etki eder.
Havalardan dönem dönem bu isteksizlik olur normal.
Gecmiş olsun

Hemen ilaçlar etki etmezler, anneme de kan hapı verdiler 2-3 ay önce... 9 gibiydi kan değerleri, bir hafta önce tekrar gitti anca 11 olmuş. Yani siz beslenmenize dikkat edin lütfen! Demir içeren besinlerden bol bol tüketin.

Kızlar deliricem yaa :KK43:
Son zamanlarda hiç birsey yapasım gelmiyor. Cumartesi günü ikindi vakti gibi başımda şiddetli bi dönme oldu kalp çarpntısı flan gözlerimde bulanıklaşma. Pazae günü de devam edince, pazartesi doktora gittimm. Aşırı demir eksikligi kansızlık var dedi doktor. İlac verdi. Kullanmaya başladım şikayetlerim halen devam ediyor ama yani başladım geçer diyorum. Evde hiç bi işi yapasım gelmiyor. Yerimden kalkmak istemiyorum bile. Dün evi süpürdüm toz aldım eşimin gomleklerini utuledim. Devami gelmedi kendimi kotu hissettim ve uzandim. Bugun de izin aldim evdeyim. Daha dogrusu bi kac gunluk izin aldım çunku kolumu kıpırdatacak halim yok. Simdi kalkip evi silmem, banyo tuvaleti temizlemem, ve eşimin pantolonlarını ütülemem lazım. Ama şu saat oldu hala yattığım yerden kalkamiyorum. Oysa saat kactan beri uyanığım ama tık yok kalkamiyorum. Ne kahvalti yaptim ne birsey yedim. Oldugum yerde aksama kadar yatasım var. Neden boyleyim :KK43: kalkmam lazim biran once. Nerden başlasam onun bile bilmiyorum. :KK43:

psikolojikse eğer;
buralarda çok takılıyosun ondan olabilir.
sanal ortamdan biraz uzaklaşman lazım.
fizyolojikse eğer, o da büyük oranda psikolojiktir.:KK53:
tamamen fizyolojik olduğuna inanıyorsan, değerlerine baktır.

ben de bişey yapmıyom bu aralar ama benimki bilinçli pinekleme.
baya bildiğin mıymıntılık yani.dümdük.

psikolojikse eğer;
buralarda çok takılıyosun ondan olabilir.
sanal ortamdan biraz uzaklaşman lazım.
fizyolojikse eğer, o da büyük oranda psikolojiktir.:KK53:
tamamen fizyolojik olduğuna inanıyorsan, değerlerine baktır.

Burda çok takıldığım dogrudur :KK14:
Ama şu uyuşukluğumun bununla bir alakası yok. İki hafta once de burdaydım ama boyle birşey yoktu :KK51:

Hemen ilaçlar etki etmezler, anneme de kan hapı verdiler 2-3 ay önce... 9 gibiydi kan değerleri, bir hafta önce tekrar gitti anca 11 olmuş. Yani siz beslenmenize dikkat edin lütfen! Demir içeren besinlerden bol bol tüketin.

Normal bi baş dönmesi olmadığı için kulak kristalinin oynamasından süphelenmiştim çünkü kulagimda hafif hafif agri oluyordu. Belirtilerde oyleydi:/ ama tabi aşırı demir eksikligide yapabiliyormuş

Back
X