- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
Peki sence neden bu kadar gözüne batıyosun?Teşekkür ederim. Ama takmamak elde değil. Hergün sürekli beni aşağılıyor. Ağlamaktan gözlerim şişti dayancak gücüm kalmadı artık beni beğenmiyor. Ne yapsam gözüne batıyor
Sinir krizi gwçiriyorym amamkendi kendime.. sokaklarda deli gibi yürüyüp ağlıyorum şuanEşiniz kıvanç tatlıtuğ galiba. Beğenemedigine göre.. kaprisleri kompleksleri var eşinizin. Aşağılık kompleksleri. Kabile memeli gibi bir ifafeyi ilk kez duyuyorum. "Kabile memesiyse benim memem sana vermedim zaten korkmana gerek yok öküz" derdim galiba ben olsam. Bi kere onun yanında ciddi bi sinir krizi geçirin yine böyle bi şey dedigi zaman. Ama böyle konu komşu toplayacak kadar kendinizi kaybedin. Bağırın saç baş yolun . Bi daha denemeye cesaret edemez. Denese bile epey zaman alir. Bu yöntem iyi çalışır. Denemeye değerdir
objektif olmak gerekirse gayet hoş alımlı güzel ve bakımlısiniz. belki kendini eksik hissettiği için bu kadar fazla eleştiriyor olabilir. herseyden önce kendinize daha fazla güvenip söylediği hiç bişeyi kale almamaya calismalisinizFotoğramızı gönderdım özelden
akşam gerekeni söyle ona, hatta eve geldiğinde seni bulamasınSinir krizi gwçiriyorym amamkendi kendime.. sokaklarda deli gibi yürüyüp ağlıyorum şuan
İster babam gibi görünsün ister dedem gibi ben onu herhaliyle seviyorum. Severek beğenerek evlendim zaten.. ama o neden öyle davranıyor altında baska sprunlr mı war bilmiyorum. sanırım size fotoğrafımızı gönderdim
Geçen gun belgeselde afrıkalı kadınlar çıktı kabile memeli dediği aklıma geldıgöğüslerımde öyle aşırı sarkık değil...
yemeklerıme de kusur buluyor evet... anasınkine bıle buluyor.. annesının yuzune söyluyor herkesın içinde çok kötu olmuş dıyorr.. allahtan benı milletın içinde rencide etmıyor... bende dıyorum mutfak orada gıt kendın yap beğenmıosan dıyorum.. sen yapıcan yemeği ben beceremem dıyor
Yav sizin ortanız yok mu?Kızlar sokakta kaldırımda oturdum ağlıyorum.. ben bunlato hakedicek ne yaptım diye.. ben bunları haketmedim
1 buçuk senenin patlamasıydı bugün... en son dün aksam kedinin sırtı senin gibi kambur diyince orda bardak taştı bende artık film koptu... anlık birşey değildiYav sizin ortanız yok mu?
Tepki gereken yerde, gerektiği gibi, verilmesi gereken kişiye verilince işe yarar.
Burayı okuyup okuyup ne diye attınız kendinizi sokağa?
Sakin olun, eve gidin, istifinizi bozmadan da had bildirebilirsiniz eşinize.
Bu tepkiniz hiç sağlıklı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?