Uyuyamadım eşim in eleştirilerinden artık bıktım!

2 hafta bir banyo yapan pasaklı, pis herif bulaşığa laf etse ne, etmese ne?
Ben seni fazla şımarttım anlaşılan, deyin niye ağlıyorsunuz.

Bence artık daha fazla fotoğraf paylaşmayın.
Tanımadığınız insanlara gönderiyorsunuz nihayetinde.
Sorun siz değilsiniz ki zaten. Bir şey ispat etmeye ihtiyacınız yok. Siz zaten genç ve güzel bir kadınsınız
Eşinizle ciddi konusun. Yapıp yapıp özür dilemesin. Bu durumun sizi yaraladığını ve sevginizin azaldığını söyleyin.
Böyle devam ederse kendimde evli kalacak gücü bulamayacağım diyin.
Kendine bir çeki düzen versin.
Mesele boşanmakta değil. Sizin mutsuz olduğunuz evlilikte onun mutlu olma ihtimali Yok.
Kendi kendine dert çıkarıyor adam farkında değil.

Eşiniz kıvanç tatlıtuğ galiba. Beğenemedigine göre.. kaprisleri kompleksleri var eşinizin. Aşağılık kompleksleri. Kabile memeli gibi bir ifafeyi ilk kez duyuyorum. "Kabile memesiyse benim memem sana vermedim zaten korkmana gerek yok öküz" derdim galiba ben olsam. Bi kere onun yanında ciddi bi sinir krizi geçirin yine böyle bi şey dedigi zaman. Ama böyle konu komşu toplayacak kadar kendinizi kaybedin. Bağırın saç baş yolun . Bi daha denemeye cesaret edemez. Denese bile epey zaman alir. Bu yöntem iyi çalışır. Denemeye değerdir

Dışarı çıktım deli gibi geziyorum.. aksama eve gidermiyim bilmiyorum

Sinir krizi gwçiriyorym amamkendi kendime.. sokaklarda deli gibi yürüyüp ağlıyorum şuan

2 haftada bir banyo yapacak sonra seni eleştirecek öylemi... ben olsam ne gömerim onu sadece kendine değil ailesinede anlatırım kokarca oğlunuza söyleyin hamama gitsin banyo paklamaz onu derdim....

Bence sizin psikolojik destek almanız gerek. Biz size yardımcı olamıyoruz çünkü yoğun duygular yaşıyorsunuz.

2 haftada 1 banyo yapan adami o haliyle sevmeyin lutfen. Toplu tasimada kokan adamlar icin hep esleri, sevgilileri, kizlari yok mu-uyarmiyorlar mi, yaninda nasil duruyorlar diye dusunuyordum. Demek ki onlar da her haliyle seviyorum diyormus. Bu toplumsal sorumluluk da iceriyor esiniz evden cikmiyorsa isterse 2 ay yikanmasin kokusunu siz cekin isterseniz ama disari cikiyorsa degil 2 hafta 2 gun bile dus almadan durmamasi gerekiyor. Biz kokusunu cekmek zorunda miyiz? Inanilmaz hassas oldugum ve biktigim bir konu ben buraya takildim, yaz geliyor artik iyice cekilmez olan donem basladi.

Gayet güzel bir hanımsınız bence, eşiniz yanınızda sönük kalıyor.

Ama şöyle acı bir gerçek var, her kadın istediği erkek tarafından bunları duymak ister. Bütün dünya beğense istediğiniz kişi beğenmese insan tatmin olamıyor bir türlü sizi anlıyorum Ama şöyle söyleyeyim, bir platonik durumum olmuştu. Adam hiç kimseyi beğenmiyordu. Ben sürekli iltifat alan biriydim ama o iltifat etmediği için özgüvenim düşmüştü. Halbuki yan yana görseniz şok olursunuz böyle bir kız zamanında böyle bir tipten mi hoşlanmış diye. Yani inanın siz gayet güzel birisiniz sorun sizde değil.

Bunun için boşanılır mı derseniz, şimdilik küçük bir sorun gibi görünebilir bazı insanlara ama sizi kemirir bu yıllarca. Özgüveniniz düştükçe düşer. Sırf bu boşluğu doldurmak için eşlerini aldatan insanlar tanıyorum ne yazık ki.

Bence boşanma sebebi, insanın iç huzurunu alıp götüren her şey olabilir

Kızlar sokakta kaldırımda oturdum ağlıyorum.. ben bunlato hakedicek ne yaptım diye.. ben bunları haketmedim

Annesi çok hatalı, oğluna terbiye vermemiş. Onun kendine böyle konuşmasına izin vermiş, şimdi acısını siz çekiyorsunuz. Bu saatten sonra kendi kendine düzelmez. Çift terapisine gitmeyi kabul etmezse barışmayın. Düzelmezse bence boşanın. Çünkü sizin için dünyadaki en önemli insan kendiniz olmalısınız. Böyle adam sizi sağlığınızdan eder. Kendinizi düşünün.

2 haftada bir banyo yapan les kisinin laflarina kanma. Psikolojik siddet uyguluyor sana. Ici de leş miş esinizin. Kusura bakmayin ama bu tarz insanlara hic tahammulum yoktur. Benimde basimdan gecmisti. Sonunda kendimi taniyamaz halr gelmistim. Bosanin diyorum...

benim babam da böyle malesef..
28 senedir anneme dünyayi dar etti, bana kardesime elestiri yapmadan rahat edemiyor.
kimse babasini secemiyor malesef, ama sen cocuklarinin babasini secebilirsin
sacimiza, kiyafetimize yürüyüsümüze, yaptigimiz yemege, evin perdesine, tirnagimiza kadar olur olmadik herseye elestiri yapiyor.
bir zaman sonra tahammül edemez hale geliyorsun ve ne desen fayda etmiyor bir kulagindan girip digerinden cikiyor.
ben sadece elestiri yaptim sizde elestiriye gelemiyorsunuz diyor, ona sorsan hicbir kusuru yoktur mükemmeldir kendisi.
bence annem zamaninda yapamamis ama sen yapabilirsin.
bütün hayatini böyle bir adamla gecirmek zorunda degilsin iyi düsün....

Kızlar sokakta kaldırımda oturdum ağlıyorum.. ben bunlato hakedicek ne yaptım diye.. ben bunları haketmedim
Yav sizin ortanız yok mu?
Tepki gereken yerde, gerektiği gibi, verilmesi gereken kişiye verilince işe yarar.
Burayı okuyup okuyup ne diye attınız kendinizi sokağa?
Sakin olun, eve gidin, istifinizi bozmadan da had bildirebilirsiniz eşinize.
Bu tepkiniz hiç sağlıklı değil.

Bu aksam eve gelmiyceğimi mesajda herşeyi düzgün bi dille yazdım ona whatsaptan... aileme gitmem ama otelde kalırım..şuan aileme aktarmak istemiyorum.. ilk kez bu kadar sert bi çıkışım olacak.. bakalım düzelirse amenna düzelmezse ben bakırköye kaldırılcam yoksa

1 buçuk senenin patlamasıydı bugün... en son dün aksam kedinin sırtı senin gibi kambur diyince orda bardak taştı bende artık film koptu... anlık birşey değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…