Uyuyamadım

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Eşimle tartıştık. Tartışmak da denilmez birkaç cümle salladık birbirimize sonra soğuk rüzgarlar.. iyi geceler bile demeden uyudu. Üstelik benim haklı olduğum konuda surat yapıyo. Ben küsünce benden daha cok küsüyo hiçbir şeye şikayetlenmiyorum. Evliliğim süresince hiç alttan alınmayacak mıyım ben?

Evet ama konustugumda da hep kendini savunuyo. Bilmiyorum nasıl başlarsa öyle gider diyenler de var..
Öyle değil ilk yıllar çatışma yılları aksine. Zamanla geçimi öğreniyor insan. Konusma tarzınızda uslubunuzda onu rahatsiz eden birseyler olmali ki savunuyor. Biraz sakin yaklasip kendi bildiginizi kabul ettirmeye çalışmayin. Çünkü aynı sekilde düşünmek zorunda değil kimse

Evet ama konustugumda da hep kendini savunuyo. Bilmiyorum nasıl başlarsa öyle gider diyenler de var..
Ben de boyle dusunuyorum, en basindan tavrinizi koymadiysaniz surekli alttan alacak taraf siz olursunuz ne yazik ki.

Insanlar birbirini ne kadar çok seviyor olursa olsun, aynı evde yaşamaya alışmak çok başka. Zamanla gerçekten oturacaktır. Bir yerden sonra anlamayı ve empati kurmayı daha iyi anlıyorsunuz çünkü. O ilk 1 sene hala sevgili moduna benzeyen bir modda oluyor. Hiç anlamadan zamanla oturmuş olacak. Bir bakacaksınız, çoğu şey sadece anı olarak kalmış..

Ben de boyle dusunuyorum, en basindan tavrinizi koymadiysaniz surekli alttan alacak taraf siz olursunuz ne yazik ki.

Tavır derken? Ona kalsa haklı olduğunu düşünüyosa 1 ay küs kalırız heralde. Konuştugumda da kendini savunur nası tavır koycam ki

Değilse bile gönül almak, bu konuda haksızsın ama küsmeyelim demek bu kadar zor olmasaydı onun için keşke

Umarım çok sğaolun

Tavır derken? Ona kalsa haklı olduğunu düşünüyosa 1 ay küs kalırız heralde. Konuştugumda da kendini savunur nası tavır koycam ki
Demek istiyorum ki en basindan her tartismada ilk adimi atan taraf siz olduysaniz esiniz iliskinizin devaminda da bunu isteyecektir. Buna son vermek istiyorsaniz o konusmadan siz hicbir sekilde onunla iletisim kurmayin, bu onu kendine getirebilir belki. 1 ay mi olur 2 ay mi bilemem ama eger hakli oldugunuzu dusunuyorsaniz ilk adimi atmayin kesinlikle.

Burçlara pek inanmam ama yazılanlara göre tam bi koç bence öyle diyeyim zor bi insan olduğunu kendisi de söylemiştir

Aslında ben de pek inanmam ama babam ve halam ikizler. İkisi de aynı çok zor insanlar burç özelliklerini o kadar taşıyorlar ki ikizler denilince duraksamadan edemiyorum. Kuzenim koç burcu sadece çok inatçı dediğim dedik olduğunu biliyorum.

Burçlara pek inanmam ama yazılanlara göre tam bi koç bence öyle diyeyim zor bi insan olduğunu kendisi de söylemiştir

Konuya bodozlama atlama gibi olmasın ama, burç mevzuu olunca duramadım yerimde Vallahi ben senelerce ortalarda ''burç nedir yaaaa?!?!'' diyerek dolaşıp durdum ya, Allah önüme aha da böyle çıkarttı. Ben dahil, tüm burçların insanlarla özdeşleştiği örneklere denk geldim. Tesadüf belki ama, böyle bir şey yok dedim yani. İkizler burcu en zor burç bana hitaben, koç burcu dersek... Eşim koç burcu, dediklerinden dönmez, inatçılardır. Net

Basak çok duygusal koçta çok inatçı :/ birbirine zıt biraz. Gerçi bende pek anlamam ama ailemden örnek veriyorum. Çok üzülüyormuş üzüntüden geberiyormus gibi yap, belki yumuşar huyuna gider. Benimki ikizler onda ise yariyo :) Dene kız kaybedicek neyin var

Evet böyle
Siz nasıl anlaşıyosunuz peki?
Bi kere kendimi tutamayıp ağladım kavganın üstüne hiç etki etmedi onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…