Uyuyamadım

Canım siz zaten zıt karekterlersiniz.ama lütfen artık biraz rahat olur musun.hep kontrolcü ve diken üstünde bir ilişki yürütmeye çalışıyorsun diğer konularından da biliyorum.boyle biryere varamazsın.hep düşündüğün istediğin kalıba oturtmaya çalışıyorsun ilişkinizi.akışına bırak herşey rayına oturur merak etme.boyle yaparak hem kendini hem ilişkinizi yoruyorsun

Aman alttan almayayım sımartmayayım yarışı işte

Olgun bir adamın evlilikte böyle bir yarışa girilmeyeceğini çoktan idrak etmesi gerekirdi iste. Gecen burada bir uye söylemişti bir kadini kocasi da simartmayacaksa kim simartacak diye eşiniz evlilige cooook yanlis yerden bakıyor umarım en kisa sürede toparlar kendini.

Yaa cok tatlisiniz yardiminiz icin de cok tesekkur ederim :)
Esim degildi erkek arkadasimdi ama dayanamayıp ayrıldım zaten.

İşte sonrasına da ekledim ya bu zihniyetteyse evlenmeyecekti. Nasıl oturttunuz siz bu düzeni? Biz anlaşmazlığa düştüysek eyvah

:)) gülümsedim sonuna mışıl mışıl uyudu tahammül edemedim başka odaya geçtim ben de

Ben ne kadar sussam da özür dilemez ki. Anca cok kırarsa. Ben çok sakin bi insanım zaten. Sakinlikle bi şey yaptıramıyorum valla. Misilleme işe yarıyo bazı konularda bu da çok yıpratıcı bi süreç..

Diğer konularda buradaki kadınlara verdiğin akılları anımsıyorum. Hiç de çekinik değildin. Markete gitmek için kocandan izin mi alıyorsun ya da ısrar mı ediyosun, anlayamadım.
Kocamdan niye çekineyim zaten. Gel beraber gidelim diyorum ne marketi şimdi off falan yaparsa saat çok geç değilse kendim gidiyorum. Market bi örnekti. Arabayla gidilecek bi yer oluyo benim ehliyetim yok. Sonra gideriz bilmem ne diye erteliyo.

Yordugumun farkındayım ama elimde de değil mutsuz oluyorum ben mutsuzken onu da mutlu edemem

Yas farki var demissin kac yas o mu buyuk?

İşte sonrasına da ekledim ya bu zihniyetteyse evlenmeyecekti. Nasıl oturttunuz siz bu düzeni? Biz anlaşmazlığa düştüysek eyvah
Konuşarak. Yeri geldi tartışarak Kavga değil ama biraz hararetli konuşma diyeyim. Ama her seferinde dile getirdim.
Sadece biraz zaman daha yeni evlisiniz, zaten alışma sürecindesiniz.
Birde üstüne bunlar ekleniyor, zor oluyor.

Evlenmeden önce çok mu mükemeldi?
Dikkatimi çeken cümleniz,"aramızda çok yaş var hiç alttan alınmıyorum"oldu.
Erkekler her yaşta aynıdır ve bu mantıkla evlendiyseniz büyük yanlış yapmışsınız.
Bir erkek için eşinin ondan ne kadar küçük yada büyük olduğu değil,onu nekadar onure edip değer gördüğü önemlidir.

Hayır çok mükemmeldi dersem yalan olur ama yüzyüze evlilik arefesindeki her sorunu halledebiliyoduk. Aslında yaş mevzusunu acmayı sevmiyorum önemli olanın karakter oldugunu düşündüm hep sadece yaşı itibariyle böyle dediğim dedik olmak yerine bizi toparlaması gerekir diye düşünüyorum. Bunu diyince agresifleşiyo zoruna gidiyo. Çünkü dediklerim doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…