Evet böyle
Siz nasıl anlaşıyosunuz peki?
Bi kere kendimi tutamayıp ağladım kavganın üstüne hiç etki etmedi onda
Endişelenmiyorum da bende birikiyo bazı şeyler.. Niye evlendim ki diyorum sık sık. Eşim bende tamamen hayal kırıklığı su an.Ilk zamanlar bizde çok sık tartışma yaşardık. Empati olmayınca olayın boyutları da değişiyor. Aramızdaki yaş farkı olayını da avantaja ceviremedim, epey sallandık.
Benim tavrım daha farklı oldu, sözel olarak anlatamayacağım için aramız iyiken geçirilen vaktin kalitesini artırdım. Sevdiği şeyleri yapmaya, o şekilde zaman geçirmeye-ki bu genelde evde sinema sistemine bağlı film izlemekti- çalıştım. Daha çok sarılıp daha kaliteli zaman geçirmeyi hedefledim. O da buna karşılık verince şimdi o günleri konuşup dalga geçiyoruz. Ama bu bana has değil, bir-çok kişinin evliliği belli süreçlerden sonra oturuyor. Saygı bitmesin, sende de aynı bu şekilde olacaktır. Endişelenme:)
Yaslar kacEvet ama konustugumda da hep kendini savunuyo. Bilmiyorum nasıl başlarsa öyle gider diyenler de var..
22 ye 32Yaslar kac
Ikiniz de gencsiniz, yasla alakasi da yok aslinda, karakterle alakali.. 1 yil erken bi sure, ciddi sorunlar yoksa bu tur anlasmazliklar halledilebilir Allah in izniyle..22 ye 32
Ben de yaşla alakası olmadığını mühim olanın karakter oldugunu düşünüyorum hep ama bazı noktalarda da toparlasın bi zahmet bizi küsmek ya da agresiflesmek ses yükseltmek yerine sakince konussun yol göstersin. Böyle diyince de oldu sen her şeye bu yaş bahanesini uydur o zaman diyo. Benimle yarış içinde. Aman hiç alttan almasın yoksa ölür.Ikiniz de gencsiniz, yasla alakasi da yok aslinda, karakterle alakali.. 1 yil erken bi sure, ciddi sorunlar yoksa bu tur anlasmazliklar halledilebilir Allah in izniyle..
Tam olarak kavga nedenleri neler?Ben de yaşla alakası olmadığını mühim olanın karakter oldugunu düşünüyorum hep ama bazı noktalarda da toparlasın bi zahmet bizi küsmek ya da agresiflesmek ses yükseltmek yerine sakince konussun yol göstersin. Böyle diyince de oldu sen her şeye bu yaş bahanesini uydur o zaman diyo. Benimle yarış içinde. Aman hiç alttan almasın yoksa ölür.
Bi kere kendimi tutamayıp ağladım kavganın üstüne hiç etki etmedi onda
Yahu ikizlerin bu çektiği nedir?Nedense ikizler gibi düşünmüştüm eşinizi o yüzden sordum
Ben de yaşla alakası olmadığını mühim olanın karakter oldugunu düşünüyorum hep ama bazı noktalarda da toparlasın bi zahmet bizi küsmek ya da agresiflesmek ses yükseltmek yerine sakince konussun yol göstersin. Böyle diyince de oldu sen her şeye bu yaş bahanesini uydur o zaman diyo. Benimle yarış içinde. Aman hiç alttan almasın yoksa ölür.
2 bucuk yıl olacak hayatındayız birbirimizin. Yaşıma göre fikirlerim olguncadır ama yaşanmışlık bambaşka bişi tabii. Aslında dünyayı kurtarmıyoruz sevgi saygı hoşgörü içinde sürdürmeye çalıştıgımız bi evlilik var. Düşüncelerimin küçümsenecek bi tarafı yok çünkü devlet meselesi değil tartıştıgımız seyler. Ama ben de hissediyorum ağırlığım olmadığını. Hatta onun yerinde olsam ben de her konuda dikkate almazdım benden yaşça çok küçük birinin dediğini onun için de evlilik yapmazdım. Burda da yine suçu ona atıyorum işte. Zorla evlenmedim ben evlendiyse eşit bakmak zorunda. Bugün konustuk ve her şeyi üzerime alındığımı iyi geceler dememişse yorgun oldugu için oldugunu söyledi. 2 kelime edecek kadar da yorgun değildir heralde. Böyle ufak meseleler sorun bizde. Ama bu her şeyi üzerime alınma sebebim bana olan sevgisinin büyüklüğünden emin olamamam. İlgisiz hissetmem.Siz benden de küçüksünüz. 32 yaşında koca adamla nasıl ortak paydada tartışabilesiniz ki? Büyük ihtimalle onun gözünde ufak bi kızsınız, o yüzden de cok bi ağırlığınız yoktur. Onun merhametine kaldınız yani kısaca.
Ayrıca kac yıldır tanışıyosunuz? Bu adam kendi kazık kadarken henüz reşit olmus biriyle nasıl iliski kurabildi ki? Normal mi bu. Bana kalsa en başından saçma bir iliski olmuş sizinki. Bundan sonra belki siz büyüdükçe oturur.
Eşiniz 32 yaşında ama karakter gelişimini tamamlayamamış, henüz yetişkin olamamış. Bu yarış içinde olma durumunu çok iyi bilirim ben düzeltememiştim çünkü ona göre ortada bir sorun yoktu. Kabul etmiyordu yani. Ama umarım siz duzeltirsiniz.
Tam olarak kavga nedenleri neler?
Ben bağırıp çağırmam sakince söylerim zaten her şeyiSuçlayarak ya da suçlar gibi konuşulunca karşı taraf savunmaya geçiyor haliyle
Sakin sakin eleştirince de öyle mi?
Şu söylediğiniz çok yanlış. Kendinize neden bunu yakıştırıyorsunuz?Ama ben de hissediyorum ağırlığım olmadığını. Hatta onun yerinde olsam ben de her konuda dikkate almazdım benden yaşça çok küçük birinin dediğini.
benim esimde tam tipik bir koçKoç erkeği mi? Kapa kapa moduna girdim hemen.Allah sabır versin umarim zamanla oturur her sey ama eşinizin ne kadar zor bi adam olduğunu anlayabiliyorum.
Diğer konularda buradaki kadınlara verdiğin akılları anımsıyorum. Hiç de çekinik değildin. Markete gitmek için kocandan izin mi alıyorsun ya da ısrar mı ediyosun, anlayamadım.Herhangi bi konuda aynı fikirdeysek her şey süper ama ayrı düştüğümüz her konuda tıkanıyoruz örneğin bi yere gitmek isterim en basit market yaa 5 dk yemin ederim hiç direk tamam dememiştir 1 yıldır anca ısrar edicem öyle en basiti buyken diğer anlaşmazlıklardaki tavrını siz düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?