- 24 Şubat 2018
- 397
- 190
- 33
- 32
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Cok ama cok haklisinizOkul sorun değil.
Nakil işlemleri gayet kolay.
Siz cesaretiniz olmadığı için önemsiz şeyleri engel olarak önünüze koyuyorsunuz.
Aksine kendinize cesaret aşılamak için sebepler üretin.
Geçinebilirsin. Yeri gelir oturup kuru ekmek yersin çocuklarınla ama kimseye minnet etmemiş olursun. Ne ailen ne de eşin için değerli degilsin. Seni sadece bakılmaya muhtaç biri gibi görmelerine izin verme.Burda her çözümü sunuyoruz uygulamıyorsun diyenler olmus ben kendi capimda direndim ve direniyorum artik kabullenemiyorum ama bilet kesip cikip gidemem.son care aile buyuklerini araya sokmak ondada care olmazsa mahkeme cocuklarina sahip cikmayan bir babaya cocuk vermez dedi avukat ama bunu ispat etmeliyim dedi kimse sahitlik yapmaz sadece whatsapp yazismalarimiz var hep sitem etmisim sahip cikmadin diye..onlari delil yaparim çekeceğim 3 ay zorluk olur nafakayla birlikte bir is bulursam hicmi geçinemem
Arkadaslar bilet kesmemi soyluyor ama ben onu yapamam bu ortamda dislanirim kocan goturseydi kocan gelseydi kadin basina nasil yaptin diye bahane siralarlar baska bir yolunu bulmalıyım ama ne olabilir
Yok oyle seyler yapmam ama arkadaslar bosanamadigim icin yardimci olmaya çalışıyorlarBen gerçekten çoğu öneriyi anlayamadım.
Kapağı at.. ultrason uydur.. doktora git.. ailesiyle konuş..
Bahsettiğiniz eşiniz değil mi? Eğer sizi maddi olarak yanına alabiliyor ama istemiyorsa, bilin ki sizi sevmiyor. Bukadar entrikaya ne gerek var?
Eşinize çok mu ihtiyacınız var?
Bir daha hiç irtibata geçmediniz mi şimdi engelledikten sonraYok oyle seyler yapmam ama arkadaslar bosanamadigim icin yardimci olmaya çalışıyorlar
Hayir hic irtibata gecmiyecem cocugum hasta onu goturup getiriyorum hastaneye cocgunu bile sormamis adamBir daha hiç irtibata geçmediniz mi şimdi engelledikten sonra
Hayir ben kararliyim herkese yuva kuruldu bize kurmazsa imkani yok bir saniye bile kalmam bilet keser basimi alip giderim aileler napiyorsa yapsin dedimNe yaptiniz bir gelisme var mi?
Esim olacak adam hic aramadi olayi unutmami bekliyor ama cok bekler bu tartisma degil yumusuyum bitti artik ya sahip cikar yada biz yolumuza bakariz bir avukatla görüştüm sizi magdur birakmis mecbur size bir hayat kurmaya gideceksede oyle gidecek dedi.nafaka aliriz cocuklar zaten sizin cocugunuz kucuk adam birakti gitti diye magdur edip calisamazsiniz nafakayı ona gore baglariz dedi
Hayir biz aramazsak 2 gunde bir arar.bir avukat arkadasla görüştüm bana cok guven verdi onun size bunu yapmaya hakki yok bu halle aih çıkarsanız onu surum surundururler cunku sizin isiniz yok ve ona muhtacsiniz boyle yapmaya hakki yokKararli olmaniz da bir gelisme adiniza sevindim. Normalde gun icinde sizi arayip sorar mi?
Evet insan uzuluyor ama kirilmiyor 2 cocukla sucumuz neydi ki neyin hevesine girdide bizi birakti böyle yapti.allah cok buyuk bakarsin biz onun eksiklerini kapatınca oda cok perisan olur.rabbim evlatlarimin yuzunu güldürsün o bana yeter artik.yolu acik olsunCok ozur dileyerek yaziyorum sizi kirmak degil niyetim ama adam zaten umursamiyor sizi donmesini beklemeyin donmez zaten coktan gitmis. InsAllah hakkinizda hayirlisi olur. Dualarim sizinle.
Aynen böyle devam edin.Esim olacak adam hic aramadi olayi unutmami bekliyor ama cok bekler bu tartisma degil yumusuyum bitti artik ya sahip cikar yada biz yolumuza bakariz bir avukatla görüştüm sizi magdur birakmis mecbur size bir hayat kurmaya gideceksede oyle gidecek dedi.nafaka aliriz cocuklar zaten sizin cocugunuz kucuk adam birakti gitti diye magdur edip calisamazsiniz nafakayı ona gore baglariz dedi
Evet yaptigim blöf degil bunca zaman bekledim artik yeter gönlü yoksa kırdığını yiktigini duzeltip oyle gitsin cunku ben çalışmıyorum duzeltip gidecekAynen böyle devam edin.
Sizi böyle mağdur etmeye hakkı yok.
Madem kocalıkta, babalıkta gözü yoktu, evlenmeyecekti.
Allah yardımcınız olsun.
Kesinlikle.Evet yaptigim blöf degil bunca zaman bekledim artik yeter gönlü yoksa kırdığını yiktigini duzeltip oyle gitsin cunku ben çalışmıyorum duzeltip gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?