Uyuyamiyorum cunku cikmaza girdim

Ben gerçekten çoğu öneriyi anlayamadım.
Kapağı at.. ultrason uydur.. doktora git.. ailesiyle konuş..
Bahsettiğiniz eşiniz değil mi? Eğer sizi maddi olarak yanına alabiliyor ama istemiyorsa, bilin ki sizi sevmiyor. Bukadar entrikaya ne gerek var?
Eşinize çok mu ihtiyacınız var?

Geçinebilirsin. Yeri gelir oturup kuru ekmek yersin çocuklarınla ama kimseye minnet etmemiş olursun. Ne ailen ne de eşin için değerli degilsin. Seni sadece bakılmaya muhtaç biri gibi görmelerine izin verme.

Arkadaslar bilet kesmemi soyluyor ama ben onu yapamam bu ortamda dislanirim kocan goturseydi kocan gelseydi kadin basina nasil yaptin diye bahane siralarlar baska bir yolunu bulmalıyım ama ne olabilir

O zaman aileni ikna etmelisin seni eşinin yanına götürmeliler
Eşinden fayda yok bence boşuna umut etme
Eşinin ailesi de sana yardımcı olmamış
Tek başına da hareket edemiyorsan
Griye ailen kalıyor onları ince noktalarından vurmalısın ve ikna etmelisin

Yok oyle seyler yapmam ama arkadaslar bosanamadigim icin yardimci olmaya çalışıyorlar

Esim olacak adam hic aramadi olayi unutmami bekliyor ama cok bekler bu tartisma degil yumusuyum bitti artik ya sahip cikar yada biz yolumuza bakariz bir avukatla görüştüm sizi magdur birakmis mecbur size bir hayat kurmaya gideceksede oyle gidecek dedi.nafaka aliriz cocuklar zaten sizin cocugunuz kucuk adam birakti gitti diye magdur edip calisamazsiniz nafakayı ona gore baglariz dedi

Kararli olmaniz da bir gelisme adiniza sevindim. Normalde gun icinde sizi arayip sorar mi?

Kararli olmaniz da bir gelisme adiniza sevindim. Normalde gun icinde sizi arayip sorar mi?
Hayir biz aramazsak 2 gunde bir arar.bir avukat arkadasla görüştüm bana cok guven verdi onun size bunu yapmaya hakki yok bu halle aih çıkarsanız onu surum surundururler cunku sizin isiniz yok ve ona muhtacsiniz boyle yapmaya hakki yok

Gitmek mi istiyor buyursun kapi orda ama bozduğunu duzeltip cikip gitmeli yoksa mahkeme zaten aleyhine karar verir dedi.

Cok ozur dileyerek yaziyorum sizi kirmak degil niyetim ama adam zaten umursamiyor sizi donmesini beklemeyin donmez zaten coktan gitmis. InsAllah hakkinizda hayirlisi olur. Dualarim sizinle.

Eşiniz sizi sevmiyor, çocukları da pek önemsiyor gibi gelmedi çok üzgünüm...
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, rahat edersiniz.

Cok ozur dileyerek yaziyorum sizi kirmak degil niyetim ama adam zaten umursamiyor sizi donmesini beklemeyin donmez zaten coktan gitmis. InsAllah hakkinizda hayirlisi olur. Dualarim sizinle.
Evet insan uzuluyor ama kirilmiyor 2 cocukla sucumuz neydi ki neyin hevesine girdide bizi birakti böyle yapti.allah cok buyuk bakarsin biz onun eksiklerini kapatınca oda cok perisan olur.rabbim evlatlarimin yuzunu güldürsün o bana yeter artik.yolu acik olsun

Aynen böyle devam edin.
Sizi böyle mağdur etmeye hakkı yok.
Madem kocalıkta, babalıkta gözü yoktu, evlenmeyecekti.

Allah yardımcınız olsun.

Aynen böyle devam edin.
Sizi böyle mağdur etmeye hakkı yok.
Madem kocalıkta, babalıkta gözü yoktu, evlenmeyecekti.

Allah yardımcınız olsun.
Evet yaptigim blöf degil bunca zaman bekledim artik yeter gönlü yoksa kırdığını yiktigini duzeltip oyle gitsin cunku ben çalışmıyorum duzeltip gidecek

Evet yaptigim blöf degil bunca zaman bekledim artik yeter gönlü yoksa kırdığını yiktigini duzeltip oyle gitsin cunku ben çalışmıyorum duzeltip gidecek
Kesinlikle.
Maddi gücü varsa size ev alsın. Altınlarınızı da alın. Bir de nafaka olunca rahat yaşarsınız 2 çocukla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…