Uyuyamiyorum cunku cikmaza girdim

Isim olursa sizi goturecem olmazsa ben gelicem diyor ama 1.5 yil oldu daha neyi bekliyoruz bizimle bu zorluğu cekmeyen abileri evlerini orda kurdu gitti
Ayniiii bu sekilde diyen kuzenimin kocasi 11 senedir gelmedi ayda bi kere 2 gün geliyo isim belli degil bu sene son deyip gidiyo ..ya sende git yanina yada gitmesin net

Sağ göz sol göze güvenemzken siz nasıl bu kadar eminsiniz ya ,yan yana karı koca bile acaba kocam beni aldatıyor mu diye şüphe duyarken sizdeki bu güvende nedir??

Benim kocam yapmaz!!
Yapmaz demedim sadece o evde bisey yok anlaminda dedim

En önemlisi eşinize guveniyor musunuz? Iletisiminiz nasıl? Bunlara cevabınız evet ve olumluysa olaya bir de şöyle bakın belki de kendi de orda olmaktan memnun değildir ve bir şekilde devam etmek istemiyor olabilir. Büyük şehre yuva kurup tekrar dağıtmak kolay bir iş değil hele ki istanbul'a.O gitti, bu gitti ölçü olamaz erkekler ailevi sırlarını pek paylaşmak istemezler. Eğer güveniyorsanız zaman tanıyın ama açıkça bu durumda çok zorlandığınızı dile getirin. Bizde de tam tersi ablamın eşi Istanbul'a iş kurdu 1 yılı geçti iş iyi gidiyor gibi ama ne ablam ne de biz acele edip gitmesini istemiyoruz ama ablam çalışıyor siz de nasıl durum bilemiyorum.

Hayır oyle bir durum olmadigindan eminim
Hicbirseyden bukadar emin olma. Burada ne konular okuyoruz. Sizi yanina almak istemiyorsa vardir hosuna gitmeyecek bir sebebi. Hele ki diger kardesleri ailelerini yanina almisken. Olay işlerin yoluna girmesini bekleme olayi degil belli ki. Azicik gozunu ac. Atla git bak gizliden. Bir takip et arastir. Sen bukadar pasif kaldikca adam gelcem der gelmez, yanima alacagim der almaz. Sende 2 cocukla oturur evinde beklersin.

Konu sahibinin üstüne çok gitmeye gerek Yok.
Yapmayın.
Bu kadının şartları farklı. Kim ister 1.5 yıl başkasının evinde sığıntı gibi kalsın, çocuklarıyla mağdur olsun?
Bir de aldatıyor bilmem ne diye yıpratmaya, eski mesajlardan kanıtlar aramaya gerek Yok diye düşünüyorum.
Farkında zaten her şeyin. Bir şekilde kabullenip nasıl yoluna koyar onu arıyor.
Kabullenebilecek bir şey mi? Hayır.
Peki ne yapsın? Yazılan bir çok şeyi yapma ihtimali olmadığını hepimiz biliyoruz. Kendi şartlarımızda cevaplar veriyoruz.
Doğu kültürü, 2 çocuk, arkasında olmayan aile, parası, mesleği olmayan kadın, bence biraz daha düşünüp yazılmalı.

K Kirmizikafa
Kendi ailene haber ver eltilerinin 2 sinin de gittiğini.
Ailen götürsün seni kocanın olduğu şehre. Kocana da ayar çeksin, çocuklarla ayrı gayrı olmaz diye.
Bunu da yapmıyorlarsa zaten ailenden hayır Yok,

kocan seni kaybetmekten yada çocuklarından ayrı kalmaktan korkuyor olsa 1.5 yılı böyle geçirmezdi.
Onu Bununla da korkutamazsın
Çocukları bırakıp gitsen, çocuklara kıyamazsın/kıymamalısın.

Ailenden başka şansın Yok. Kocana dökeceğin dili onlara dök. Ya çocuklarınla seni kabul etsinler yada kocanın yanına götürüp onlar yerleştirsin.

Eşinizin kesin 2.bir hayatı var. Üzgünüm ama eğer bir şeyler yapmazsanız yakında bunlar ortaya çıkacak ve bırakılanda siz olacaksınız. Yurt dışı değil ya, İstanbul sonuçta. Alın babanızı yanınıza gidin konuşun. Babanız rest çeksin, yalnız olmadığınızı bir anlasın

Gelinligi evi her şeyi hazırmış zavallı kızcağiz napsin (!)
Kız ayrılsaydı siz evlenirdiniz.
O şe...size hayır diyemeyecek kadar zayıfsınız.
Bir daha benzer durumlara düşmemek için iradenizi kuvvetlendirmeye bakın.

Yanlış bilmiyorsam doğulu aile yapısı uzun süreli misafiri sever.
Onlar açısından geçerli bir bahane bulun.
İlk aklıma gelen, kadın doğum uzmanı kanser riski var, istanbul'da filanca hastaneye görün mutlaka dedi gibi inandırıcı bir yalan uydurup çocuklarınızı alıp gidin ve dönmeyin.
Yoksa siz kocasız, çocuklar babasız ömür tüketeceksiniz.
Daha çok gençsiniz. Beraber çalışır, ev araba alırız diyerek, istanbul'da kalmak için kocanızın aklını çelin.

Düşünün, eminim İstanbul'a gitmek için geçerli bahane bulabilirsiniz.

Biriyle yasamadigini biliyorum yasadigi ev aile apartmanı ve hepsi bizim akrabalar oyle bir ortama bir kadin getirmez ama disarda ne yapiyorsa ondan emin olamam tabi.allah sorsun hesabini
Aile apartmanında oturuyor bütün akrabalar orda bi siz mi fazlasınız... Kesinlikle resti çekin sizsiz çoğunu özlemeden nasıl yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…