- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Sizle nişanlıyken öteki kızla nasıl evlilik hazırlığı yapıyor ki? İkinizle birden mi nişanlanmış? Önce o kişi vardı da sizi mi kandırdı acaba?
Ayniiii bu sekilde diyen kuzenimin kocasi 11 senedir gelmedi ayda bi kere 2 gün geliyo isim belli degil bu sene son deyip gidiyo ..ya sende git yanina yada gitmesin netIsim olursa sizi goturecem olmazsa ben gelicem diyor ama 1.5 yil oldu daha neyi bekliyoruz bizimle bu zorluğu cekmeyen abileri evlerini orda kurdu gitti
Vay arkadaş resmen ayakta uyutuyorlar. Size çok geçmiş olsun Allah kurtarmış diğer kız da aptallığına doymasın mutlu olabilecek sankiYoo 4 senedir biz beraberdik 8 ay olmuş onla da
Yapmaz demedim sadece o evde bisey yok anlaminda dedimSağ göz sol göze güvenemzken siz nasıl bu kadar eminsiniz ya ,yan yana karı koca bile acaba kocam beni aldatıyor mu diye şüphe duyarken sizdeki bu güvende nedir??
Benim kocam yapmaz!!
Oylw bisey yok demedim disarda yapıyorsa bilmiyorum ama kaldigi evde bisey yok dedimHanımefendi siz daha önce kocanızın sizi aldattığını yazdınız zaten, şuan neden eminim öyle bir şey yok diyorsunuz ki
Olayda ne var aciga cikacak.ben aldatmiyor demedim evde bisey olmadigina eminim dedim ama disarda napiyor bilememOvvv Simdi olay aciga kavustu.
Oylw bisey yok demedim disarda yapıyorsa bilmiyorum a ma kaldigi evde bisey yok dedim
Neden aldatma dışarda mı oluyor sadeceYapmaz demedim sadece o evde bisey yok anlaminda dedim
Hicbirseyden bukadar emin olma. Burada ne konular okuyoruz. Sizi yanina almak istemiyorsa vardir hosuna gitmeyecek bir sebebi. Hele ki diger kardesleri ailelerini yanina almisken. Olay işlerin yoluna girmesini bekleme olayi degil belli ki. Azicik gozunu ac. Atla git bak gizliden. Bir takip et arastir. Sen bukadar pasif kaldikca adam gelcem der gelmez, yanima alacagim der almaz. Sende 2 cocukla oturur evinde beklersin.Hayır oyle bir durum olmadigindan eminim
Biz bilemeyiz ki esin neyi bekliyor?Isim olursa sizi goturecem olmazsa ben gelicem diyor ama 1.5 yil oldu daha neyi bekliyoruz bizimle bu zorluğu cekmeyen abileri evlerini orda kurdu gitti
bende aynısını düşünüyorum . yoksa insan nasıl karısı ve iki çocuğundan ayrı kalabilir...Senin kocanın orada yeni bi ailesi olmasın?
Nasıl emin olunur. Ben hiçbir şeyden emin olamıyorum.
Kız ayrılsaydı siz evlenirdiniz.Gelinligi evi her şeyi hazırmış zavallı kızcağiz napsin (!)
Yanlış bilmiyorsam doğulu aile yapısı uzun süreli misafiri sever.Aslinda kafam karisik oldugu icin yaziyorum.bildiginiz uzere esim daha gelmedi(1.5 yildir istanbulda bizden ayri yasiyor orda calisiyor maddi durumu hizi goturecek derecede iyi neyi bekliyoruz bende anlamadim biz maddi ve manevi asiri zorluk cekiyoruz biz dedesinin evinde kaliyoruz bilmeyenler eski konuma bakabilir) ve ben kizimi okula kaydettim 1.sinifa basladi yine babasi olmadan.Esim 2 abisiyle ortak calisiyor kazançları zararlari kasalari ayni yerden cikiyor.Bir kaynım bu yil evlendi evini oraya kurdu bir kayniminda evi burda kayinpederimin bahcesindeydi kaynımin iside burda yani cocuklariyla ayni şehirde.Dun esi aradi hakkini helal et biz gidiyoruz cocuklarim artik istanbulda okuyacak biz orda yasayacaz dedi..(5 cocuk).bisey diyemedim ama cok içerledim madem bunlarin ailede her isi bir biz burda esim olmadan neyi bekliyoruz babalarinin yaninda 2 cocugun yeri yokmuydu...
Aile apartmanında oturuyor bütün akrabalar orda bi siz mi fazlasınız... Kesinlikle resti çekin sizsiz çoğunu özlemeden nasıl yapıyorBiriyle yasamadigini biliyorum yasadigi ev aile apartmanı ve hepsi bizim akrabalar oyle bir ortama bir kadin getirmez ama disarda ne yapiyorsa ondan emin olamam tabi.allah sorsun hesabini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?