- 15 Aralık 2015
- 152
- 81
- 28
- 29
- Konu Sahibi Shakeupsekerim
-
O zaman konuyu yanlış zamanda açmışım sanırımUyuyabilenler burada değil :)
O zaman konuyu yanlış zamanda açmışım sanırım
Bende önce öyleyim ama son 3 aydır böyle oldum. Nedendir anlamıyorum. Uykusuzluktan gözlerim ağrıyor ama UyuyamiyorumBen hamileliğin etkisi ile uyuyamıyorum son zamanlarda, normalde erkencilerdenim :) ama nasıl uyuyordum kolayca hatırlamıyorum maalesef.
Ben akşam yemeklerinde 1 kase yoğurt yerim hep ama faydası olmuyor. Karışık bitki çayı içiyorum o da fayda etmiyorum. Bugün saat 22 gibi Türk Kahvesi içtim yine yokMelisa Çayı,papatya çayı gibi sakinleştirici gevşetici bitki çayları deneyin belki işe yarar.
Ha bide ayran bende hiç etkisini göstermiyor ama içen herkesin uykusunu getiriyor.
Aslında yoruluyorum. 1 yaşında kızım var akşama kadar onla kosusturuyorum. Bazı günler o kadar yoruluyorum ki yatağa uzandigimda vucudumdaki ağrıları hissediyorum. Ama yine uyuyamıyorum.doğadan relax çay içebilirsin saat 9 dan sonra iki kupa falan, ama asıl sorun kendini sakinleştirmen, şimdinin gücü diye bi kitap var onu oku mesela
yorulmuyor olabilirsin, özellikle öğle güneşinde yarım saat bi saat yürü mesela tempolu
Uyuyabilenler burada değil :)
Aslında yoruluyorum. 1 yaşında kızım var akşama kadar onla kosusturuyorum. Bazı günler o kadar yoruluyorum ki yatağa uzandigimda vucudumdaki ağrıları hissediyorum. Ama yine uyuyamıyorum.
Ay evet ya birkaç kez uyanıyor. Saat 6 dan sonra da çok sık uyanmaya başlıyor. Gece uyurken bazen yanıma alıp emziriyordum. Onda da yataktan düştü. Ben de korkuyorum yine dusecekmi üstü açık mı meme ağzında uyumak istiyor. Xkızın gece kaç kere uyanıyor canım, ya da onla ilgili endişelerin oluyor mu onla alakalı da olabilir, üstünü açtı mı diye mesela benim çocuğum küçükken bana olurdu sürekli kontrol etme ihtiyacı hissederdim, üşüdümü terledi mi diye
normalde kullanıyorsan bi kadeh bişeyinde faydası olabilir, emzirmiyorsan tabii
yatağa yapışık beşikler var ya onlardan al ya da yap bence, düşer mi acep diye düşünürken tedirgin oluyor olabilirsinAy evet ya birkaç kez uyanıyor. Saat 6 dan sonra da çok sık uyanmaya başlıyor. Gece uyurken bazen yanıma alıp emziriyordum. Onda da yataktan düştü. Ben de korkuyorum yine dusecekmi üstü açık mı meme ağzında uyumak istiyor. X
Zaten evimizde öyle besigimiz var ben suan eşimin yanına geldim o Doğu görevi yapıyor. Lojmanda kalıyoruz. Haftaya döneceğim memlekete.yatağa yapışık beşikler var ya onlardan al ya da yap bence, düşer mi acep diye düşünürken tedirgin oluyor olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?