Uyuyamıyorum kafayı yiyeceğim...

Shakeupsekerim

Eşim benim herşeyim
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
152
81
28
29
İyi geceler kızlar. Yatmak için yatağa giriyorum. Ama bir türlü uykuya dalamiyorum. Onu düşün bunu düşün. Gün icerisindeki yaptiklarimi düşünüyorum. Yarın yapacaklarimi. Planlarım gecmislerim geleceklerim . En az 1.5 -2 saat sonra uykuya dalabiliyorum. Diğer gün de doğal olarak geç kalkiyorum. Ne yapabilirim . Tavsiyeleriniz var mı?

Ben hamileliğin etkisi ile uyuyamıyorum son zamanlarda, normalde erkencilerdenim :) ama nasıl uyuyordum kolayca hatırlamıyorum maalesef.
Bende önce öyleyim ama son 3 aydır böyle oldum. Nedendir anlamıyorum. Uykusuzluktan gözlerim ağrıyor ama Uyuyamiyorum

Bende gece kuşu uyuyamıyorummm gece 3 buçuğu buluyo uyumam okullar tatil diye erken kalkmıyorum saat on gibi zorakı kalkıyorum yatak beni kendıne çekiyo birgünde uykumu alıp kalkayım yahu

doğadan relax çay içebilirsin saat 9 dan sonra iki kupa falan, ama asıl sorun kendini sakinleştirmen, şimdinin gücü diye bi kitap var onu oku mesela
yorulmuyor olabilirsin, özellikle öğle güneşinde yarım saat bi saat yürü mesela tempolu

Melisa Çayı,papatya çayı gibi sakinleştirici gevşetici bitki çayları deneyin belki işe yarar.
Ha bide ayran bende hiç etkisini göstermiyor ama içen herkesin uykusunu getiriyor.

Melisa Çayı,papatya çayı gibi sakinleştirici gevşetici bitki çayları deneyin belki işe yarar.
Ha bide ayran bende hiç etkisini göstermiyor ama içen herkesin uykusunu getiriyor.
Ben akşam yemeklerinde 1 kase yoğurt yerim hep ama faydası olmuyor. Karışık bitki çayı içiyorum o da fayda etmiyorum. Bugün saat 22 gibi Türk Kahvesi içtim yine yok

Aslında yoruluyorum. 1 yaşında kızım var akşama kadar onla kosusturuyorum. Bazı günler o kadar yoruluyorum ki yatağa uzandigimda vucudumdaki ağrıları hissediyorum. Ama yine uyuyamıyorum.

Aslında yoruluyorum. 1 yaşında kızım var akşama kadar onla kosusturuyorum. Bazı günler o kadar yoruluyorum ki yatağa uzandigimda vucudumdaki ağrıları hissediyorum. Ama yine uyuyamıyorum.

kızın gece kaç kere uyanıyor canım, ya da onla ilgili endişelerin oluyor mu onla alakalı da olabilir, üstünü açtı mı diye mesela benim çocuğum küçükken bana olurdu sürekli kontrol etme ihtiyacı hissederdim, üşüdümü terledi mi diye

normalde kullanıyorsan bi kadeh bişeyinde faydası olabilir, emzirmiyorsan tabii

Ay evet ya birkaç kez uyanıyor. Saat 6 dan sonra da çok sık uyanmaya başlıyor. Gece uyurken bazen yanıma alıp emziriyordum. Onda da yataktan düştü. Ben de korkuyorum yine dusecekmi üstü açık mı meme ağzında uyumak istiyor. X

yatağa yapışık beşikler var ya onlardan al ya da yap bence, düşer mi acep diye düşünürken tedirgin oluyor olabilirsin

yatağa yapışık beşikler var ya onlardan al ya da yap bence, düşer mi acep diye düşünürken tedirgin oluyor olabilirsin
Zaten evimizde öyle besigimiz var ben suan eşimin yanına geldim o Doğu görevi yapıyor. Lojmanda kalıyoruz. Haftaya döneceğim memlekete.

Aman koy g.Tune rahvan gitsin kafasina ulaşmaya çalışmanız lazım.
Hiç öyle sorunlarım yok maşallah :)
En kötü gecemde de agladiktan sonra mışıl mışıl uyudum.
Hayattaki tek gercek sensin.
Bırak her şey yolunu bulur.

Son düzenleme:
Bence çabuk uyumanın sırrı erken uyanmak. Ben de tatilde gece kuşu oldum. Annemin tabiriyle "gece yatmaz sabah kalkmaz" modundayım:) siz de geç uyanıyorsunuz sanırım.

Benimde uyku problemim var ama bende psikolojik bir nedenden kaynaklanıyordu halada geçmiş deil bir ilaç kullanıyorum hem uyku hem iştah açıcı işede yarıyo gerçekten :) içmediğim gün yine uyuyamıyorum ..

Benimde hamilelikten dolayı uyuyamama sorunum var cnm Nasıl doğacak nasıl olacak diye hep endişe içine giriyorum ama ben bi çözüm buldum belki sana da iyi gelir youtubedan zen müziği açıp öyle yatıyorum hafif bir ses düzeyinde oluyor gözlerimi kapatıp direk müziğe bırakıyorum kendimi en fazla 10 dk sürüyor uyumam. Baya araştırdıktan sonra psikolog bi arkadaşım önermişti bana zen müziklerinin muhteşem bir sakinleştirme etkisi var belki sana da iyi gelir tavsiye ederim

Geriye doğru ritmik sayma yapmak, başka bir şey düşünmeyi engelliyormuş. Mesela 200'den geriye dörder veya yedişer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…