Beni artık beğenmiyor mu :(

İşte problem de orda ben kendimi asla beğenilmiyor gibi hissetmiyorum. Konu başlığını beğenmiyor mu diye açtım ama inanın ne diyeceğimi bilemiyorum. ilişkiden önceki o heyecanı o arzusu o isteği beni bile ürkütüyor bazen. ikimizde tahrik olduğumuz zaman o beni tutup hızlıca salondan odaya götürmesi öpmesi koklamsı kemiklerimi sızlatacak kadar sıkması sarılması, arzusunu sonuna kadar her seferinde hissediyorum. Sanki ilk defa yapıyormuşuz gibi davranır hep müthiş isteklidir. 'canım tamam sakin ol kaçmıyorum bir yere burdayım' diyorum. Heyecandan bazen titrediği bile oluyor. Ama işte gelin görün ki o derece istekli adam yatağa girmeden beni görmek istemiyor:KK43:
Arkadaşım siz neleri kafaya takıyosunuz böyle ya.bundan için eşinize surat trip yaptığınızı söylemeyin sakın.1. Adam beğenmese 2 tur yapmaz erkekler ilk birleşmede erken gelirler bu yüzden süreyi uzatmak tahrik seviyesini azaltmak için öyle yapıyodur 2. Tur daha kontrollü, geleceği zamanı kendileri ayarlayabildikleri için tamamen soyuyodur sanırım yeni evli sayılırsın bu yüzden sorsanda şuan net cevaplar alamazsın çünkü onlar için önemli konudur boşalma süresi kendince böyle yöntem bulmuş işte hadi hiç soymadan oldu bittiye getirse anlarım da bu sorun yapılcak bişey değil

Seni beğenmese işini halledip kıçını döner yatar bence.

Daha seksi falan buluyordur, diğer ilişkiye saklıyordur. :işsiz: Erkek bunlar, bilmiyorum. Çok negatif düşünmeyin ilişkiniz iyiyse

Back
X