uyuyamıyorum. :(

naz_idill

cαπıʍ βεβεğįʍ ♡
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
532
327
32
Düşükten koruma ilacim beni 1 saate kalmaz uyutuyodu. Simdi hic bir ilac kullanmiyorum gerek yokmuş artık iyimişim. Ama ben sahah ezanina kadar uyuyamıyorum. Aylaklıktanmıdır nedir. Gözlerim acıyo yine dalamıyorum. Varmı bana tavsiye edeceğiniz hamilelige zarar vermicek yöntemler. Esim yatağa girdiği gibi dalıyo kıskanıyorum :KK51::cry::KK57::KK57::KK57::21::KK57:

Yatarak kitap okumak ise yariyor bende. Bir sabah kendini zorla ve saat 6-7 arasi kalk, ama sakin oglen uyuma. Gece istedigin saatte bebekler gibi uykuya dalarsin ozaman :)

Yatarak kitap okumak ise yariyor bende. Bir sabah kendini zorla ve saat 6-7 arasi kalk, ama sakin oglen uyuma. Gece istedigin saatte bebekler gibi uykuya dalarsin ozaman :)
Olmayinca oda olmuyor.cok denedim daha enerjik oluyorum ben o zamanlar ne garip..

Düşükten koruma ilacim beni 1 saate kalmaz uyutuyodu. Simdi hic bir ilac kullanmiyorum gerek yokmuş artık iyimişim. Ama ben sahah ezanina kadar uyuyamıyorum. Aylaklıktanmıdır nedir. Gözlerim acıyo yine dalamıyorum. Varmı bana tavsiye edeceğiniz hamilelige zarar vermicek yöntemler. Esim yatağa girdiği gibi dalıyo kıskanıyorum :KK51::cry::KK57::KK57::KK57::21::KK57:
Ayni dert bendede var canim yatakta 1 saattr dönüyorum odam karanlik sutumu ictim uyumak icin yapilck herdeyi yapsmda yok olmuyo gece yatmaz sabah kalkmaz tiplerdenim ben

Gel beraber oturalım :KK66: senin yerinde olsam sabah erken kalkar gece ye kadar uyumam gece de erkenden sızarım. Bu günlerin tadını çıkar. Deli gibi uykum var ama 14 aylık kuzum azı disi çıkartıyor uyku neymiş unuttuk. Suan yöresini hala çözemediğim bir turku söylüyor :) ne güzel uyumuştu kalktı yine.
Ilık süt te icebilirsin hem faydalı da. Bitkisel çaylar sana olmaz. En iyisi ılık süt içip sabah erken kalkmak.
Saglikla ak meleğini kucağına.

Öylede kitabın sonunu merak ederim atlaya atlaya okurum sayfaları:KK57:

Gel beraber oturalım :KK66: senin yerinde olsam sabah erken kalkar gece ye kadar uyumam gece de erkenden sızarım. Bu günlerin tadını çıkar. Deli gibi uykum var ama 14 aylık kuzum azı disi çıkartıyor uyku neymiş unuttuk. Suan yöresini hala çözemediğim bir turku söylüyor :) ne güzel uyumuştu kalktı yine.
Ilık süt te icebilirsin hem faydalı da. Bitkisel çaylar sana olmaz. En iyisi ılık süt içip sabah erken kalkmak.
Ne güzel yazmışsın sağol canım. Evet artık çeki düzen vermeliyim bu uykuya . Bitkisel şurup varmışta uyku için cesaret edip almadım doktor yazdıda ben korktum. Ikitane doktora gidiyorum ikiside ayrı ayrı zıt şeyler söylüyo :KK70:.

Ne güzel yazmışsın sağol canım. Evet artık çeki düzen vermeliyim bu uykuya . Bitkisel şurup
varmışta uyku için cesaret edip almadım
doktor yazdıda ben korktum. Ikitane
doktora gidiyorum ikiside ayrı ayrı zıt
şeyler söylüyo :KK70:.

Benim kizimada yazdı doktor bitkisel uyku şurubu. Pek ise yaramadı :)
Senin en güzel gidan suan da uyku
dinlenmek. Bosver. Bitkisel falan
şurupları azıcık sık disini sabah erken kaktın mı ne güzel düzenin olur. Uykunu alırsan neşen yerinde olur iştahın iyi olur. Bunları duşun. Doktorlar hep farklı seyler söyler. İki cocuk doğurdum daha aynı seyleri söyleyen doktor a rastlamadım. Senin o düşük ilacını 4 ay kullandım baska doktor a gittim gerek yokmuş dedi :KK66: once kendimizin doktoru olalım dimi
Süt içmeyi unutma diyorum. Deli gibi süt aserdim hamileyken icer hopp sızardim :KK66:

sabah kalkabilsem: )
ve gündüz kendimi geceye kadar tutabilsem: )
ahahahaa: )))

Ayni sorunu yaklaşık 1 senedir cekiyordum. Melisa çayı, papatya çayı, süt, kitap okuma vs. Verilebilecek her türlü yöntemi denedim hicbir ise yaramadı. En sonunda doktora gittim bu meselelerden dolayı ve bir çeşit uyku ilacı verdi 2 kere falan kullandım uykum düzene girdi. Sende bu meseleyi doktoruna ac bebeğe zararı dokunmayacak bir ilaç tavsiyesi mutlaka vardır diye düşünüyorum. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

X