Bebek Beslenmesi Uyuyarak beslenen çocuk anneleri LÜTFEN YARDIM.. ACİLLL

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

izmirli40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
24
1
36
39
İyi geceler kızlar benim kızım 6 aylık ve yatarak besleniyor uyanık kesinlikle su dısında hiç birşey kabul etmiyor ve ek gıdaya geçişi halaa yapamadık istemiyor meyve püresi
Sebze püresi
Meyveler ve suları
Asla istemiyor
Kendisi çok zayıf 6.600 gr ama 4.500 gr doğdu ne yapmalıyım lütfen yardım

Kg için mamasına zeytin yağı koy hastanede bile öyle yapıyolar bütün gıdasınıda sıvı olarak biberonla dene kaşık maması verdin mi?

Kaşık mama sı verdim ama kesinlikle istemiyor ağlıyor sanki zehir yediriyorum ne zaman normale döner benim psik. Bozuldu wallaha

Kaşık mama sı verdim ama kesinlikle istemiyor ağlıyor sanki zehir yediriyorum ne zaman normale döner benim psik. Bozuldu wallaha
2 hafta öncesine kadar bizde öyleydi 5 6 saat emmedigini bilirim ve istemiyordu o yemeyin bende doymuyorum sanki sinirleri bozulmuştu bir gün pirinç unundan muhallebi yaptım içine mamasindan koydum trt müzik açtım sesini de açtım ki kızın sesini bastırdı birde elime dikkatini cekecek sesli cingirak aldım kaşıkla mamayi ağzına verirken bitaraftan cingiragini sallayarak dikkatini ndagittim böyle böyle bir öğün yedirdim 3 5 gündür cingiraksiz da muziksizde yiyor çok şükür ilk önceleri şekerde koydum ama şimdi koymuyorum birde aptamil pirinçli kaşık maması aldım ondan da aksamlari vermeye başladım onuda sevdi yiyor armut püresi denedim pek sevmedi yoğurt başlıcam yakinda.. umarım yardimci olur çok zor durum olduğunu biliyorum bende aksama kadar net. Arastiriyordum hep .Allah kolaylik versin canım

Benim oglum 15 aylik ek gidaya ev yapimi yogurtla gectik ama ne gecme 1 tatli kasigi yogurdu 5 seferde yiyordu. baktim olmadi yogurdun icine meyve koydum 1 cay kasida pudra sekeri ekledim birkac kasiktan sonra alisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…