hiiiçççç boşuna sevme uykuyu..... bu saatten sonra sana uyku yoookkk.... :) :) :)
Allahım oğullarımızı bu kız teröründen koru(aminnn)
Sizin onayınızı almadan uyuyup, uyandığında utanmadan uyumaya devam edeceğini mi haber verdi?
İnanılır gibi değil gerçekten. Halbuki siz yorgun olup olmadığını, uykusunu alıp almadığını daha iyi tayin edebilirsiniz, vallahi ayıp etmiş uykum var bahanesine sığınıp uyuyarak. Kınadım sevgilinizi, adam sadece ve sadece sabah ve akşam mesaj atmış demek.
bu konuyu takıbe alıyorum bakalım ıcerıgı ne zaman sıleceksın
gecen sılmıstı mismocum yakalayıp şikayet ettim
her konuyu siliyor mu arkadaş?
Belki yorumlar hoşuna gitmemiştir. Konuya çok tepki gelince siliniyor çoğunlukla.gecen sılmıstı mismocum yakalayıp şikayet ettim
hayır anlamıyorum hem bdv yi aglama duvarı gıbı hergun kullanıyolar sonrada konuları sılıyolar bu nasıl iştir arkadaş
ya mismo ama gercekten oyle buraya hergun ama hergun konu acan var ve en cok ıcerık sılmede bu kısılerden oluyo be hatun madem yorumları begenmıyosun madem ıcerıgı sılıceksın neden konu acıyorsunBelki yorumlar hoşuna gitmemiştir. Konuya çok tepki gelince siliniyor çoğunlukla.
Orjinal hatunsun valla"ağlama duvarı" benzetmesi cuk oturdu BDV'ye
Hayır face üzerinden yazıyoruz gören cevap veriyo arka arkaya yazmıyoruz yaniuyku arasında yazmış işte... sen cevap veremeden tekrar uykuya dalmıştır....
Çalışıyor aynı zaman çda iki üniversite okuyorO değil de öbür hafta iş eğitim, performans değerlendirmelerim bitince ben de 48 saat uyumayı planlıyorum.
Sanırım erkek arkadaşın çalışıyor, öğrenci değil.
Çalışmaya başlayınca anlarsın.
Bence sen de bir universite daha oku.Çalışıyor aynı zaman çda iki üniversite okuyor
ruBunu dert etme devamlı mesajlaşacak hali yoktur.... devamlı mesajlaşıp konuşmakta bunaltmıyormu sizi azıcık özleyin birbirinizi
gecen sılmıstı mismocum yakalayıp şikayet ettim
hayır anlamıyorum hem bdv yi aglama duvarı gıbı hergun kullanıyolar sonrada konuları sılıyolar bu nasıl iştir arkadaş[/QUOT
Ne olduğunu bilmeden ön yargılı yaklaşmayalım lütfen, o kadar yönetici var sizin söylenizle Görülen bişey değil yapılalı bir ay oldu ve o zaman ceza verilmişti zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?