uyuyomuş yine uyucakmış

Valla bu hallerine dayanamayıp senden ayrılırsa bu çocuk, uyumasına değil 2 ayda bir aramasına razı olacak duruma gelirsin benden söylemesi.. Bu triplerinden vazgeçmenin yolu, onu şuan kaybetsen, tekrar kazanmak için düşeceğin durumu anlayabilmek.. İlişkine 14 yaşındaki çocuk oyunu muamelesi yapma, olgun ol tavsiye..

Bunu dert etme devamlı mesajlaşacak hali yoktur.... devamlı mesajlaşıp konuşmakta bunaltmıyormu sizi azıcık özleyin birbirinizi

Sizin onayınızı almadan uyuyup, uyandığında utanmadan uyumaya devam edeceğini mi haber verdi?
İnanılır gibi değil gerçekten. Halbuki siz yorgun olup olmadığını, uykusunu alıp almadığını daha iyi tayin edebilirsiniz, vallahi ayıp etmiş uykum var bahanesine sığınıp uyuyarak. Kınadım sevgilinizi, adam sadece ve sadece sabah ve akşam mesaj atmış demek.

Sorun ne :) uyuyabilir gece geç saatlere kadar konuşup uykusuz kalınca bana normal geldi siz fazla büyüttünüz sanırım :)

bu konuyu takıbe alıyorum bakalım ıcerıgı ne zaman sıleceksın

Allahım oğullarımızı bu kız teröründen koru(aminnn)

aynen bunları okuyunca Allahım oğlumu böyle sıkboğaz edeceklerin eline düşürme
kızım için de Allahım kızımı böyle takıntılı kullarından etme diye dua ediyorum

kendinizi ve erkek arkadaşınızı yıpratmaktan başka bişey değil yaptığınız
Allah vermesin ne dertler var yazık

her konuyu siliyor mu arkadaş?
gecen sılmıstı mismocum yakalayıp şikayet ettim
hayır anlamıyorum hem bdv yi aglama duvarı gıbı hergun kullanıyolar sonrada konuları sılıyolar bu nasıl iştir arkadaş

gecen sılmıstı mismocum yakalayıp şikayet ettim
hayır anlamıyorum hem bdv yi aglama duvarı gıbı hergun kullanıyolar sonrada konuları sılıyolar bu nasıl iştir arkadaş
Belki yorumlar hoşuna gitmemiştir. Konuya çok tepki gelince siliniyor çoğunlukla.
Orjinal hatunsun valla "ağlama duvarı" benzetmesi cuk oturdu BDV'ye

haydaaa, 21 yaşındayım ama gençlerin deli gibi mesajlaşması olayını anlamıyorum. tamam çiftsiniz okey ama ayrıca bireysiniz de, insanların uyku düzenine de müdahale etmeyin yahu. her şeyi monotonlaştırmayın böyle, sonra erkekler kaçtı gitti oluyor

Belki yorumlar hoşuna gitmemiştir. Konuya çok tepki gelince siliniyor çoğunlukla.
Orjinal hatunsun valla "ağlama duvarı" benzetmesi cuk oturdu BDV'ye
ya mismo ama gercekten oyle buraya hergun ama hergun konu acan var ve en cok ıcerık sılmede bu kısılerden oluyo be hatun madem yorumları begenmıyosun madem ıcerıgı sılıceksın neden konu acıyorsuncok dertlıyım bu konuda ama daha fazla yazmayım mune konu dısından banlamasın

uyku arasında yazmış işte... sen cevap veremeden tekrar uykuya dalmıştır....
Hayır face üzerinden yazıyoruz gören cevap veriyo arka arkaya yazmıyoruz yani
Gün boyu yazmadık konuşmadık sadece bi sabah bi de akşam mesaj Attı bu notmal mi üstüne uyudu

Çalışıyor aynı zaman çda iki üniversite okuyor

Bunu dert etme devamlı mesajlaşacak hali yoktur.... devamlı mesajlaşıp konuşmakta bunaltmıyormu sizi azıcık özleyin birbirinizi
ru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…