Bu kadar tepki alıp hala yazmaya devam ediyorum bu da demek oluyor ki her türlü düğünceye saygım sonsuz hakaret içermedikçe, kendi kendinize yorum yapıp değerlendirmede bulunmayın düşünmek istediğiniz gibi yorum yapıyorsunuz yorumlardan rahatsızlık duyup silsem neden hala burda olayım, kimseye açıklama yapmak zorunda değilim bu konu hakkında benimle konuşması gereken biri varsa onlarda yöneticilerdir başkasını ırgalamaz..ya mismo ama gercekten oyle buraya hergun ama hergun konu acan var ve en cok ıcerık sılmede bu kısılerden oluyo be hatun madem yorumları begenmıyosun madem ıcerıgı sılıceksın neden konu acıyorsuncok dertlıyım bu konuda ama daha fazla yazmayım mune konu dısından banlamasın
Tabi ki dinlenicek ama en azından sesimi duymak için arayabilirdi sadece haber Amaçlı 2 mesaj Attı gün boyuncaAbartmıyor musunuz, bırakın adam dinlensin...
Hayırlı Akşamlar...
Canım çok sıkkın sinirliyim dalga geçer gibi...
Erkek arkadaşımla cuma günü geç saate kadar (gece 3.30) telefonla konuştuk uykusuz kaldı haftasonu da eğitimi var haliyle erken kalktı tabi dün hiç telefonla konuşmadık yazmadıkta sadece arkadaşı yalnızmış Nöbeti varmış Arkadaşının gece için bi kaç arkadaş yanına gidiceklermiş bunu söyledi tamam dedim..Dün böylece kaldı nasılsın iyi misin falan Yazmış bir iki aşk sözcüğü bu...
Bügünde sabah çok yoruldum uykusuzluktan sen nasılsın günün nasıl geçti aşk sözcükleri falan böyle Şeyler yazdı tabi ben cevap verdim.. Ta bu saatte cevap yazdı.. Eğitimden sonra uyumuşum yemek için annem uyandırdı yiyip hemen yatıcam sen neler yaptın kusura bakma yazamadım demiş.. Çok sinir oldum sadece iyiyim yazdım çıktım zaten Mesajı gönderip çıkmıştı arka arkaya mesajlaşmıyoruz yani..
Sinir oldum uyuyomuş yemek yiyip bi daha uyucakmış dalga geçer gibi sinir oldum kızlar..
Hayırlı Akşamlar...
Canım çok sıkkın sinirliyim dalga geçer gibi...
Erkek arkadaşımla cuma günü geç saate kadar (gece 3.30) telefonla konuştuk uykusuz kaldı haftasonu da eğitimi var haliyle erken kalktı tabi dün hiç telefonla konuşmadık yazmadıkta sadece arkadaşı yalnızmış Nöbeti varmış Arkadaşının gece için bi kaç arkadaş yanına gidiceklermiş bunu söyledi tamam dedim..Dün böylece kaldı nasılsın iyi misin falan Yazmış bir iki aşk sözcüğü bu...
Bügünde sabah çok yoruldum uykusuzluktan sen nasılsın günün nasıl geçti aşk sözcükleri falan böyle Şeyler yazdı tabi ben cevap verdim.. Ta bu saatte cevap yazdı.. Eğitimden sonra uyumuşum yemek için annem uyandırdı yiyip hemen yatıcam sen neler yaptın kusura bakma yazamadım demiş.. Çok sinir oldum sadece iyiyim yazdım çıktım zaten Mesajı gönderip çıkmıştı arka arkaya mesajlaşmıyoruz yani..
Sinir oldum uyuyomuş yemek yiyip bi daha uyucakmış dalga geçer gibi sinir oldum kızlar..
demekki sesinizi duyma ihtiyacı hissetmemiş zorlamı hissettireceksiniz bu kadarını düşünemiyor musunuz?Tabi ki dinlenicek ama en azından sesimi duymak için arayabilirdi sadece haber Amaçlı 2 mesaj Attı gün boyunca
Siz neden bu kadar fevrisiniz onu anlamadım..demekki sesinizi duyma ihtiyacı hissetmemiş zorlamı hissettireceksiniz bu kadarını düşünemiyor musunuz?
fevri olan ben değilim sizsiniz. İnsanlar 7\ 24 sevgililerini düşünerek sesini duyarak yaşamıyor. Siz istiyorsunuzki benden başka gailesi olmasın hep beni düşünsün arasın. Sizi her saat başı aramaması sevmediği anlamına gelmezki. Bırakın nefes alsın adam dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Sanırım sizin boş vaktiniz çok o yüzden hem çalışan hem okuyan hemde ondan ilgi bekleyen başka insanlarıda ihmal etmemeye çalışan sevgilinizi anlayamıyorsunuz.Siz neden bu kadar fevrisiniz onu anlamadım..
O zaman neden benimle birlikte kızmakta haklıyım madem istemiyo beni merak etmiyo..
Ben saat başı arasın demiyorum, günde bir kere sesimi duymak için arasa yeter zaten mesaja gelince sabah bir mesaj akşamda bir mesaj attı tamam..Benim boş vaktimin olup olmadığını siz bilemezsiniz zor bi bölüm okuyorum ve benimde her saat konuşmaya vaktim yok zaten sadece biraz ilgi istiyorumfevri olan ben değilim sizsiniz. İnsanlar 7\ 24 sevgililerini düşünerek sesini duyarak yaşamıyor. Siz istiyorsunuzki benden başka gailesi olmasın hep beni düşünsün arasın. Sizi her saat başı aramaması sevmediği anlamına gelmezki. Bırakın nefes alsın adam dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Sanırım sizin boş vaktiniz çok o yüzden hem çalışan hem okuyan hemde ondan ilgi bekleyen başka insanlarıda ihmal etmemeye çalışan sevgilinizi anlayamıyorsunuz.
e kendi kendine cevap veriyosun, hakliyim filan diye.. istedigin nedir burdakilerden?Siz neden bu kadar fevrisiniz onu anlamadım..
O zaman neden benimle birlikte kızmakta haklıyım madem istemiyo beni merak etmiyo..
ben fazla mi anlayisliyim diye dusunuyorum insanlara karsi, boyle nazi kaprisi gorunceAdam 3.30'a kadar uyumamış ve uykusuz kalmış.
Haftasonu da dinlenememiş eee bir de dinlenmesine mi bozuldunuz?
gelse de şu yazılanları eşim bi okusa keşke... belki kıymetimi anlar azıcık... bi de bana kıskançsın hep senin istediğin olsun istiyorsun diyo bi de utanmadan...ben fazla mi anlayisliyim diye dusunuyorum insanlara karsi, boyle nazi kaprisi gorunceazicik nazlansam, triplensem mi
Ben kıskandığım zaman erkek arkadaşım kızmaz genelde mutlu olur çünkü sevgi göstergesidir kıskançlık dozunu kaçırmamak kaydıyla :)gelse de şu yazılanları eşim bi okusa keşke... belki kıymetimi anlar azıcık... bi de bana kıskançsın hep senin istediğin olsun istiyorsun diyo bi de utanmadan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?