uyuyomuş yine uyucakmış

Bu kadar tepki alıp hala yazmaya devam ediyorum bu da demek oluyor ki her türlü düğünceye saygım sonsuz hakaret içermedikçe, kendi kendinize yorum yapıp değerlendirmede bulunmayın düşünmek istediğiniz gibi yorum yapıyorsunuz yorumlardan rahatsızlık duyup silsem neden hala burda olayım, kimseye açıklama yapmak zorunda değilim bu konu hakkında benimle konuşması gereken biri varsa onlarda yöneticilerdir başkasını ırgalamaz..

ne varki sanki bunda. gece 3.30a kadar konuşup sabah erken kalkıp eğitime giderse insanın dengesi şaşar tabi. bende olsam horul horul uyurdum. karşımdaki de bi zahmet anlayışlı olsun derdim. gerçi erkekler daha anlayışlı bu konuda. biz kadınlar gerçekten bazen çekilmez oluyoruz

Çocuk uykusuz kalmış ne yapsın biz hiç uykusuz kalmıyo muyuz ?

gün içinde arayabilir ya da yazabilirdi ya da uyumadan 5 dk arasa çok değil yani

adam belliki yorulmuş ne var bunda ,
yani size karşı ilgili aramışta o kısacık vakitte güzel sözlerde kullanıyor daha ne yapsın dimi...

Siz bu sekilde nasil iliski yurutuyorsunuz anlamiyorum. Siz ve sizin gibi kadinlari yani.
Yok uyuyacakmis da, yok ailesiyle gidecekmis de, yok sadece sabah-aksam degil gun icinde de mesaj atmaliymis da, sesini duymak istemesi lazimmis da.... Biraz samimi ve gercekci olun Allah askina. Bana boyle gercekcilikten uzak, uyumanin bile sorun olabilecegi iliskiler cok tiriskadan geliyor kusura bakmayin da. Sizin iliski yarin birgun adam bakkala gitti diye de bitebilir, teyzesine selam verdi diye de bitebilir. Ne de olsa surekli mic mic olmak zorundasiniz. Yoksa sorun cikiyor... Olgunlasin biraz.

Siz neden bu kadar fevrisiniz onu anlamadım..
O zaman neden benimle birlikte kızmakta haklıyım madem istemiyo beni merak etmiyo..
fevri olan ben değilim sizsiniz. İnsanlar 7\ 24 sevgililerini düşünerek sesini duyarak yaşamıyor. Siz istiyorsunuzki benden başka gailesi olmasın hep beni düşünsün arasın. Sizi her saat başı aramaması sevmediği anlamına gelmezki. Bırakın nefes alsın adam dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Sanırım sizin boş vaktiniz çok o yüzden hem çalışan hem okuyan hemde ondan ilgi bekleyen başka insanlarıda ihmal etmemeye çalışan sevgilinizi anlayamıyorsunuz.

Ben saat başı arasın demiyorum, günde bir kere sesimi duymak için arasa yeter zaten mesaja gelince sabah bir mesaj akşamda bir mesaj attı tamam..Benim boş vaktimin olup olmadığını siz bilemezsiniz zor bi bölüm okuyorum ve benimde her saat konuşmaya vaktim yok zaten sadece biraz ilgi istiyorum

ben fazla mi anlayisliyim diye dusunuyorum insanlara karsi, boyle nazi kaprisi gorunce azicik nazlansam, triplensem mi
gelse de şu yazılanları eşim bi okusa keşke... belki kıymetimi anlar azıcık... bi de bana kıskançsın hep senin istediğin olsun istiyorsun diyo bi de utanmadan...

gelse de şu yazılanları eşim bi okusa keşke... belki kıymetimi anlar azıcık... bi de bana kıskançsın hep senin istediğin olsun istiyorsun diyo bi de utanmadan...
Ben kıskandığım zaman erkek arkadaşım kızmaz genelde mutlu olur çünkü sevgi göstergesidir kıskançlık dozunu kaçırmamak kaydıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…