Ne kadarlık evlisiniz?Kizlar kocam bana seni seviyorum gibi guzel sozler soylemiyo cok canimi sıkiyo artik acaba beni sevmiyo mu diyorum ama hareketleri oyle degil temizligi benden guzel yapar bana her konuda yardim eder eve sûs esyasi bakar isten cikinca hemen eve gelir iki gundurde bana hediye yapiyo ama sanki bosanmayim gitmeyim diye yada seytan mi beni dúrtúyor sizin esleriniz ne siklikta soyler
Evet yapiyo biseyler ama o lafi demekte zor geliyo galibaO lafı dese ne demese ne ..
Benımkıde zırt pırt demez. ayda yılda bir ama sevdiğini hissettirir. Senınkıde öyle yapıyoar sanırım.
Evlenmeden once derdi 1 yillik evliyiz eskiden soyleyip simdi soylememesi beni sinir edyiyo zatenNe kadarlık evlisiniz?
Flört döneminde de hiç söylemedi mi?
Eğer söylemediyse nasıl bile bile evlendiniz?
Yok o zamanlar söylediyse neyden sonra söylememeye başladı?
Beende bu evlerden geçtim.Evet yapiyo biseyler ama o lafi demekte zor geliyo galiba
Aynen bu aralar kurmakla geciyo vaktim ama insan deliriyo isteSen boş kalmışsın bu aralar belli şeytanın çoğalmış,uğraş bul kendine.Anlattığına göre gül gibi kocan var,şikayet edip küstürme şansını kendine.
Ben de kendimden biliyorum zira :)) Reglm yakın sanırım,manyak manyak düşünüyorum,her şeyi ama sadece kocamı değil.İş arkadaşlarımı,ailemi onu bunu herkesi de doğrayasım geliyor içimden nedense.Hiç iyi bişi düşünemem.Aynen bu aralar kurmakla geciyo vaktim ama insan deliriyo iste
bazı erkekler bizim gibi dile getiremiyo sevgisini takılma bu kadar önemli olan sana sevgisini hissettirmesiKizlar kocam bana seni seviyorum gibi guzel sozler soylemiyo cok canimi sıkiyo artik acaba beni sevmiyo mu diyorum ama hareketleri oyle degil temizligi benden guzel yapar bana her konuda yardim eder eve sûs esyasi bakar isten cikinca hemen eve gelir iki gundurde bana hediye yapiyo ama sanki bosanmayim gitmeyim diye yada seytan mi beni dúrtúyor sizin esleriniz ne siklikta soyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?