Uyuz kocam

Benim eşim arada bir mesaj atar seni seviyorum aşkım iyiki varsın diye. Ne yalan söyleyeyim hoşuma gidiyor. 13 senelik evliyiz hala heyecanlanıyorum msj okuyunca.

canm otr otrdgn yerde kendıne dert arama bnce.. benm esmde sevdgnı soylemez ama bılrm sevdgnı herkesn huyu farklııı daha kotu sornlarnz yksa takma kafayaa

Allah askina herkes bi dert yaziyo diye bende bunumu yazayim dediniz rahat mi batiyor bu bayanlara anlamiyom varsin soylemesin kalp kirip kirip sonra mi soylese dahami iyi uzmeyin kendinizi

Allah askina herkes bi dert yaziyo diye bende bunumu yazayim dediniz rahat mi batiyor bu bayanlara anlamiyom varsin soylemesin kalp kirip kirip sonra mi soylese dahami iyi uzmeyin kendinizi

yanıı aldatp snrada nı sevıyorm dese dahamı ıyı.. ne gnlere kaldık yaaa. bnde bazen hedıye almıyo dıye uzuluyorm ama dusunuyorumda ne haltlar yıyen kıcalar var allah korusun yapp yappta hedıyelere bogsa neye yarar... bole ıyı aman ıstemem hedıyede sevgı sozcugude

Derdinin üzerine gidip çay demleyeceğim. Tek derdin bu olsun bacım. Adam sözüyle değil davranışlarıyla söylüyor bence. Fanusa koy sen onu hatta nazar değmesin :)

Bak bendede arada sirada onu soyleyen bi koca ama temizlige yardim eden oyle herseyimede kosan hediyelerede bogan bi koca yok sen sec hangisini istersin kafama bende takayim beni sevmiyo diye yosa sevmiyomu laa

Valla adam seviyorum der yatar aşşağa ne kadını tanır ne çocuğu soruncada valla seviyorum der.Öyle seviceğine bırak böyle sevsin ne istiyosunuz bu adamlardan.Ne güzel eşiniz varmış.

içinden gelmeyip ben söyle dediğimde söyleyecekse hiç söylemesin istemem,ama benim kuzumun sevdiği zamanıda sövdüğü zamanıda çok iyi bilirim 17 yıllık evlilik var sonuçta.bazı erkekler hislerini belli etmez,bazıları belli eder,bazısı yapmacık yaklaşır vsvs yani eşinizi 11 yılda tanımış olmanız lazım.ayrıca evliliğiniz mutlu huzurluysa alyans taksa ne ,seni seviyorum demese ne bırakın bunlar çok basit şeyler bana göre hele bunun için boşanıcam diyorsanız gülerim size sadece başka sorun yoksa

çünkü sevgi dilleriniz farkli. sen ona sözcüklerle ifade ederken o da sevgisini hediyelerle ifade ediyor. hatta eminim eşin de senden hediye bekliyordur alınıyordur

Dertsiz bi insan oldugunuz belli.Bu kadaya takilcak bisey deil

10 aydır çıkıyoruz 2 ayda 1 anca söylüyor abla bi de evlensek hiç demez bu erkekler kalas boşver

ben sürekli sorarım beni seviyomusun diye.artık alıştı arasıra sormadan sölüyo.hiç sölemezdi yoksa.ancak alıştırdım.

Ben sanirsam buyutmusum dogru diyosunuz kizlar her adam farkli bu kocalarini cok oven kadinlara inanip adamin ustune gitmemek lazim artik beklemeycgim demesini ben sorarim o cevaplar artik

Ben günde eşine kaçkere seni seviyorum diyenide gördüm,Kadıncaz rahmetlik oldu eşi hemen evlendi
dil yalan söyler elektirik olıyorsan sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…