O da guzelmis cnm demek ki her erkegin huyu farkli elimdekiyle idare etmem lazim:)yok be bacım sen abartıyorsun
benim ne der ne ev işine yardım eder ne de hediye alır
yarın doğum günüm beklentim yok mesela
bak senden vahim olanlarda var canım
takıyormuyum hayır
beni sevdiğini hissetiriyor
gözümün içine bakıyor sımsıkı sarılıyor
bizde manyak huy vardır akşam yatarken el ele tutuşuruz
sonra sağ ben selamet
Aynen cnm insan etkileniyor elimdekinin kiymetini bileyimAy oylelerini hic sevemem takma herkesin yapisi karakteri baska sen onu oyle kabullen baska seylerle mutlu ol
Çok fazla söylemezler o lafı zaten. Olsun, hissettirsin yeter bence.Kizlar kocam bana seni seviyorum gibi guzel sozler soylemiyo cok canimi sıkiyo artik acaba beni sevmiyo mu diyorum ama hareketleri oyle degil temizligi benden guzel yapar bana her konuda yardim eder eve sûs esyasi bakar isten cikinca hemen eve gelir iki gundurde bana hediye yapiyo ama sanki bosanmayim gitmeyim diye yada seytan mi beni dúrtúyor sizin esleriniz ne siklikta soyler
Sen duymasanda olur adam zaten direk gosteriyormus maasallah:)Bende hic duymayanlardan ama dibine kadar hissedenlerdenim.
Bu adam gece ben uyurken terlemissem üstümü degisiyor,ayaklarima,sirtima masaj yapiyor ben istemeden.Bunlar gibi nicesi.
Eh Simdi ben o cümleyi duysam ne duymasam ne.
Ama bazen sorarim,cevabini bildigin sorulari sorma der.
yok be bacım sen abartıyorsun
benim ne der ne ev işine yardım eder ne de hediye alır
yarın doğum günüm beklentim yok mesela
bak senden vahim olanlarda var canım
takıyormuyum hayır
beni sevdiğini hissetiriyor
gözümün içine bakıyor sımsıkı sarılıyor
bizde manyak huy vardır akşam yatarken el ele tutuşuruz
sonra sağ ben selamet
Evet cnm baktim konulara biraz yeniyorum gibi cok canim yanardi simdi az yaniyo bunada sukur:)ben gurur yapiyorum ama artik dibine kadar sirnascam bakalim napcak kacmaz evden insallah
Maasallah 20 yildir boyle olani ilk defa duyuyorum20 yıldır beraberiz...neredeyse hergün söyleriz...günde 7-8 kere konuşuruz...mesajlaşırız...
Öğlene kadar ola ki konuşmamışsak ilk arayan sitem eder özledim aramadın diye
Yok bi kere ayrilmaya karar vermistim 5 ay oldu o yuzden gitmeyeyim diye ustume dúsuyo diye paronayak oldum yaptiklarindan mutlu olamiyrmboşanmanın eşiğindemisiniz
yokse sevdiğini söylemiyor diye emin değilsiniz anlamadık
Aynen bende istekli olmadigimdan ve kastigimdan aciyo dogum kontrol hapi beni kuruttu koca kari gibi isteksiz oldumBenim de ilk zamanlar cok canim yanardi, ozel bir konu ama yardimci olmak adina yaziyorum psikologla gorustum bu durumu ve on sevisme denen aktivitenin daha uzun olmasi gerektigi sonucunu cikardim. Simdi sadece kendimi kastigim ve pek te istekli olmadigim zamanlarda canim yaniyor.
hatta doktor esimle de gorusmek istemisti ama benimki utandigindan gidemedi
sirnas tabi ya kocan o senin ne gururu :)
Keske benimki de cok soylese soylememesinden iyidirBeni kide zirt birt soyler bence biraz nadir soylese daha guzel sanki bi degeri kalmiyor surekli soylemeinin
Evet bi kere kalkistim ama vazgecirtti cok kavga ediyorduk basta sonra ben evi terkettim geri geldim simdi kavga yok cok iyi davraniyo ama sevgi sozcukleride yokboşanmak istediğinizi mi söylediniz yada ima ettiniz de boşanmayım diye uğraşıyor diyorsunuz.
Bende cok ihtiyac duydugumda bunu yapiyorum ama kendiliginden de bekliyo insanBen de sizin gibi dk başı duymak istiyorum seni seviyorum kelimesini. Ama ben yolunu buldum galiba, kendim söylüyorum eşime o da karşılığında bende seni seviyorum aşkım der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?