Uyuz kocam

O da guzelmis cnm demek ki her erkegin huyu farkli elimdekiyle idare etmem lazim:)

Çok fazla söylemezler o lafı zaten. Olsun, hissettirsin yeter bence.
Her dakika söylese o da rahatsız eder bir süre sonra emin ol

Sen duymasanda olur adam zaten direk gosteriyormus maasallah:)

20 yıldır beraberiz...neredeyse hergün söyleriz...günde 7-8 kere konuşuruz...mesajlaşırız...
Öğlene kadar ola ki konuşmamışsak ilk arayan sitem eder özledim aramadın diye

boşanmanın eşiğindemisiniz

yokse sevdiğini söylemiyor diye emin değilsiniz anlamadık

elele tutşup yatan bir biziz zannediyordum ,allah mutlulugunuzu daim etsin

Evet cnm baktim konulara biraz yeniyorum gibi cok canim yanardi simdi az yaniyo bunada sukur:)ben gurur yapiyorum ama artik dibine kadar sirnascam bakalim napcak kacmaz evden insallah

Benim de ilk zamanlar cok canim yanardi, ozel bir konu ama yardimci olmak adina yaziyorum psikologla gorustum bu durumu ve on sevisme denen aktivitenin daha uzun olmasi gerektigi sonucunu cikardim. Simdi sadece kendimi kastigim ve pek te istekli olmadigim zamanlarda canim yaniyor.
hatta doktor esimle de gorusmek istemisti ama benimki utandigindan gidemedi

sirnas tabi ya kocan o senin ne gururu :)

Aynen bende istekli olmadigimdan ve kastigimdan aciyo dogum kontrol hapi beni kuruttu koca kari gibi isteksiz oldum

Ben de sizin gibi dk başı duymak istiyorum seni seviyorum kelimesini. Ama ben yolunu buldum galiba, kendim söylüyorum eşime o da karşılığında bende seni seviyorum aşkım der

Sevmese seninke ilgilenmezhediyeler almaz bence kuruntu yapip bozmayinhuzurunuzu

Beni kide zirt birt soyler bence biraz nadir soylese daha guzel sanki bi degeri kalmiyor surekli soylemeinin

boşanmak istediğinizi mi söylediniz yada ima ettiniz de boşanmayım diye uğraşıyor diyorsunuz.
Evet bi kere kalkistim ama vazgecirtti cok kavga ediyorduk basta sonra ben evi terkettim geri geldim simdi kavga yok cok iyi davraniyo ama sevgi sozcukleride yok

Ben de sizin gibi dk başı duymak istiyorum seni seviyorum kelimesini. Ama ben yolunu buldum galiba, kendim söylüyorum eşime o da karşılığında bende seni seviyorum aşkım der
Bende cok ihtiyac duydugumda bunu yapiyorum ama kendiliginden de bekliyo insan

Ne alaka bi güzel söz söylemiyor diye bosanmayimi dusunuyorsunyzda adam böyle davransın anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…