- 9 Kasım 2013
- 4.368
- 4.371
- 198
Canım adam bizzat gösteriyor sevgisini işte. Herkesin sevgi dili farklıdır.Kizlar kocam bana seni seviyorum gibi guzel sozler soylemiyo cok canimi sıkiyo artik acaba beni sevmiyo mu diyorum ama hareketleri oyle degil temizligi benden guzel yapar bana her konuda yardim eder eve sûs esyasi bakar isten cikinca hemen eve gelir iki gundurde bana hediye yapiyo ama sanki bosanmayim gitmeyim diye yada seytan mi beni dúrtúyor sizin esleriniz ne siklikta soyler
Yani soyle ben bi kere ailemin yanina gitmistim kucuk seylerden kavga buyudu birbirimizi yedik bosancaktim geri ikna edince acaba bosanmayim diye mi boyle iyi gozukuyo gun gectikce daha cok yardim ediyo ilgileniyo ama bi sarilma guzel bi soz yok o yuzden seytan durtuyo iki gundur hediye yapiyo kendince kavga edesim geliyo bi saril seni seviyorum de diye bos geliyo yaptigi hediyo psikolojim bozulduÇok üstü kapalı yazmışsın, İki gündür hediye hazırlıyor boşanma diye mi yaptığını düşünüyorsun?
Seni seviyorum demiyo diye boşanmaya mı düşünüyorsun ?
Yapıyorsa içinden geldiği yapıyordur bence. bir erkek kolay kolay boşanmasın diye temizlik yapıp evine süş eşyası bakmaz diye düşündüm. Abartma
Siz boyle diyince yemin ederim rahatladim kendimi cok kotu hissediyrdumCanım adam bizzat gösteriyor sevgisini işte. Herkesin sevgi dili farklıdır.
Ha diyelim ki senin dediğin gibi sen gitme diye yapıyor bunları. Neden gitmeni istemiyor sence? Demek ki seninle birlikte olmaktan mutlu değil mi? Kafanı bulandırma, herşey yolunda.
bunları onunla paylaştın mı yani beklentileriniYani soyle ben bi kere ailemin yanina gitmistim kucuk seylerden kavga buyudu birbirimizi yedik bosancaktim geri ikna edince acaba bosanmayim diye mi boyle iyi gozukuyo gun gectikce daha cok yardim ediyo ilgileniyo ama bi sarilma guzel bi soz yok o yuzden seytan durtuyo iki gundur hediye yapiyo kendince kavga edesim geliyo bi saril seni seviyorum de diye bos geliyo yaptigi hediyo psikolojim bozuldu
Iste o ilk dediklerin gibi seyler yapsa sicaklik sarilma yuzunu oksama vs yeter adam sanki bana hizmetci hep somut seyler ha bi de cinsellik hergun kendimi kullanilmis hissediyrm hala vajinismusum bu taktiklarimdanBenim kocam da seni seviyorum cumlesini pek kullanmaz ama misal sabah yuzune degen elimi oper.
Isten gelince uzerim yemek bile koksa mutlaka siki siki sarilip koklar... ornek veriyorum bunlari yanlis anlasilmasin
Soylemiyordur ama haliyle tavriyla belli ediyordur esiniz neden boyle bir dusunceye kapildinjz acaba
Şunu sakın unutma gidecek adamı kimse tutamaz.Siz boyle diyince yemin ederim rahatladim kendimi cok kotu hissediyrdum
Insallah yaptiklari sevdigindendirKimi seviyorum der fakat sevgisini gösteren hareketler yapmaz, kimi de söylemez fakat her türlü belli eder.
2. Si daha makbul sanki ne dersin?
Herkesin sevgisini belli etme tarzı ve biçimi farklı.
Yani soyle ben bi kere ailemin yanina gitmistim kucuk seylerden kavga buyudu birbirimizi yedik bosancaktim geri ikna edince acaba bosanmayim diye mi boyle iyi gozukuyo gun gectikce daha cok yardim ediyo ilgileniyo ama bi sarilma guzel bi soz yok o yuzden seytan durtuyo iki gundur hediye yapiyo kendince kavga edesim geliyo bi saril seni seviyorum de diye bos geliyo yaptigi hediyo psikolojim bozuldu
Amin cnm ben cok takintiliyim galiba birisi kocam soyle der boyle yapar diyince etkileniyorumIllaki demesi gerekmezki zaten evlisiniz bunu hareketlerle ilgileriyle gosterir anlattigin kadriylaa bunuda yapiyor takma bukadar inan allah mutlulugunuzu daim etsin
Tesekkuroer yorumun icin haklisiniz galiba ben paronayak oldumSevmese bunları da yapmaz ve boşanmanı beklerdi bence...
Boşanma diye yapıyorsa bile (ki öyle görünmüyor )senle ayrılmak istemiyor anlamına gelir bu. Yani eşin seni seviyor bence, Bize sorduğun gibi tatlı dille bide eşine sor bence cvbı onda..
çok takma kafana sürekli bunları düşünme, düşündükçe yeni yeni senaryolar kurarsın ve sonunda hakikaten paranoyak olursun hediyelerin tadını çıkarTesekkuroer yorumun icin haklisiniz galiba ben paronayak oldum
Iste o ilk dediklerin gibi seyler yapsa sicaklik sarilma yuzunu oksama vs yeter adam sanki bana hizmetci hep somut seyler ha bi de cinsellik hergun kendimi kullanilmis hissediyrm hala vajinismusum bu taktiklarimdan
Oh ne güzel, tabii hisseder bebiş.Ne kadarlik evlisiniz canim?
Vajinismus buradaki pek cok arkadasimizin sorunu fakat asan bir suru insan var bunu asan, bunun egzersizleri falan varmis buradaki topiclerde yaziyormus sanirim bir arastir ve kurtul once su vajiden.
E konus kocanla, askim hediyeden cok seni seviyorum demeni istiyorum, benimle yeterince ilgilenmiyorsun blablabla... ben de zamaninda cok soyledim konustum ama degismedi dedim ki tamam adamin huyu bu soylenmiyorum artik.
Sen soyluyor musun peki esine guzel sozler, kaba tabirle sirnasiyor musun kocana :))
Ben cok sirnasigim mesela illa dokunucam illa opucem adami . Simdi de zorla gobusumu opturuyorum bebegimizin de senin sevgine ihtiyaci var diye
Tesekkur ederiz:)Oh ne güzel, tabii hisseder bebiş.
Hep mutlu olun.
Kizlar kocam bana seni seviyorum gibi guzel sozler soylemiyo cok canimi sıkiyo artik acaba beni sevmiyo mu diyorum ama hareketleri oyle degil temizligi benden guzel yapar bana her konuda yardim eder eve sûs esyasi bakar isten cikinca hemen eve gelir iki gundurde bana hediye yapiyo ama sanki bosanmayim gitmeyim diye yada seytan mi beni dúrtúyor sizin esleriniz ne siklikta soyler
boşan boşan öyle erkek mi olur?Kizlar kocam bana seni seviyorum gibi guzel sozler soylemiyo cok canimi sıkiyo artik acaba beni sevmiyo mu diyorum ama hareketleri oyle degil temizligi benden guzel yapar bana her konuda yardim eder eve sûs esyasi bakar isten cikinca hemen eve gelir iki gundurde bana hediye yapiyo ama sanki bosanmayim gitmeyim diye yada seytan mi beni dúrtúyor sizin esleriniz ne siklikta soyler
Ay oylelerini hic sevemem takma herkesin yapisi karakteri baska sen onu oyle kabullen baska seylerle mutlu olAmin cnm ben cok takintiliyim galiba birisi kocam soyle der boyle yapar diyince etkileniyorum
Evet cnm baktim konulara biraz yeniyorum gibi cok canim yanardi simdi az yaniyo bunada sukur:)ben gurur yapiyorum ama artik dibine kadar sirnascam bakalim napcak kacmaz evden insallahNe kadarlik evlisiniz canim?
Vajinismus buradaki pek cok arkadasimizin sorunu fakat asan bir suru insan var bunu asan, bunun egzersizleri falan varmis buradaki topiclerde yaziyormus sanirim bir arastir ve kurtul once su vajiden.
E konus kocanla, askim hediyeden cok seni seviyorum demeni istiyorum, benimle yeterince ilgilenmiyorsun blablabla... ben de zamaninda cok soyledim konustum ama degismedi dedim ki tamam adamin huyu bu soylenmiyorum artik.
Sen soyluyor musun peki esine guzel sozler, kaba tabirle sirnasiyor musun kocana :))
Ben cok sirnasigim mesela illa dokunucam illa opucem adami . Simdi de zorla gobusumu opturuyorum bebegimizin de senin sevgine ihtiyaci var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?