Uyuz kocam

Canım adam bizzat gösteriyor sevgisini işte. Herkesin sevgi dili farklıdır.

Ha diyelim ki senin dediğin gibi sen gitme diye yapıyor bunları. Neden gitmeni istemiyor sence? Demek ki seninle birlikte olmaktan mutlu, değil mi? Kafanı bulandırma, herşey yolunda.

Yani soyle ben bi kere ailemin yanina gitmistim kucuk seylerden kavga buyudu birbirimizi yedik bosancaktim geri ikna edince acaba bosanmayim diye mi boyle iyi gozukuyo gun gectikce daha cok yardim ediyo ilgileniyo ama bi sarilma guzel bi soz yok o yuzden seytan durtuyo iki gundur hediye yapiyo kendince kavga edesim geliyo bi saril seni seviyorum de diye bos geliyo yaptigi hediyo psikolojim bozuldu

Siz boyle diyince yemin ederim rahatladim kendimi cok kotu hissediyrdum

bunları onunla paylaştın mı yani beklentilerini

Iste o ilk dediklerin gibi seyler yapsa sicaklik sarilma yuzunu oksama vs yeter adam sanki bana hizmetci hep somut seyler ha bi de cinsellik hergun kendimi kullanilmis hissediyrm hala vajinismusum bu taktiklarimdan

Kimi seviyorum der fakat sevgisini gösteren hareketler yapmaz, kimi de söylemez fakat her türlü belli eder.
2. Si daha makbul sanki ne dersin?
Herkesin sevgisini belli etme tarzı ve biçimi farklı.
Insallah yaptiklari sevdigindendir

Sevmese bunları da yapmaz ve boşanmanı beklerdi bence...
Boşanma diye yapıyorsa bile (ki öyle görünmüyor )senle ayrılmak istemiyor anlamına gelir bu. Yani eşin seni seviyor bence, Bize sorduğun gibi tatlı dille bide eşine sor bence cvbı onda..

Tesekkuroer yorumun icin haklisiniz galiba ben paronayak oldum

Iste o ilk dediklerin gibi seyler yapsa sicaklik sarilma yuzunu oksama vs yeter adam sanki bana hizmetci hep somut seyler ha bi de cinsellik hergun kendimi kullanilmis hissediyrm hala vajinismusum bu taktiklarimdan

Ne kadarlik evlisiniz canim?
Vajinismus buradaki pek cok arkadasimizin sorunu fakat asan bir suru insan var bunu asan, bunun egzersizleri falan varmis buradaki topiclerde yaziyormus sanirim bir arastir ve kurtul once su vajiden.

E konus kocanla, askim hediyeden cok seni seviyorum demeni istiyorum, benimle yeterince ilgilenmiyorsun blablabla... ben de zamaninda cok soyledim konustum ama degismedi dedim ki tamam adamin huyu bu soylenmiyorum artik.

Sen soyluyor musun peki esine guzel sozler, kaba tabirle sirnasiyor musun kocana :))
Ben cok sirnasigim mesela illa dokunucam illa opucem adami . Simdi de zorla gobusumu opturuyorum bebegimizin de senin sevgine ihtiyaci var diye

Bende hic duymayanlardan ama dibine kadar hissedenlerdenim.

Bu adam gece ben uyurken terlemissem üstümü degisiyor,ayaklarima,sirtima masaj yapiyor ben istemeden.Bunlar gibi nicesi.
Eh Simdi ben o cümleyi duysam ne duymasam ne.
Ama bazen sorarim,cevabini bildigin sorulari sorma der.

Oh ne güzel, tabii hisseder bebiş.
Hep mutlu olun.

yok be bacım sen abartıyorsun
benim ne der ne ev işine yardım eder ne de hediye alır
yarın doğum günüm beklentim yok mesela
bak senden vahim olanlarda var canım
takıyormuyum hayır
beni sevdiğini hissetiriyor
gözümün içine bakıyor sımsıkı sarılıyor
bizde manyak huy vardır akşam yatarken el ele tutuşuruz
sonra sağ ben selamet

Önemli olan davranışlarıyla sevdiğini hissettirmesi. Bir an gelir, evet beni seviyor diye sizi düşündürüyorsa seviyordur. Erkekler bu konularda biraz cimriler, yada yüzeysel.

boşan boşan öyle erkek mi olur?

Evet cnm baktim konulara biraz yeniyorum gibi cok canim yanardi simdi az yaniyo bunada sukur:)ben gurur yapiyorum ama artik dibine kadar sirnascam bakalim napcak kacmaz evden insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…