5 aydır nişanlıyım nişanlım askerde kısmetse 13 gün sonra askerliği bitiyor.Nişanlımla üniversitede tanıştık 5 yıldırda beraberiz memleketlerimiz yaşadığımız şehirler farklı aramızda 8 satlik mesafe var ekim gbi düğün düşünüyoruz ve ben gelin olarak nişanlımın yaşadığı şehire gdicem gel gelelim kafamı kurcalayan bişey var?
benim kınam bizim burda olucak e düğün de onların yaşadığı şehirde olucak ama bu gelinin baba evinden gelinlikle çıkma olayı var ben onu nasıl yapıcam:26:
bana bir akıl verin
Ablam da şehir dışına gelin gitti
kınası salonda oldu, evden düğüne gidiyor gibi gelinikle çıktı,akrabalarımızın da hem gelinliğini görmeerini istiyordu, salona da gelinlikle gitti, kına yakılacak son 1 saat ise gelinliğini çıkarıp bindallasını giydi
5 aydır nişanlıyım nişanlım askerde kısmetse 13 gün sonra askerliği bitiyor.Nişanlımla üniversitede tanıştık 5 yıldırda beraberiz memleketlerimiz yaşadığımız şehirler farklı aramızda 8 satlik mesafe var ekim gbi düğün düşünüyoruz ve ben gelin olarak nişanlımın yaşadığı şehire gdicem gel gelelim kafamı kurcalayan bişey var?
benim kınam bizim burda olucak e düğün de onların yaşadığı şehirde olucak ama bu gelinin baba evinden gelinlikle çıkma olayı var ben onu nasıl yapıcam:26:
bana bir akıl verin
ah ah iki sene öncesine gittim..
ben avusturyadan gelin geldim türkiyeye..
hersey o kadar ama o kadar zordu ki bizim icin..
ceyizimi kayvinvalidemin evine biriktiriyorduk örnegin..
benim halam bir saatlik mesafede oldugu icin kina gecem orda oldu ve gelin olarakta oradan ciktim..
ama cok isterdim ki kendi evimizden gelin cikayim..
ne bileyim benim icin baska bir güzel olurdu babamin evinden cikabilseydim..
icinde ukte kalacaktir belki de ama orada esinin memleketinde hic kimseniz yoksa sanirim kayinvalidenin evinden gelin cikarsin..
yada esinin baska akrabasinin evinden kendini kime yakin hiss ediyorsan..
zor günler seni bekliyor kendim yasadim biliyorum..
fazlasiyla stresli ve yipratici günler..
ama insaAllah üstesinden gelirsiniz..
biz iki senelik evliyiz neredeyse suan bebek bekliyoruz ve Allahim mutlulugumuzu bozmasin insaAllah..
dügün zamani yolunda gitmeyen seyler oldu ama suan bir önemi yok..
önemli olan dügünden sonrasi
valla bana kalsa hiç bağlanmasın o kurdele bağlanması kapıda ağlanması çok tuhaf geliyor biraz duygusuzluk problemim varda
bebeğinizde hayırlı olsun
bana bir akıl verin
bana bir akıl verin
[sıze=3]5 aydır nişanlıyım nişanlım askerde kısmetse 13 gün sonra askerliği bitiyor.nişanlımla üniversitede tanıştık 5 yıldırda beraberiz memleketlerimiz yaşadığımız şehirler farklı aramızda 8 satlik mesafe var ekim gbi düğün düşünüyoruz ve ben gelin olarak nişanlımın yaşadığı şehire gdicem gel gelelim kafamı kurcalayan bişey var?
Benim kınam bizim burda olucak e düğün de onların yaşadığı şehirde olucak ama bu gelinin baba evinden gelinlikle çıkma olayı var ben onu nasıl yapıcam:26:
Bana bir akıl verin
[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?