- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
ben olsam ısrar etmem kadın üzüntülü zamanla aranıza katılır Rabbim kimsenin elini boş koymasın... kimseyi kimseye bakıp üzmesin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle birseyin empatisi olmuyor ama malesef , benim 5 sene olmadi cok sukur suan hamileyim ablamin hala daha olmuyo ve hamileligim hakkinda bise paylasmiyorum onunla , cunku kendisi cocuk hakkinda hicbisey duuymak ve konusmak istemiyo ve ben onu zorlamiuorum kaldi ki eltiniz yani neden yarasini kanatsin sizle konusup , yapacaginiz bir iyilik olur oda ona dua etmek evlat sahibi olmasi icinOlabilir ben eltimle empati yapmaya çalışıyorum hatalı davranmamak fikir almak icin konu açtım ama takıntılı nedense
Boyle birseyin empatisi olmuyor ama malesef , benim 5 sene olmadi cok sukur suan hamileyim ablamin hala daha olmuyo ve hamileligim hakkinda bise paylasmiyorum onunla , cunku kendisi cocuk hakkinda hicbisey duuymak ve konusmak istemiyo ve ben onu zorlamiuorum kaldi ki eltiniz yani neden yarasini kanatsin sizle konusup , yapacaginiz bir iyilik olur oda ona dua etmek evlat sahibi olmasi icin
Canim benim uzuldum senin icin bunu bir de en yakinin ablan yapiyorEvlenir evlenmez çocuk sahibi olan ablam benim yıllardır devam eden acılarımı anlamadı. Bana sürekli hamile haberleri verir hatta yeni doğum yapan bir kişinin doğumdan sonra anne kucağına verile anı, ana bebek sevgi dolu bakışmalarının olduğu resmi atmıştı. O böyle yaptıkça benim yaram kanıyordu. Lütfen bana artık hamilelik haberleri verme, şöyle yapma dememe rağmen yapıyordu.
Uzak duran elti en mis eltidir.
Uzak duran elti en mis eltidir.
Bence de degil. Kaybetmektense hic olmaması daha iyi bence ama her neyse konu bu degil.Kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum ama 11 sene çoook uzun bir süre. Ben de çocuğumu kaybettim o piskolojide olmadım diyorsunuz ya 11 sene çocuk sahibi olmakla karşılaştırılabilecek bir durum değil bu.
yanılıyorsunuz. ben de kaybettim hiç olmaması daha acı verici. Sizin yaşadığınız onunki kadar ağır değil demek istemiştim. Empati yapamadığınıza emin oldum artık.Yani zorla güzellik olmuyor. Kaynım üzülmese kendi secimi diyeceğim ama o bizi arayop
Bence de degil. Kaybetmektense hic olmaması daha iyi bence ama her neyse konu bu degil.
Evet kendileri istiyorsa takılsinlar bir iki saat bi yerlerde bu mantıklı geldiEltinizin ici aciyor olabilir gibi geldi bana.
Bence eltinize ustelemeyin. Esiniz kardesiyle konussun bak karinin belli ki ici aciyor ama sen istedigin zaman gel cocugu gor desin mesela. 3nuz veya 4nuz degil de, esiniz ve kardesi erkek erkege organizasyon olsa daha iyi olur bence, bu sekilde hani organizasyon var da elti davetli degil seklinde de olmaz. Erkek erkege, kardes kardese takildilar iste olur.
Aynı fikirde olmak zorunda değiliz. Yaşadıklarımız bir degil cunku. Varsın empati yoksunu olduğumu düşününyanılıyorsunuz. ben de kaybettim hiç olmaması daha acı verici. Sizin yaşadığınız onunki kadar ağır değil demek istemiştim. Empati yapamadığınıza emin oldum artık.
yaşamadığınız birşeyin empatisini yapamayabilirsiniz. neticede anne oldunuz. Yaptığınız düşük ile hiç anne olmamayı karşılaştıramazsınız. Tabi ki aynı fikirde olmak zorunda değiliz.Aynı fikirde olmak zorunda değiliz. Yaşadıklarımız bir degil cunku. Varsın empati yoksunu olduğumu düşünün
Hanımefendi düşük yaptığımı size kim söyledi? Isterseniz bilgi sahibi olmadığınız bir konuda fikir sahibiymiş gibi davranmaktan vazgeçin artik. Zaten konumuz acıları yarıştırmak degil.yaşamadığınız birşeyin empatisini yapamayabilirsiniz. neticede anne oldunuz. Yaptığınız düşük ile hiç anne olmamayı karşılaştıramazsınız. Tabi ki aynı fikirde olmak zorunda değiliz.
Çocuğunuz var diye sizi kıskanıyor yazayım da mutlu olun. Çok görmek istiyorsa tek gelsin kaynın. Ördek ailesi gibi karısıyla gezmesin.
Yani uzak durmak kendi tercihi elbette ama ben de nasil davranacağımı bilsem keske bu durumdabence hamile kalamamak hamilelerden kaçmak veya çocukları bebekleri sevmeye onlardan uzak durmaya engel değil benim için. felik felik kaçmak kaderini değiştirmiyor malesef.... çocuğu olmayan biri olarak söylüyorum hemde bunu. gereksiz bir trip evet kendi içinde üzülürsün ağlarsın geceleri gündüzleri ama ne biliyim bana garip geliyo.
Amin. Umarım katılır.ben olsam ısrar etmem kadın üzüntülü zamanla aranıza katılır Rabbim kimsenin elini boş koymasın... kimseyi kimseye bakıp üzmesin...
Ne alakası var yaa?Benimde evladım olmuyor nasip işte Allah vermeyince yok kaçması çok doğal bunu anlayamazsınız sizde haklısınız ama o kadında haklı