Uzak durulması gereken erkekler listesi:

AA 1988, Doğum yeri Ankara, tc no son hanesi 11, burcu balık, mahallede ona çiko diyorlar, kredi kart son Hanesi 5,
Gördüğünüz yerde kaçın. Yada durun geri dönüp bi tükürün De öyle geçin. Saniyenin selamı var diyin hatta o anlar. Öptüm kib by

Hatta siteyi de buldum. Reklam gibi olmayacaksa ama olmaz bu ya. Sitenin adı CheaterLand :) Siteye giriş kısmında "Sadakatsiz eşlerinizi, kocanızla yatan bir kadını ya da karınızla yatan bir erkeği bize bildirin" stili bir mesaj var ve aldatan kişilerin fotoğrafları isimleriyle beraber yüklenmiş. Türk versiyonunu da biri yapsa bunun alın size girişimcilik fikri ehehe.

Yok benim aklıma burdaki kadınların dertlerini okuyunca geldi. Ama herşeye macun olanlar rezil etti konuyu. Hayır kafanıza silah mı dayanıyor eğitimsiz beyinsizler görgüsüzler.

Yok benim aklıma burdaki kadınların dertlerini okuyunca geldi. Ama herşeye macun olanlar rezil etti konuyu. Hayır kafanıza silah mı dayanıyor eğitimsiz beyinsizler görgüsüzler.

Ben miyim o ya valla ben benzer bir site var diye söyledim eğitimsiz, beyinsiz ve görgüsüz değilim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…