Yazmak zorunda değilsiniz.
eğer öyleyse kayinbabami yazmayı düşünüyorumyazarsak ne olacak 3 güne kadar başlarına kötü birşey mi gelecek
Himm bendede var b12 eksikliği ama hiç bu kafalara ulasamadim ya ben..Fitaminsizlikten hep bunlar b12 eksikliği kafası
Valla kahkaha attım desem allah iyiliginizi versinKonu sahibi büyü filan mı yapacaksınız hayırdır
Canım sen iç hapını aldinmi bugün aman almamazlik yapma sakinHimm bendede var b12 eksikliği ama hiç bu kafalara ulasamadim ya ben..
Ilaçlarımi içiyom ondan zaar.
Artik hiiic aksatmamCanım sen iç hapını aldinmi bugün aman almamazlik yapma sakin
Uffff işine gelmeyen saygısız deyip çekip gidiyor. Açtığın konunun amacı yok. Şu dünyada su ergenler kendilerine daha güzel amaçlar belirlese keske. İşin gücün yok erkek listesi yapmaya çalışıyorsun. Otur da ders çalışMune üyeliğimi iptal eder misin? Saygısız edepsizlerin olduğu bi sitede olmak istemiyorum
Çoh şekersin yahhMune üyeliğimi iptal eder misin? Saygısız edepsizlerin olduğu bi sitede olmak istemiyorum
Himm bendede var b12 eksikliği ama hiç bu kafalara ulasamadim ya ben..
Ilaçlarımi içiyom ondan zaar.
Mune üyeliğimi iptal eder misin? Saygısız edepsizlerin olduğu bi sitede olmak istemiyorum
Mune üyeliğimi iptal eder misin? Saygısız edepsizlerin olduğu bi sitede olmak istemiyorum
Ay canim ben okadar güzel kafayla gezemem.İçme içme bak icmeyince böyle oluyor :)
En sevdiğim güzel kafa :)
Yolun yarisi halbuki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?