- 30 Kasım 2007
- 491
- 54
- 318
- Konu Sahibi MissLavinia
-
Biz de farklı şehirlerde 1 yıl görüştük. Ayda 1 yeri geldi 2 ayda bir. Ama devam etti. Çok şükür evliyiz şuan. Hiç de değişmedik ilk günkü gibiyiz.
Evet çok güven verdi bana. Zaten hissedersin az yada çok.Allah daha da mesut etsin inşallah biz de böyle oluruz, sizin gibi güzel örnekleri duymaya çok ihtiyacım vardı :)
Peki sevgili olduğunuz süreçte telefonla bile olsa onu tanıdığınızı düşünüp evlenmeye bu şekilde mi karar verdiniz?
Evlenince ailen esin ve cocuklarin olacak uzaklik sorun olmamali bence
Hemen resmiyete dokme bi sure tanimaya calis.illaki karakterini acik eder.icine siniyorsa evlenirsin.allah hic bir kararindan pisman etmesinTabiki sorun olmaz illaki alışırım ona
Benim fikir almak istediğim konu, biz şuan böyle uzaktayız ve ben böyle iki üç ayda bir görüşüyorken evliliğe nasıl karar vereceğim? Evlilik çok önemli bi konu kafam çok karışıyor..
Tabiki sorun olmaz illaki alışırım ona
Benim fikir almak istediğim konu, biz şuan böyle uzaktayız ve ben böyle iki üç ayda bir görüşüyorken evliliğe nasıl karar vereceğim? Evlilik çok önemli bi konu kafam çok karışıyor..
Hayır bir ay boyunca haftasonları görüştük sadece. Daha sonra uzun bi süre görüşemedik özel nedenlerimiz vardı sorun değil orası. Bir kez de bulunduğum şehre geldi 3 gün görüştük bu kadarcıkSadece 1 kez mi görüştünüz
Amin inşallah. Karakterini biliyorum aslında ama çevrem görüşmeden karar verme dedikçe sanki çok tuhaf bir ilişki yaşıyormuş gibi hissettiriyor banaHemen resmiyete dokme bi sure tanimaya calis.illaki karakterini acik eder.icine siniyorsa evlenirsin.allah hic bir kararindan pisman etmesin
Merhabalar büyük ablalarıma özellikle evli olanlara danışmak için açıyorum konuyu :)
1 yıllık bir ilişkim var. Sevmeye sevilmeye en ihtiyacım olduğu anda tanıştım onunla. Fakat internetten. Bir müddet konuştuk. Ama içimde öyle bir his vardıki daha önce hiç olmayan. Evli insanlardan genelde şu sözü duyarız: " Onu ilk tanıdığımda evleneceğim kişi olduğunu hissetmiştim." Benim içimdeki ses de bana bunu söyledi sanki. Tabi herşeyi Allah bilir ama şükürler olsunki beni henüz yanıltmadı. 2 ay sonra görüştük. Sadece 5 gün geçirdik, o kadar mutluyduk ki. Hep yanında olayım, hep yanımda olsun istiyordum. Sonra şehirlerimiz ayrı olduğu için ayrılmak zorunda kaldık. Benim oturduğum şehre geldi bir de öyle görüştük.
Özel nedenlerden dolayı bu görüşmelerin arasında malesef zaman farkı vardı. Şuanda işi yüzünden görüşemiyoruz bir türlü ya bana ya ona uymuyor. Bu durum tabiki canımı çok sıkıyor çünkü her ne kadar onu tanıdığımı düşünsem de, uzak olmak bazı şeylere karar vermemi engelliyor. İlişkimizin başından beri ciddi başladık, o şekilde de ilerliyoruz fakat uzak olmamız hem benim hem de çevremin kafasında soru işareti. Nasıl güveniyorsun onu yeterince tanımıyorsun diyorlar. Ona güveniyorum hem de çok. O kadar güzel bir kalbi varki. Beni asla kırmayacağına eminim. Ama evlilik konusunda daha doğrusu ilişkinin adının konması konusunda tereddütlerim var. O evlenmeyi istiyor, en azından ailen bilsin sözlenelim diyor. Annem biliyor ama babama söylemek konusunda çok kararsızım çünkü hiçbir ilişkimi aileme açmadım daha önce. Ne yapacağımı bilmiyorum. Şuan birde atama beklediğim için kafam karmakarışık. Görüşme konumuz bu aralar sıkıntı oluyor yani bazen diyorum evleneyim doya doya yaşayım aşkımı. Ama sonra evliliğin sorumluluğu geliyor aklıma. Farklı bir şehirde yaşam kurmak, ailemden ayrılmak geliyor. Zaten evlilikten korkan biriydim hep. Ona bu durumu açtım anlayış gösteriyor ama üzüldüğünün farkındayım. Fikirlerinizi almak istiyorum
Haklısınız işin içine aileler girince çok farklı olacak bence de. Dediğiniz gibi zamana yaymak bana da mantıklı geliyor ama onun evlenme isteği bana da bulaşıyor bazen, düşünüyorum işin içinden çıkamıyorumBen uzaktan ilişki yaşarken çok daha rahat birşeylerin saklanacağını düşünüyorum.Ama aynı evde yaşamadan tanımıyorsun gerçekten.Daha sık görüşmeye çalışın hemen acele etmeyin bence ben evliliğe hiç hazır hissetmiyordum korkuyordum evlilikten annemden kardeşimden ayrı kalacağım diye hala bazen acele ettim geliyor.
Şimdi Söz yapsanız büyükler uzatmayın nişan düğün diyecek.Bence biraz daha zamana yayın
Şuan tam da böyle bir örnek arıyordum aynı benim ilişkime benzer :)İnternetten tanıştık eşimle. Ayrı şehirlerde yürüttük 4 yıl. Evlendik geçen yazAllah' ıma şükür ki ikimiz de çok mutluyuz. Ve şunu da ekleyeyim ben de evlenince ayrı şehre gelin geldim. Burda onun da benim de ailem yok. O yüzden çok şükür rahatım :) Evlilik sorumluluklarını da paylaşıyoruz. Sevgilin de anlayışlı olursa o konuda sorun olacağını sanmıyorum. . .
Haklısınız işin içine aileler girince çok farklı olacak bence de. Dediğiniz gibi zamana yaymak bana da mantıklı geliyor ama onun evlenme isteği bana da bulaşıyor bazen, düşünüyorum işin içinden çıkamıyorumSiz evliliğinizde neden acele mi ettim diye düşünüyorsunuz peki? Acele karar vermek istemiyorum çünkü bende
Şuan tam da böyle bir örnek arıyordum aynı benim ilişkime benzer :)
Allah daha da mutlu mesut etsin
Sevgilim anlayışlı bir insan ama zamana yaymamız gerektiğinden görüşemediğimiz için karar vermekte zorlandığımdan dem vurdum, şuan alındı galiba evlilik konusunu açmıyor
Peki siz 4 sene nasıl yürüttünüz mesela biz yaklaşık 4 aydır görüşemiyoruz bir türlü denk getiremedik hep birşey çıkıyor. Sanki hep böyle olcakmış gibi geliyor, görüşme sorunuyla zamana yaycakmışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?