Uzak mesafe-buluşma sorunu

Bana kalırsa aynı şehrin içi uzak mesafe olmuyor sonuçta istanbulda ulaşım diğer her yere göre iyi. Metrobüse atlasa son durak beylikdüzüne gelir her sekilde. Her gün yapmasanızda arada bir gelebilir yanına. Hemen seni sevmediğine yormayacağım bu mevzuyu belki toplu taşıma kullanmayı falan sevmiyordur, ya da trafikten hoşlanmıyordur bu ihtimaller de var. Ama ben sevdiğim için avrupada her haftasonu asyaya geciyorum tuzlaya bile gitmişliğim oldu (thanks to marmaray) ama yol umrumda bile olmadı cünkü sevdiğimi görmeye gidiyodum 1 saat oturup kalkıcak olsam bile yine giderim. Aşk, özlem böyle bir şey.

Sen onu sevdiğinden kalkıp 1,5 saat yol çekiyosun.insan sevince gözü kör olurmuş derler bir an önce gözünü açmalısın.ufacık bir olay olabilir evet ama önemli olan ufacık bir olayda seni düşünmesi önceliğinin senin olman lazım. paşam rahatından dolayı seni düşüncelere sokmuş o sana nasıl davranıyosa seninda ona öyle davranmanı tavsiye ederim canım bırak gelmiyosa buluşma düşünme değmez.

Arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem ama sadece yol olayından dolayı konu nasıl sevmemek olabilir ki? Bir kez söylemiş sadece kız ve sevgilisi de mırın kırın etmiş belki cidden tekrar soylesen zaten gelecek. Daha önce ayrı sehirlerdeyken de gelmiş yanına bunu da soylemişsin öyle olsaydı bence hiç gelmezdi seni sevmiyor olsaydı özellikle başka şehirden kalkıp yanına gelmezdi. Bilmiyorum bir tek ben mi böyle düşünüyorum?

Off gelir de kesin ama moralim bozuldu benim ya .ben gidip gelirken öyle saçma davranmadım ..

Avcılar, büyük çekmece, Gürpınar sahiline gidebilirsiniz yada Esenyurt ta ki çikolata müzesine mesela. Beylikdüzü’nün her yerinde kafeler var. Görüşmek istedikten sonra yer çok ama sevgiliniz alışmış bunun bir tık fazlası evlenseniz ailemi ziyaret edelim deseniz yolu bahane edecek gibi duruyor

Gelir zaten ama sorun tepki göstermesi mırın mırın etmesi .benim gittiğim yol normalleşirken ona fazla gelmesi işte .benim moralim bozuldu ya .değer görmediğimi düşünmeye başladım .

Şehir dışındayken kalkıp gelirdi ama aynı şehre gelince bi rahatlık çöktü buna

Bazen uçakla başka şehire gitmek Levent’ten Beylikdüzü’ne gitmekten daha kolay mesela

Yok yaptım tabi onda sorun yok da .başkaların ilişkileriyle karşılaştırınca insan üzülüyor işte
Çok gereksiz buldum ben cünkü çok çok ufak bir konu size olan sevgisini ölçebileceğiniz bir komu değil benim fikrimce. Cünkü ilişki bu her yaptığımızın karşılığını misliyle beklemek yanlış. Bir de erkekler çok düz düşünen beyinler bir gün sen istersin, ısrar edersin gelmez bir başka gün sen hiç demediğin halde gelir kapının önünden alır. O yüzden umursama bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…