- 31 Temmuz 2017
- 1.012
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Alıştı sanırım hep benim gelmemeFerhat aslı için dağları delmiş, adam leventten beylikdüzüne gelmeye üşeniyo. Sorsan aşkım aşkım canım balım. Aşk emek ister. Yok öyle iş.
merhaba dert değil biliyorum ama çok sinirm bozuldu paylaşmak istedim sizinle . sevgilimle İstanbul’da yaşıyoruz .ben Beylikdüzü tarafında o da Levent ye yaşadığı için uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz gibi .
Genelde buluştuğumuz yerler Sirkeci Beşiktaş Şişli Üsküdar gibi merkezi yerle ve ona da yakın oluyor haliyle .evimm uzak olduğu için ben de neredeyse 1.5 saat yolda oluyorum .
İlk defa Beylikdüzü tarafında bi kafede buluşmak
Marmara’yla daha yakın bana gidiyorum arada napimmÜsküdar: Ben ne alaka
Beylikdüzü'nde kaliteli vakit geçirilmiyor mu :) tamam bir şişli değil fakat mahrumiyet bölgesi de değil sonuçtaKaliteli vakit geçirelim istiyorum
Hshsh Beylikdüzü bu kadar değer görmemiştir beBeylikdüzü'nde kaliteli vakit geçirilmiyor mu :) tamam bir şişli değil fakat mahrumiyet bölgesi de değil sonuçta
Marmara’yla daha yakın bana gidiyorum arada napimm
Yakınım avm sevmiyorum benMetrobüse yakın mısın? Metrobüs duraklarındaki avmlerde buluşun.
Amaaan sevgilim yanımdaysa bana her yer kalite,marka!!!Hshsh var lale abla olmaz mıı sadece güzel kaliteli mekanlar hep onun tarafa yakın
Bana kalırsa aynı şehrin içi uzak mesafe olmuyor sonuçta istanbulda ulaşım diğer her yere göre iyi. Metrobüse atlasa son durak beylikdüzüne gelir her sekilde. Her gün yapmasanızda arada bir gelebilir yanına. Hemen seni sevmediğine yormayacağım bu mevzuyu belki toplu taşıma kullanmayı falan sevmiyordur, ya da trafikten hoşlanmıyordur bu ihtimaller de var. Ama ben sevdiğim için avrupada her haftasonu asyaya geciyorum tuzlaya bile gitmişliğim oldu (thanks to marmaray) ama yol umrumda bile olmadı cünkü sevdiğimi görmeye gidiyodum 1 saat oturup kalkıcak olsam bile yine giderim. Aşk, özlem böyle bir şey.merhaba dert değil biliyorum ama çok sinirm bozuldu paylaşmak istedim sizinle . sevgilimle İstanbul’da yaşıyoruz .ben Beylikdüzü tarafında o da Levent ye yaşadığı için uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz gibi .
Genelde buluştuğumuz yerler Sirkeci Beşiktaş Şişli Üsküdar gibi merkezi yerle ve ona da yakın oluyor haliyle .evimm uzak olduğu için ben de neredeyse 1.5 saat yolda oluyorum .
İstedim ama mırın kırın etti gözünde büyüdü yol. Şaştım kaldım beni sevmiyor mu acaba sorguluyorum şu an
Sen onu sevdiğinden kalkıp 1,5 saat yol çekiyosun.insan sevince gözü kör olurmuş derler bir an önce gözünü açmalısın.ufacık bir olay olabilir evet ama önemli olan ufacık bir olayda seni düşünmesi önceliğinin senin olman lazım. paşam rahatından dolayı seni düşüncelere sokmuş o sana nasıl davranıyosa seninda ona öyle davranmanı tavsiye ederim canım bırak gelmiyosa buluşma düşünme değmez.merhaba dert değil biliyorum ama çok sinirm bozuldu paylaşmak istedim sizinle . sevgilimle İstanbul’da yaşıyoruz .ben Beylikdüzü tarafında o da Levent ye yaşadığı için uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz gibi .
İstedim ama mırın kırın etti gözünde büyüdü yol. Şaştım kaldım beni sevmiyor mu acaba sorguluyorum şu an .
Off gelir de kesin ama moralim bozuldu benim ya .ben gidip gelirken öyle saçma davranmadım ..Bana kalırsa aynı şehrin içi uzak mesafe olmuyor sonuçta istanbulda ulaşım diğer her yere göre iyi. Metrobüse atlasa son durak beylikdüzüne gelir her sekilde. Her gün yapmasanızda arada bir gelebilir yanına. Hemen seni sevmediğine yormayacağım bu mevzuyu belki toplu taşıma kullanmayı falan sevmiyordur, ya da trafikten hoşlanmıyordur bu ihtimaller de var. Ama ben sevdiğim için avrupada her haftasonu asyaya geciyorum tuzlaya bile gitmişliğim oldu (thanks to marmaray) ama yol umrumda bile olmadı cünkü sevdiğimi görmeye gidiyodum 1 saat oturup kalkıcak olsam bile yine giderim. Aşk, özlem böyle bir şey.
Gelir zaten ama sorun tepki göstermesi mırın mırın etmesi .benim gittiğim yol normalleşirken ona fazla gelmesi işte .benim moralim bozuldu ya .değer görmediğimi düşünmeye başladım .Arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem ama sadece yol olayından dolayı konu nasıl sevmemek olabilir ki? Bir kez söylemiş sadece kız ve sevgilisi de mırın kırın etmiş belki cidden tekrar soylesen zaten gelecek. Daha önce ayrı sehirlerdeyken de gelmiş yanına bunu da soylemişsin öyle olsaydı bence hiç gelmezdi seni sevmiyor olsaydı özellikle başka şehirden kalkıp yanına gelmezdi. Bilmiyorum bir tek ben mi böyle düşünüyorum?
Sende alındığını belli edebilirsin ufak iğneleyeci sözlerle. Arada laf çaktır nebiliyim yaparsın her sekilde o da anlar.Off gelir de kesin ama moralim bozuldu benim ya .ben gidip gelirken öyle saçma davranmadım ..
Şehir dışındayken kalkıp gelirdi ama aynı şehre gelince bi rahatlık çöktü bunaSen onu sevdiğinden kalkıp 1,5 saat yol çekiyosun.insan sevince gözü kör olurmuş derler bir an önce gözünü açmalısın.ufacık bir olay olabilir evet ama önemli olan ufacık bir olayda seni düşünmesi önceliğinin senin olman lazım. paşam rahatından dolayı seni düşüncelere sokmuş o sana nasıl davranıyosa seninda ona öyle davranmanı tavsiye ederim canım bırak gelmiyosa buluşma düşünme değmez.
Yok yaptım tabi onda sorun yok da .başkaların ilişkileriyle karşılaştırınca insan üzülüyor işteSende alındığını belli edebilirsin ufak iğneleyeci sözlerle. Arada laf çaktır nebiliyim yaparsın her sekilde o da anlar.
Bazen uçakla başka şehire gitmek Levent’ten Beylikdüzü’ne gitmekten daha kolay meselaArkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem ama sadece yol olayından dolayı konu nasıl sevmemek olabilir ki? Bir kez söylemiş sadece kız ve sevgilisi de mırın kırın etmiş belki cidden tekrar soylesen zaten gelecek. Daha önce ayrı sehirlerdeyken de gelmiş yanına bunu da soylemişsin öyle olsaydı bence hiç gelmezdi seni sevmiyor olsaydı özellikle başka şehirden kalkıp yanına gelmezdi. Bilmiyorum bir tek ben mi böyle düşünüyorum?
Çok gereksiz buldum ben cünkü çok çok ufak bir konu size olan sevgisini ölçebileceğiniz bir komu değil benim fikrimce. Cünkü ilişki bu her yaptığımızın karşılığını misliyle beklemek yanlış. Bir de erkekler çok düz düşünen beyinler bir gün sen istersin, ısrar edersin gelmez bir başka gün sen hiç demediğin halde gelir kapının önünden alır. O yüzden umursama bence.Yok yaptım tabi onda sorun yok da .başkaların ilişkileriyle karşılaştırınca insan üzülüyor işte
Ahahha ondan toplu taşıma sevmiyordur belki dedim malum metrobüsler tıklım tıklım…Bazen uçakla başka şehire gitmek Levent’ten Beylikdüzü’ne gitmekten daha kolay mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?