- 22 Şubat 2023
- 594
- 463
- 23
- 23
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Bazı erkekler o kadar ince düşünemez belki de gelmediği için kırıldığının farkında dahi değildir. Muhtemelen o şuan bu konunun bir problem olduğunun farkında bile değilEee bu kızcağız giderken ona sıkıntı değil mi? Gonlu buna razı oluyorsa ben seviyor diyemem. hatta kendisinin teklif etmesi lazım ben geliyim sen yorulma diye
Perfect commentİkinize de aynı mesafede bir noktada buluşun. Ona da mırın kırın ediyorsa çantayla ağzının üstüne vur.
Ben de bayılmıyom yaşadığım yere napayım işe giderken ağlıyorum zatenAqua floryada bulusun ortak yer aklına gelmıyosa diye söylüyorum. Ki bence sen gitme o 3 gelsin sen 2 git mesela ( bana kalsa 1 de hadı senı kırmadım) benım sevgilim de aynı 5 yıldır aynı muhabbet bitmeyen bir kvga bu görüşme konusu. Benım cıkardığım sonuc sevıyor ama bı yerlerı rahat. Senınkıde öyledir. Birde ınanılmaz bi ön yargı var istanbul genelınde beylıkduzu ne abi ya oha artık falan
Şimdi ben sefil halimle mekan söylesem bu mu yav dersinizfırın-cı ,baran et tarzı restoranlar
Kuzguncuk, Çengelköy falan güzel ya. Belki marmarayla geçiyorlardırÇünkü siz her gel dediğinde gidiyorsunuz nasılsa. Hepsini anladım da, Üsküdar'da niye buluşuyorsunuz
İkinize de ters bir konum, ondan soruyorum.
Üsküdarda mekan önerisi yapabilirimYa orayı seviyorum buluşacak ortak nokta oluyor en azından djdjd
Ya ben Üsküdar'da bir bankta iş arkadaşımla aramızda bayağı bir mesafe bırakarak oturduğum halde, parktaki Üsküdarlı teyzeler tarafından çok ağır ithamlarla karşılaştım. Ondan şaşırdım. Biraz yoz bir anlayışı var sanki bölgenin.Ya orayı seviyorum buluşacak ortak nokta oluyor en azından djdjd
Yapacam bunu az kaldı hshshİkinize de aynı mesafede bir noktada buluşun. Ona da mırın kırın ediyorsa çantayla ağzının üstüne vur.
Bana Üsküdar değil direk Avrupa yakası mekan önerisi lütfennn .artık aklıma bi şey gelmiyorÜsküdarda mekan önerisi yapabilirim
Erkeklerin hepsi söz konusu kendi çıkarı olunca o kadar ince düşünüp düşünmüyor gibi yapar ki... Bizde saf saf erkekler düz düşünüyor diye kendimizi avutuyoruz. Yahu kızın hangi şartlarda gelip gittiğini, daha çok fedakarlık yapanın o olduğunu bilmemesi için gerizekalı olması lazım. Gerizekalı ise zaten uğraşmaya değmezBazı erkekler o kadar ince düşünemez belki de gelmediği için kırıldığının farkında dahi değildir. Muhtemelen o şuan bu konunun bir problem olduğunun farkında bile değilBir de uzun ilişkiyse eğer aklından bile geçmemiştir bu konuyu büyüteceği
Yooo bende senle aynı yerdeyım mis gibi yer sessız sakin sağlıklı insanların cogunlukta oldugu güvenli vs vs. Bız degıl onlar bıze uzakBen de bayılmıyom yaşadığım yere napayım işe giderken ağlıyorum zaten
Evett genel yargıdan kaynaklı olabilir dediğiniz gibi
Avrupa da çok güzel gidelecek pek yer yok gibi geliyor bana soracak olursan ben biraz anadolu yakasını seviyorum ama beşiktaş ortaköy tarafları güzel. Müze gezmeyi seviyorsanız eğer beşiktaşta bol bol var. Avrupa da yeşilköy tarafları da güzel sahili falan.Bana Üsküdar değil direk Avrupa yakası mekan önerisi lütfennn .artık aklıma bi şey gelmiyor
Oralar güzel tabii. Beylerbeyi'nden görünen köprü manzarası, köprüyü her açıdan görebileceğiniz en güzel yerlerden ama Üsküdar diyince aklıma iç kısımları gelmedi bir an.Kuzguncuk, Çengelköy falan güzel ya. Belki marmarayla geçiyorlardır
Biri metro Marmaray, biri metrobüs Marmaray
Trafiğe takılmadan gidecek yer
Bilemiyorum.. belkide dediğiniz gibidirErkeklerin hepsi söz konusu kendi çıkarı olunca o kadar ince düşünüp düşünmüyor gibi yapar ki... Bizde saf saf erkekler düz düşünüyor diye kendimizi avutuyoruz. Yahu kızın hangi şartlarda gelip gittiğini, daha çok fedakarlık yapanın o olduğunu bilmemesi için gerizekalı olması lazım. Gerizekalı ise zaten uğraşmaya değmez
evet farklı bir ortamı var ben biraz daha sakinliğini seviyorum arada giderim .Ya ben Üsküdar'da bir bankta iş arkadaşımla aramızda bayağı bir mesafe bırakarak oturduğum halde, parktaki Üsküdarlı teyzeler tarafından çok ağır ithamlarla karşılaştım. Ondan şaşırdım. Biraz yoz bir anlayışı var sanki bölgenin.
Benim için gelip İstanbul’a yerleştiği için fedakarlığı zirvede bıraktığını düşünüyor herhal hdhdhBilemiyorum.. belkide dediğiniz gibidir
Malta köşküne gidebilirsiniz özellikle bahar yaz aylarında hem parkı köşkü gezersiniz hem lokantasında yemek yersinizBana Üsküdar değil direk Avrupa yakası mekan önerisi lütfennn .artık aklıma bi şey gelmiyor
Avrupa yakası harika ya,Avrupa da çok güzel gidelecek pek yer yok gibi geliyor bana soracak olursan ben biraz anadolu yakasını seviyorum ama beşiktaş ortaköy tarafları güzel. Müze gezmeyi seviyorsanız eğer beşiktaşta bol bol var. Avrupa da yeşilköy tarafları da güzel sahili falan.
Önce İstanbul-Diyarbakır, sonra İstanbul-İzmir uzak mesafe ilişkisi yaşayan ben şokmerhaba dert değil biliyorum ama çok sinirm bozuldu paylaşmak istedim sizinle . sevgilimle İstanbul’da yaşıyoruz .ben Beylikdüzü tarafında o da Levent ye yaşadığı için uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz gibi .
Genelde buluştuğumuz yerler Sirkeci Beşiktaş Şişli Üsküdar gibi merkezi yerle ve ona da yakın oluyor haliyle .evimm uzak olduğu için ben de neredeyse 1.5 saat yolda oluyorum .
İlk defa Beylikdüzü tarafında bi kafede buluşmak
İstedim ama mırın kırın etti gözünde büyüdü yol. Şaştım kaldım beni sevmiyor mu acaba sorguluyorum şu an .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?