Uzak mesafe-buluşma sorunu

Eee bu kızcağız giderken ona sıkıntı değil mi? Gonlu buna razı oluyorsa ben seviyor diyemem. hatta kendisinin teklif etmesi lazım ben geliyim sen yorulma diye
Bazı erkekler o kadar ince düşünemez belki de gelmediği için kırıldığının farkında dahi değildir. Muhtemelen o şuan bu konunun bir problem olduğunun farkında bile değil Bir de uzun ilişkiyse eğer aklından bile geçmemiştir bu konuyu büyüteceği

Ben de bayılmıyom yaşadığım yere napayım işe giderken ağlıyorum zaten
Evett genel yargıdan kaynaklı olabilir dediğiniz gibi

Şimdi ben sefil halimle mekan söylesem bu mu yav dersiniz fırın-cı ,baran et tarzı restoranlar

Yok estağfurullah ama bu saydığınız mekanlarla aynı ayarda gayet çok mekan var Beylikdüzü’nde. Senelerce oturdum.
Beylikdüzü de köy değil yani Siz bence Beylikdüzünden birini bulun kökten çözüm. Bu adamdan hayır yok

Çünkü siz her gel dediğinde gidiyorsunuz nasılsa. Hepsini anladım da, Üsküdar'da niye buluşuyorsunuz
İkinize de ters bir konum, ondan soruyorum.
Kuzguncuk, Çengelköy falan güzel ya. Belki marmarayla geçiyorlardır
Biri metro Marmaray, biri metrobüs Marmaray
Trafiğe takılmadan gidecek yer

Ya orayı seviyorum buluşacak ortak nokta oluyor en azından djdjd
Ya ben Üsküdar'da bir bankta iş arkadaşımla aramızda bayağı bir mesafe bırakarak oturduğum halde, parktaki Üsküdarlı teyzeler tarafından çok ağır ithamlarla karşılaştım. Ondan şaşırdım. Biraz yoz bir anlayışı var sanki bölgenin.

Erkeklerin hepsi söz konusu kendi çıkarı olunca o kadar ince düşünüp düşünmüyor gibi yapar ki... Bizde saf saf erkekler düz düşünüyor diye kendimizi avutuyoruz. Yahu kızın hangi şartlarda gelip gittiğini, daha çok fedakarlık yapanın o olduğunu bilmemesi için gerizekalı olması lazım. Gerizekalı ise zaten uğraşmaya değmez

Bana Üsküdar değil direk Avrupa yakası mekan önerisi lütfennn .artık aklıma bi şey gelmiyor
Avrupa da çok güzel gidelecek pek yer yok gibi geliyor bana soracak olursan ben biraz anadolu yakasını seviyorum ama beşiktaş ortaköy tarafları güzel. Müze gezmeyi seviyorsanız eğer beşiktaşta bol bol var. Avrupa da yeşilköy tarafları da güzel sahili falan.

Kuzguncuk, Çengelköy falan güzel ya. Belki marmarayla geçiyorlardır
Biri metro Marmaray, biri metrobüs Marmaray
Trafiğe takılmadan gidecek yer
Oralar güzel tabii. Beylerbeyi'nden görünen köprü manzarası, köprüyü her açıdan görebileceğiniz en güzel yerlerden ama Üsküdar diyince aklıma iç kısımları gelmedi bir an.
Çengelköy Çınaraltı falan çok sevdiğim yerler.

Bilemiyorum.. belkide dediğiniz gibidir

evet farklı bir ortamı var ben biraz daha sakinliğini seviyorum arada giderim .

Bana Üsküdar değil direk Avrupa yakası mekan önerisi lütfennn .artık aklıma bi şey gelmiyor
Malta köşküne gidebilirsiniz özellikle bahar yaz aylarında hem parkı köşkü gezersiniz hem lokantasında yemek yersiniz

Avrupa yakası harika ya,
Süleymaniyede manzaralı yerlere gidebilir, sarniçlari gezebilir, Haliç hattiyla ulaşım sağlayabilir,halicte bedava kano yapabilir, balatta eski sokakları, devasa kırmızı liseyi gezebilir, eyupsultanda sandala binebilir, teleferikle pierre lotiye cikabilirsin. Çoğu insan sevmiyor ama istiklal caddesinin harika ara sokaklarını gezebilir, Suriye pasajında nostaljik elbiseler hatta gelinlikler deneyebilir, Fransız caddesinde şarap içip Jadore'da sicak çikolata icebilirsin,yüksek kaldırımdan aşağıya inip Eminönüne ,kumbaraci yokuşundan -serdari Ekrem sokaktan Tophane'ye gidebilirsin, Çukurcuma antikacılarini ,çeşit çeşit camii kilise ve sinagoglari gezebilirsin, galataportta takılabilir, karaköyün tatlı (Fransız geçidinden geçince karşına cikam) sokağında arkadaşlarınla keyifli zaman geçirebilirsin. Belgrad ormanına gidip Bebek yürüyüş yolunda yuruyebilirsin, Sakura zamanı baltalimaninda japon bahçesinde pembelikler içinde oturabilirsin, güneşi gördüğün her metrodan tek otobüsle şileye gidip kumsalda piknik yapabilirsin, garipceden İstanbul'a bakabilir , ortakoyde kumpir yiyebilir, Rumeli Hisarına çıkabilirsin.
Benim canım Avrupa yakam gezmeye ömür yetmez vallaha

Önce İstanbul-Diyarbakır, sonra İstanbul-İzmir uzak mesafe ilişkisi yaşayan ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…