Uzak mesafe-buluşma sorunu

Sevmiyor. Ya da yeteri kadar sevmiyor.
Çünkü seven adam ne olursa olsun kalkar gelir. Şuan yasadigim toksik ilişkide ki adam bile ben yazliktayken (100 km) her üç dort günde bir beni görmeye gelirdi sana geldiğim yol hic bitmiyordu beklemekten der hep.

4sene esim ile 3 saatlik uzaktaki illerden iliski yürüttük bende oda hic mesafeyi sorun etmedik yeri geldi beni birakti tekrar istanbula döndü. Bu adam gelmis ik mik ediyo bu tarz seyleri sorun eden adam daha basinda zora gelemiyo cok bi hayir gelmez net.

Valla biz evlenmeden yeri geldi 2 saat yeri geldi 4 saat yol gittik görüşmek için. Emek vermek gerekiyor aşka. İstanbul içine üşenen adam beni düşündürür. Ben de İstanbulda evlenene kadar yaşadım bu arada zorluğunu da biliyorum. Yine de ben her yere giderdim.

sadece buna bakarak seviyor, sevmiyor demek çok doğru gelmedi bana. istanbul'un içinde yaşamaya alışmış kişiler beylikdüzü gibi yerlere gitmekten genelde hoşlanmıyor. yani mesela levent'ten kadıköy'e bir buçuk saat yol giderim ama levent'ten kalkıp beylikduzu'ne o yolu gitsem darlanırım. düşününce bile içim sıkıldı yani sevgilimi görmek için şehir, ülke de değiştiririm ama yani istanbul içi bi dünya alternatif varken beni de sevgilim oralara çağırsa uf puf ederim. bence bu durum ve farklı şeyler uzak mesafe ilişkisinde saatlerce yol gitmek aynı şey değil.

çünkü sizin o taraflarda her yer, mekanlar, sokaklar, insanlar her şey birbirine benziyor. siz alışık olduğunuz için batmıyordur ama inanın istanbul merkezine alışmış kişiler için çok sıkıcı. bir de siz anladığım kadarıyla evde vakit geçirmeyen o yüzden mekan mekan gezen, etkinlik kovalayan bir çiftsiniz. öyle olsam ben de hiç istemezdim. çünkü bir kafeden kalkıp öbürüne gitmekten başka seçenek yok.

tabii ki arada size kolaylık olsun diye gelmeye o kadar of puf yapmaması lazım ama direkt sevmediği anlamını çıkarmaya gerek yok bence.

Benimki istanbuldan artvine geldi hala sevmediğine dair şüphelerim vardı bu yazıyı görünce saçmalamışım meğer bence kaçın direk seven engel tanımaz

Benimki istanbuldan artvine geldi hala sevmediğine dair şüphelerim vardı bu yazıyı görünce saçmalamışım meğer bence kaçın direk seven engel tanımaz
Gıcıklığına yapmış ya geldii bugün bizim tarafa elinde çiçekle jdjdj ya bazen tam böyle sinirlenip yükselecem normal davranışlar sergiliyor neyseki .

ben bu konuda yorum yapmak istemem sevip sevmediği özellikle fedakarlıkla alakalı bişey. izmitten her hafta gelen sevgilimde oldu üsküdardan burnumun ucunda olup yol uzak diye ayağına çağıran da hangisi seviyor dersen izmittekiydi derim. Üsküdardakinin cebindeydim. Tepkini koy cebinden çık gitme o gelsin.

Ahhh benim günümün 3 saati yollarda geçiyor iş için.

Eski sevgilim şirinevler de oturudu bende üsküdar da bir gün o gelirdi bir gün ben giderdim sevgi budur bence. Bahsettiğiniz kişi sizi sevse sürekli kendisine yakın bir yerde buluşmak istemezdi. Size değer verdiğini düşünmüyorum açıkcası zamanınızı boşa harcamayın.

Gıcıklığına yapmış ya geldii bugün bizim tarafa elinde çiçekle jdjdj ya bazen tam böyle sinirlenip yükselecem normal davranışlar sergiliyor neyseki .
inşallah doğru yazmışsınızdır çünkü burası gurur yapıp kuyruğu dik tutacağınız yer değil bizi kandırmış değil kendinizi kandırırsınız

Ama doğruysa ponçik şapşal :)

Siz ayağına gidiyorsaniz erkek olarak oda gelmeli.

Yok kızz niye yalan söyleyim ki üzülmüştüm küs gibiydim zaten gönlümü almak istedi güzel vakit geçirdik

Evet anlayabiliyorum o tarafta yaşayanları .. sizin dediğiniz gibi oldu durum biraz abartmış oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…