uzak mesafe ilişkiyi hangi yönde etkiler?..

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
kızlar bişey sorucam;
uzak mesafe ilişkiyi hangi yönde etkiler? hep kötü yönde mi ?
uzak olunca kavgalar daha da artıyomu ?? ya da azda olsa iyi yanları var mı?
:44::44:

ben uzak olunca onu iyi tanıyamayacağını düşünürüm. düşünsene araya özlem girecek o yanına gelincede aman şunu konuşmayalım tartışmayalım kısacık gunlerimiizin tadını çıkaralım diyecek her iki tarafta. ben asla uzakta bir ilişki yurutemezdim .. çünkü en onemli şey ihtiyacım olduğunda bir alo demem yeterli olmalı yanımda olmalı.

sevgilimi bırkıp 500km uzaga okumaya geldm .sonuçç 3 gün önce ayrıldık... tabiki herkes için geçerli olmıcak ama benim 5 yıllık ilişkim uzaklık yüzünden bitti. güvenmek herşeyin caresi olmuyo işte...

Uzakta olmanin tabiki getirdiği birçok sorun oluyor yanlış anlaşılma alınganlık falan gibi. Benm 5senelik birlikteliğimin 4senesi uzakta gecti elhamdülillah bu zamanlara kadar geldik karşılıklı güven ve sadakat olsa da iki taraf için de çok zor yani her yiğidin harcı değil

yaa gercekten mi:26: nasıl olur ama ya:26: çok üzüldüm senin adına

imkansiz degil ama zor oluyor yürümesi zor günlerinde ne sen nede o senin yaninda olabiliyor...zaman zaman kiskancliklar kuskular yorabilir iliskinizi ama egerki seviyorsan bunuda asarsin zamanla kolay degil hemde hic kolay degil ama dedigim gibi seviyorsan her türlü zorlugu asabiliyorsun ve ona kavusma günü yaklastigi zamanlar ne gözyasi nede acilardan eser kaliyor yeterki dayanma gücün olsun imkansiz diye birsey yoktur ve herseyi asabiliyorsun

evet zaten sevgi oldumu o dayanma gücüde oluyor ya....

Sürekli bir uzaklık ise; olumlu tarafı yok sanırım..

hayır sadece bisüreligine uzak kalmak dersek..
bildigim kadarıyla bu sorun çok yasanıyo galiba.
gerek iş olsun gerek okul olsun; zorunlu ayrı kalmaları getiriyo. işte bende bu açıdan sordum.

hayır sadece bisüreligine uzak kalmak dersek..
bildigim kadarıyla bu sorun çok yasanıyo galiba.
gerek iş olsun gerek okul olsun; zorunlu ayrı kalmaları getiriyo. işte bende bu açıdan sordum.

Anladım.
Bir süreliğineyse, tadını çıkart.. :)
Özlemeyi öğrenirsiniz, iyi olur.
Biraz karşındakinin hayatına saygı ve biraz da güvenle halledilmeyecek şey değil... :)

eğer bu uzun mesafe öncesinde bir geçmişiniz varsa çok aşırı yıpranmazsınız. mesela 1.5 yıllık bir beraberliğiniz olsun diyelim, sevdiğiniz 1-2 yıllığına uzak bir yere gitti. bu durumda çok çok fazla bir sorun olmaz. belki bir iki kıskançlık krizi olur, bir de kavgalarınız yüzyüze olmadığınız için daha uzun sürer. yüzyüze olsanız iki dakkada konuşarak çözeceğiniz bir meseleyi 1 hafta tartışabilirsiniz. zaten artık eskisi gibi değil, msn var, skype var, facebook var, cep telefonu var. birbirinizin hayatından çok fazla soyutlanmanız imkansız.

ama ilişki uzak mesafe ilişkisi olarak başlamışsa o zaman biraz sakat olur. karşınızdakini doğru dürüst tanıyamazsınız.

Anladım.
Bir süreliğineyse, tadını çıkart.. :)
Özlemeyi öğrenirsiniz, iyi olur.
Biraz karşındakinin hayatına saygı ve biraz da güvenle halledilmeyecek şey değil... :)

haklısın canım

guclu iliskileri daha da guclendirir, zayiflari bitirir..

tecrubeyle sabittir

Bizim 7 yıllık ilişkimizin de yaklaşık olarak 3 senesi uzakta geçti...Kavga etsek de küs yatmamışızdır.Kıskançlıklar had safhadaydı ama kendini ifade edememe diye birşeyden yakınma bence mesajlaşmanın tadını çıkartın zaten insan yazılı olarak kendini daha iyi ifade ediyor...

bence ortada ciddiyet varsa sorun olmaz .arkadaşım erkek arkadaşıya 3 sene ayrı şehirlerde çıktılar bu yaz evlendiler gayette mutlular .

Hemen hemen 1 yıllık uzaktan ilişkim var.
Bazen anlaşmazlıklar,kıskançlıklar oluyor haliyle ama sevgi herşeyin üstesinden geliyor.
Çoook özlüyosun bu da sevgiyi güçlendiriyor. Yan yana gelince ayrı bir heyecan oluyor.
Rabbim sevenleri ayırmasın.

canım ben çok yakın biliyorum böyle bi şey :) uzak değil, kuzenim. Lisede bir çocukla tanışmıştı tabi ben daha da küçüktüm o zamanlar. 1 yıl beraberdiler çocuk üni.ye gitti. Bunlar yaklaşık 4 yıl ayrı ayrı şehirlerde kaldılar. Bu sene onlar tanışalı 8 yıl oluyor ve bu yaza düğünleri var :)

ben 2 yıldır yasıyorum onu 2 gün normal gtse 3. Gün mutlaka oluyo bişey eger belkı cok ozlemden dolayı blmıorm ki bi de kıskancsa ve kıskancsanız olay bıtmıstr.vee ben aldatıldım da sankı...

merhaba cnm..ben kendimden örnek vereyim sana..elbette herkes aynı degıldır...öncelikle daglar,denizler kadar sabrın olması gerek...biz erkek arkadsımla tanıstıgımızda,o son sınıftı ben 1.sınıftım...o gecen yaz mezun oldu ve istanbula gitti..ben sivasta kaldım dogal olarak..temmuzdan beri ayrı sehırlerdeyiz..üstüne askerlik meselelsı cıktı,hem de uzun dönem
bu süre icerisinde 2 kere birkac günlügüne gelebildi yanıma...uzaktan ilişki yürütmek cok zor,acı ama gercek bu... sorunları hallemedıgın günler oluyor..nerde napıyor dıye düsünmekten kendını alamıyorsun...vs vs...ama aşk herseye deger...sevgi varsa herseyi alt edebiliyorsun...1.5 yıllık ilişkimiz var ve cok mutluyuz herseye ragmen...demem o ki eger bi yol ayrımında tereddüt icerisindeysen iyi düşün taşın...hakkında hayırlısı olsun cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…