uzak mesafe ilişkiyi hangi yönde etkiler?..

kolay deyil ama imkansizda deyil sadece sabir ve guve istiyo benimde sevgilim var aramizda 2 saat lik bir yol var ama yinede istediyim zaman goremiyorum suanda bir bucuk ay oldu onu gormeyeli ve surekli tartisiyorum bu konu yuzunden ama onu sevdiyim icin dayanmaya calisiyorum bence imkansiz deyil eyer sabrin varsa

uzak ilişkilere en iyi örnek benim sanırım canım :) tam tamına 6 yılı geçkin uzak ilişkim var. ve hala ilk günki gibi seviyorum ve onun beni sevdiğinide hissediyorum. her bulusman ayrı heycandır her ayrılman ayrı bir hüzün. tabiki olumsuz yonlerı var her zman basın sıkıstıgında yanında olamıyor fln ama eğer benimsersen sevgilini bunun üstesinden gelebiliyorsun. çoğu ilşki yanyana dipdibe cokmu güzel yürüo? hayr yakın uzak alakası yok. sen uzaktan gönülden baglanıosun her gün onun sesine aşık oluosun. ben cok mutluyum Allah bozmasın. evlenmemizi 4 gözle bekliyorumki hep aşkıtomun yanında olayım diye. bunlar güzel heyecanlar.

yapan yapıyooo ahanda kapı gibi örnek helal olsunnnn caanmmm

yapan yapıyooo ahanda kapı gibi örnek helal olsunnnn caanmmm

sağol canımm ve bizim ilişkimizinde başlangıcında biz uzaktık birbirimize. yakın ilişki nasıldır bilmiyorum ama karşındaki kişininde seni benimsemesi bişeyler yapması gerekiyo. onun kokusunu duydugundaki özlemi yaşamak bile güzel :) hem böyle birbirinden sıkılmıyorsun. ayrıca tanımaksada ben böylede tanıyorum. sonra tabıkı huyları yenı yenı cıkar ama onuda evlendıkten sonra tanırım. böylelikle evlılgımızde heycan kazanır

vuuuuuu maşallah maşaalllaaahhh haklısın tatlım,valla 1,5 yıldır beraberiz ama hala aradıgında elım tıtrıyo heyecanlanıyorumm sanırım bu aşkın sırrı,ilk gün ki heyecan

vuuuuuu maşallah maşaalllaaahhh haklısın tatlım,valla 1,5 yıldır beraberiz ama hala aradıgında elım tıtrıyo heyecanlanıyorumm sanırım bu aşkın sırrı,ilk gün ki heyecan

Allah bozmasın canım sizinkinide. sen hangı sehırdesın o hangı sehırde?

amin cümlemizinkini inss...ben sivas o istanbul cnm,ama suan asker tuncelide ...siz nerelerdesiniz cnm...

askerlik zamanları ama daha duygusal ve daha aşk dolu oluyor. güven bana ben o duyguyu yaşayalı 1.5 seneyi geçti :) ben bursadaym o mersinde canımm

askerlik zamanları ama daha duygusal ve daha aşk dolu oluyor. güven bana ben o duyguyu yaşayalı 1.5 seneyi geçti :) ben bursadaym o mersinde canımm

evet balım yaa,sesini duyunca gözlerim doluyo hemen ..o da cok mahsunlaştı kıyamam Allah tez zamanda kavustursun cnm

aminnn hepimizi kavustursun :) ben şembe günü yanına gidicem inş. özlemimiz biraz olsun dincek

ohh ne güzel ...haftaya salı yada carsamba sevgılım de benım yanıma gelıyo ızne ...burdan gececek tuncelıye...5 aydır gormuyorum acayip heyecan bastı

evet o kavuşma heyecanını yaşamak apayrı olsa gerek..sırf o anı bekleyerek, tüm mesafelere inat sabredilebilinir heralde

....... ...........................

Son düzenleme:

sagol.. Allah sizinde yardımcınız olsun canım ya.

bence uzaklığın hiçbir önemi yok.Eğer iki insan arasında gerçek bir sevgi bağı varsa ne olursa olsun birbirlerinden asla vazgeçemezler.Benim 5 yıl süren bir ilişkim var ve bu ilişkimiz sırasında benim bir kere yurt dışına gitmem gerekti ve uzun birsüre görüşememiştik sevgilimle.çok zor zamanlardı insan ölmekten beter oluyor sevdiğini yanında göremeyince.bazen aynı gökyüzü altında nefes almak bile yetiyormuş bunu anladım.iki insan arasındaki en uzun mesafe bir arada olmak istemeyen iki insan arası katedilemeyen izafi mesafedir yeri gelince, aklı başka yerdeki bir adamla arandakidir.aynı yatakta yatıyor olsan da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…