inşallah seninde darısı başına.KEKOER
Çok teşekkür ederim. Bende kıyafet denerken babam gelince aman görmesin diye odama saklanıyorum. Düşünün halimi. Haklısınız kötü düşünmemeye çalışıyorum. Hasta diyorum vs... ama bazen işte bunalıyorum. Bugünüm yine kötü geçti. İnsanlara bakıyorum sevgili kekoer, imreniyorum. Eğlenerek yapılan hazırlıklar, anlayışlı babalar... Yatağa girince gözyaşlarım akıyor... Gece çökünce , içim o kadar sızlıyor ki anlatamam.
Kötülemedim kimseyi, sadece erkek arkadaşım başta evet yüzük takarız ardından hayır dememe bozuldu ama hallettik mecbur, napacaz başka.
Bu konuyu çok iyi analiz etmişsiniz, evet tahammülsüz babasına göre. Adam demiş ki, tamam 2 kere gideriz , babası haklı.... Babasının bana hak vermesi bile garip geldi ona. Söz verdi baban bilmem ne..... Sonra çözüldü sorunlarımız tabi. Onu anlıyorum, benimle bir an önce evlenmek istiyor. Hayallerimiz var, onları anlatıyor, gerçekleştirmek istediğimiz şeyler var vs........
Bi annem işte, kadın aman kimse kötü olmasın diye çırpınıyor, ben de yanında kötü olmuyorum ki üzülmesin.
Böyle neşeli anlar, yıpranarak geçer mi ? GEÇER......
Nişanlanmışsınız siz, çok sevindim buna, umarım tez zamanda tamamlanır ve mutlu mesut aynı evde yaşamanın adımını atarsınız.... Bunu canı gönülden diliyorum....
Sizinde zor geçmiş demek. üzüldüm inanın... Benim gibi insanları görünce daha da üzülüyorum. Onların yaşadıklarını, o evde neler olduğunu düşününce çok kötü oluyorum. Babaları , benim babam gibi mi davrandı, geceleri ağladılar mı vs....
Etrafımda 1-2 kişi var güle oynaya geçen, ya da benim öyle sandığım... haklısınız sorunlar hep var. Benimde son zamanlarım, bakalım neler olacak, düşündükçe içim daralıyor.
Sadece tek dileğim zaman geçsin, gelsinler ve gitsinler..... Bitsin bu ağırlık.. Mutsuzum... Şu anlarımı böyle yaşadığım için herkese kızgınım ve kırgınım aynı zamanda.
''''''' peki bu hayallerini neden gelip geçici şeyler için gölgeliyorsun... yarın hepsi geçecek inan bana...
dönüp baktığında tek aklında kalan bu boştan yere stresle sıkıntıyla üzüntüyle geçirdiğin günlerin olacak.. '''''''
ne güzel yazmışsınız. Ah sizler ah, ne güzel insanlarsınız. Burada bana destek olan herkes ne muhteşemsiniz siz.... Reel hayatta sizin gibi dostları olsa insanların daha ne isterler ki....
Haklısınız , işte abi- baba derken , sanki yıkıntıların arasında kaldım... Ama evet bunlar geçecek, daha önce beni sıkan, offff pofff nolacak dediğim, ve en sonunda geçen herşey gibi geçecek.....
Desenize o gün nasıl geçerse geçsin ... İnanın bana, herkes iyi olsun diye çırpındım... Uğraşıyorum hala, ve o gün kötü bile sonuçlansa başım dik olacak. Çünkü kalp kırmadım.
Rahatlayacağım şu dakikadan itibaren inanın bana, ve bakalım neler olacak...o gün gelmeden bilemeyeceğim neler olacağını. Belkide bu stres dediğiniz gibi boşa çıkacak...
İYİ Kİ VARSINIZ. Odamdayım, bilgisayar kucağımda, ve hiç tanımadığım sizlerin her kelimesini aklıma kazıyarak güç topladım, hala da topluyorum. Sizi seviyorum tanımasam da....
hatun olayı çözmüş maşallah gerçekten ve çok doğru.bende seviyorum seni tanımasam da
ben hayatta şunu öğrendim zor oldu ama artık öğrendim; kimse için hayallerinden vazgeçmemek gerekiyor..
ama babam kötü, ama abim sorunlu, ama eltim laf sokuyor, ama görümcem kıskanıyor, ama kayınvalidem surat yapıyor...
eee peki bunlarda eşin olacak adamın kabahati ney? sen o adamla evlenip kendi evini kurduğun, aynı yatağa girdiğinde hangisi olacak yanında ? kim gelecek o zaman aklına ?
sevdiğin adam da problem varsa otur ve evliliği bir daha düşün ama onun dışındaki hiç kimse için ikili ilişkini sallantıya sokma...
tahmin ediyorum, düşünmekten stres yapmaktan, gerilmekten tadını çıkaramadığın gibi, aynısını sevdiğin adama da yapıyorsun.. asık bir surat, sürekli bozuk bir moral... bilerek yada bilmeyerek gergin konuşmalar....
bunu sende sevdiğin de hak etmiyor...
abin ve babanın yaptığı hiçbir şeyden sen sorumlu değilsin... onların hatalarını kendi hatanmış gibi değerlendirme... onlarla yaşanabilecek olumsuz her durum evet seni de üzecektir haliyle fakat ne olursa olsun sorumlu olan sen değilsin...
sen onları aile olarak seçmedin, değiştirilemeyecek bir kader bu...
ama hayatındaki insan senin seçimin.. şu an için önemli olan o olsun.. onunla kurduğunuz hayaller, onunla beraber gelecek olan geleceğiniz...
şu an en çok ilişkinizin iyi olması, heyecanlı olması gereken dönem...
sevgiline de yazık değil mi ? baban yüzünden ilişkisini doyasıya yaşayamıyor...
bak benim ailemden yana hiçbir sıkıntım olmadı ama o kadar fena bir görümce var ki başımda...asla hakkımı helal etmem dediğim cinsten...
peki benim günahım ne ?
nişanlım kötü bir ablaya sahip diye, benim hayallerim neden sekteye uğramak zorunda ? onun ablası kıskanıyor diye ben neden sevdiğimle eğlenemiyorum ? onun ablası laf sokuyor diye ben neden isteklerimden vazgeçiyorum?
söyler misin benim günahım ney ?ben sadece sevdiğim adamı seçtim, ailesini seçme şansım yoktu ki...
nasıl ki benim günahım yoksa, senin sevgilinin de günahı yok ve senin de günahın yok...
problem eğer 3. kişideyse o zaman bizlerin elinden maalesef bir şey gelmiyor..
kader de nasip de, şans de.. adına ne dersen de... ama bunda senin suçun yok... sevgilinin de yok... hayallerinden vazgeçme, yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin, azıcık daha sabret...
dua et Allah yüzünü eşinden yana güldürsün...
ötekiler bir süre sonra dışarıda kalacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?