Uzaklara gelin gitmek

gulrecelim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
3.485
En iyi cevaplar
2
6.357
108
31
Ailesinden coook uzağa evlenen var mı?
Nasıl dayaniyorsunuz? İnsan ne zaman alışır?
Sürekli Allahım ben ne yaptım ben ne yaptım demekten kafayı yiyicem. Valizimi alıp ailemin evine geri dönmek istiyorum
Eşimi çok seviyordum. Hala seviyorum da ailemin özlemi çok daha ağır basıyor şu an 😭😭😭😭😭😭😭😭

Ne kadar uzaksın, yılda kaç kere görüşüyorsun ailenle

Eşinin memleketinde mi oturuyorsun?

Bu soruların cevabı önemli...

3 günlük dünyada eş için aileye uzak olmamak lazım bence.

Birde eşinin değil ailenin yanında olma, valizini toplayıp gitme isteği ağır basıyorsa; evliliğinde tam olarak aradığını bulamadığını ve mutlu olmadığını düşünürüm.

Bende hiç bilmediğim bir şehire geldim. İlk defa ailemden uzağım. Senede bir defa yanlarına gidebiliyorum. 3 sene oldu evleneli hala çoğu durumlarda keşke yanımda olsalar diyorum. Ailesi yanında olanları arada kıskanmıyor değilim yani :) ama alışıyorsun ya. Zamana ihtiyacın var sadece. Ben hergün görüntülü konuşuyorum. Hatta birlikte karşılıklı kahvaltı yapıp karşılıklı kahve içiyoruz.:) sizde deneyin çok iyi geliyor.

Ne kadar uzaksınız, yılda kaç kere görüşüyorsun ailenle

Esinim memlekerinde mi oturuyorsun

Bu soruların cevabı önemli

3 günlük dünyada eş için aileye uzak olmamak lazım bence
Evden çıkıp arabaya bindiğimde hissettiklerimi ufak bir an için yasasaydim inanin aşkımdan ölsem kabul etmezdim. İnsan düşünemiyor anlayamıyor.
Çok uzak iki uç şehir. Evet eşimin ailesiyle aynı sehirdeyiz. Ben bunu nasıl kabul ettim en azından ortada bir şehir olsaydı.
Evleneli çok az zaman oldu. Aralık ayında mutlaka giderim. Corona insalllah hafiflerse Kasım'da da giderim.

Ne kadar uzaksın, yılda kaç kere görüşüyorsun ailenle

Eşinin memleketinde mi oturuyorsun?

Bu soruların cevabı önemli...

3 günlük dünyada eş için aileye uzak olmamak lazım bence.

Birde valizini toplayıp gitme isteği ağır basıyorsa evliliğinde tam olarak aradığını bulamadığını düşünüyorum

Eş dediğimiz de bakkalın çırağı mı oluyor? Bu zihniyetler erkeğe evrilince de "anam da anam" olarak karşımıza çıkıyor. Eş de ailedir. İnsan bunu bilerek evlenmeli. Anne babadan ayrılamıyorsanız kimsenin hayatına girip de kabusa çevirmeyin. Kadın için de erkek için de geçerli. Ziyaret edersin, ararsın, sorarsın olması gereken bu.

Ailesinden coook uzağa evlenen var mı?
Nasıl dayaniyorsunuz? İnsan ne zaman alışır?
Sürekli Allahım ben ne yaptım ben ne yaptım demekten kafayı yiyicem. Valizimi alıp ailemin evine geri dönmek istiyorum
Eşimi çok seviyordum. Hala seviyorum da ailemin özlemi çok daha ağır basıyor şu an 😭😭😭😭😭😭😭😭
Ailemden 14 saat uzaktayım tatlım dayanamadım gidiyorum yok bizde bende başta çok zorlandım ama şuan durum gayet iyi allhım sabır versin

Eş dediğimiz de bakkalın çırağı mı oluyor? Bu zihniyetler erkeğe evrilince de "anam da anam" olarak karşımıza çıkıyor. Eş de ailedir. İnsan bunu bilerek evlenmeli. Anne babadan ayrılamıyorsanız kimsenin hayatına girip de kabusa çevirmeyin. Kadın için de erkek için de geçerli. Ziyaret edersin, ararsın, sorarsın olması gereken bu.
Okuduğunuzu iyi anlamıyorsunuz galiba...

Eşe "bakkal çırağı" demedim ama siz kadının ailesine "bakkal çırağı" diyorsunuz bu durumda

Ayrıca beni niye alıntıladınız....

Konu sahibine zaten adaletli bir durumda değil...

Ortada bir şehre değil, eşinin memleketine yerleşmiş....

Belkide üzüldüğü nokta ailesine uzak olmakla birlikte eşinin ailesine yakın olmaktır....

Bir daha alıntı yapmayın mesajımı, konu sahibine yazın

Ailemden 14 saat uzaktayım tatlım dayanamadım gidiyorum yok bizde bende başta çok zorlandım ama şuan durum gayet iyi allhım sabır versin
Aileniz alıştı mi benim canım annem babam da çok uzgunler. Ne zaman konuşsak ağlayıp kapatıyoruz.
Benim 14 saatten de fazla 20 saat. Atanıp aileme yaklasmam lazım. Çok mutsuzum evimi sevemiyorum bir türlü. Evde bunaliyorum. Eşimde yaklassak ne olacak, simdide gitme demiyorum ha 10 saatlik ha 20 saatlik yoldan gideceksin diyor. Ama öyle olmuyor işte.

Bazı insanlar duygularını uçlarda yaşıyor, sizde öyle misiniz acaba?

Çok yeni evliymişsiniz, özlem duyabilir insan ama kafayı yiyecek, bavulu alıp gitmek isteyecek noktaya gelmek abartılı geldi bana.

Ailenizin telefonda ağlamasi da daha kötü hissetmenize sebep oluyordur. Üzgün olsalar bile size bu kadar yansıtmalari doğru değil.

Ailemle aramda bir saat var 4 yildir zor dayandim cok sukur haftaya ailemin oldugu yere tasiniyorum.degerini cok iyi anladim mecburi degilse iş icin falan bi daha gitmeyi dusunmuyorum

Aileniz alıştı mi benim canım annem babam da çok uzgunler. Ne zaman konuşsak ağlayıp kapatıyoruz.
Benim 14 saatten de fazla 20 saat. Atanıp aileme yaklasmam lazım. Çok mutsuzum evimi sevemiyorum bir türlü. Evde bunaliyorum. Eşimde yaklassak ne olacak, simdide gitme demiyorum ha 10 saatlik ha 20 saatlik yoldan gideceksin diyor. Ama öyle olmuyor işte.
Bence ailenize olan hasretinizi eş ailesine çok yakın olmak tetikliyor...

Onlarla çok sık mı görüşüyorsunuz, öyle ise görüştüğünüzde kendi ailenize uzak olmanıza üzülmeniz normal..

Dediğiniz gibi ortada bir şehirde olsaydınız bu kadar takılmazdınız bu konuya..

Çalışıp bir an önce atanmaya çalışın madem

Eşinizle beraber yaşadığınız yeri yuva olarak bile k, sahiplenmek önemli sanırım bu duyguyu aşmakta. Kök ailelerimize derin bir saygı ve bağ hissediyor olabiliriz ancak esas olan kendi kararınızla kurduğunuz yuvayı sevmek, sahiplenmek.

Ailemle aramda bir saat var 4 yildir zor dayandim cok sukur haftaya ailemin oldugu yere tasiniyorum.degerini cok iyi anladim mecburi degilse iş icin falan bi daha gitmeyi dusunmuyorum
Bu durumda benim ne yapmam gerek bilmiyorum. 20 saat var aramızda 😭

Arabayla 14 saat otobüs le 22 saat görev icabı uzaktayım ben 1 senem var gidecez inşallah yakına iki aileninde ortasında bi yer istiyoruz inşallah bakalım ama ben alıştım evimi sevmiyorum dedin ya o bende de var ama ayrılık tek taraflı değil bizde ikimizinde ailesi uzakta birbirimize muhtacız anlıcan allah yardımcın olsun tatlım

Back
X