- Konu Sahibi gulrecelim
Anne babalar çocuklarını bağımlı yetiştiriyor sonra da sonuç bu. Görüntülü konusun hep iyi gelir. Alışmak zorundasınız sizin yeni bivaileniz var artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç kimseyi tanımadığım bir şehire geldim . Eşimin tayini çıktı şimdi daha uzak bi şehire gidiyorum. Üstelik yalnız. Bir de çocuğum var ailemle aramda 900 km olacak. Hamileliğimde doğumdan sonra hep yalnızdım eşim hiç yanımızda olamadı yine de bir kere bile sizin kapildiginiz hisse kapilmadim.bence bu farklı bi psikoloji yani altında muhakak farklı şeyler vardır. Ne biliyim eşinizi yeterince sevmiyor olabilirsiniz, evlilikte beklediginjzi bulamamış olabilirsiniz, eş ailesi ile aynı ilde olmanız onların belki müdahaleci olması sizi rahatsız etti..... Bunlar bitmez ama hislerinizi eşinizle paylaşın bence. Ailenizi ozlediyseniz gidin görün. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama caliamiyorsaniz bence işe girin . Ailenizi görmek için kimseden para istemek durumunda kalmayın. Eğitiminiz yoksa ayıp değil evlere temizliğe giden ablalarimiz var , eğitiminiz varsa uygun yerlere cv başvurusu yapın en azından umidiniz olur.Ailesinden coook uzağa evlenen var mı?
Nasıl dayaniyorsunuz? İnsan ne zaman alışır?
Sürekli Allahım ben ne yaptım ben ne yaptım demekten kafayı yiyicem. Valizimi alıp ailemin evine geri dönmek istiyorum
Eşimi çok seviyordum. Hala seviyorum da ailemin özlemi çok daha ağır basıyor şu an![]()
Valla ben 3aylık evliyim anneme yakın oturayım dedim annem beni bırakıp memlekete yerleştiAilesinden coook uzağa evlenen var mı?
Sürekli Allahım ben ne yaptım ben ne yaptım demekten kafayı yiyicem. Valizimi alıp ailemin evine geri dönmek istiyorum
Eşimi çok seviyordum. Hala seviyorum da ailemin özlemi çok daha ağır basıyor şu an![]()
AlisirsinAilesinden coook uzağa evlenen var mı?
Bebeği emzirmek anne ile bebek Arasında muhteşem bir bağ minicik dudakları ile izniniz olmadan öz bedeninize kimsenin dokunamayacaği özelinize yapışıp yaşamak için besleniyor bunu yaparken de yüzünüze öyle muzip masum bakıyor bitince birde teşekkür eder gibi bir gülümseme muhteşem bir duygu anne olarak hissettiğimi bebek olarak da hatırlamak isterdim bence süre önemli değil önemli olan tadı diye düşünüyorum annenizle ilişkinize gelince saygı çerçevesinde olmalı kişinin bir özel alanı mahremi olmalıHiç bir zaman annem de annem demedim. Aramızda 20 saat mesafe var. Yurtdısında yaşama imkanım olsa 1dakika düşünmez yaşarım. Ama şuan için mümkün değil belki gelecekte mümkün. Annemle babamla hem hiç bir sorunumuz yok hem de mesafeliyiz. Annem kardeşlerime daha düşkün bana mesafeli sanki ama ben farkı anlayabiliyorum. Belki de böylesi daha iyidir bilemiyorum. Daha güçlü bir insan olduğuma inanıyorum bunun sayesinde. En azından memleket türküleri çağırmıyorum. Önceliğim çocugum ve kendim. Bulunduğunuz kosullarda mutlu olmaya çalışın yoksa her gününüz zehir olur evlenmeseydim nasıl olurdu veya başka birini tercih etseydim vs. düşüncelerle. Bu işin sonu da ortada bir şey yokken boşanmaya kadar gider sonra dönüp eşiniz için matem tutarsınız bir de. Geçmişte yaşamayı bırakıp geleceğinize odaklanın. Bir de kkya sormak istediğim bir şey var annem beni 2-3 ay emzirmiş ama kardeşlerimi 2 sene. Bizim aramızdaki mesafenin bununla ilgisi olabilir mi?