Uzaklara gelin gitmek

Başlığı okuyup sakın gitmeeeee demeye gelmiştim ama zaten evlenmişsiniz.

Ben de ailemden uzaktayım, alakasız bir konuda tartışma yaşasak bile bu durum aklıma geliyor ben bunun için mi buralara kadar geldim diyorum.

Yorumları okurken fark ettim benim durumumda hasretim tam Handandandan Handandandan nın söylediği gibi eşimin ailesiyle iç içe yaşadığımız için tetikleniyor, yoksa tek başımayken ailemden ayrı kalmaya alışkındım. Her olumsuzlukta annemin babamın değerini daha iyi anlıyorum.

Ailesinden coook uzağa evlenen var mı?
Nasıl dayaniyorsunuz? İnsan ne zaman alışır?
Sürekli Allahım ben ne yaptım ben ne yaptım demekten kafayı yiyicem. Valizimi alıp ailemin evine geri dönmek istiyorum
Eşimi çok seviyordum. Hala seviyorum da ailemin özlemi çok daha ağır basıyor şu an 😭😭😭😭😭😭😭😭
bende istanbulda dogdum buyudum vs..ve esimin isi geregi doguya gelin geldim ailelerden uzagiz...evin kucuguydum aileme cok duskunum ve evde issizlik ayri dert sikintidan butun gun patliyorum😣 koca bir yalnizlik icindeyim sabahtan aksama.kdr

Ben de ailemden uzakta evliyim ama eşimin ailesinden de uzağız yani herkese eşit agustosta evlendik 😊 Hoş sözleşmeli öğretmenlikten dolayı şubata kadar eşimle de ayrıyız tek kalıyorum doğuda daha ne deyim ki haline şükret canım en azından eşin yanında 😨😨

İlk başta zor geliyor insan kendini çok yalnız hissediyor yine eşin akşamları yanındaysa yine o kadar yalnız hissetmezsin ama aylar geçince insan alışıyor ben 6-7 ayda alıştım

Sizin kadar olmasa da ben de uzağa evlendim. İşin kötüsü kardeşim de uzağa evlenecek 🙁 ben alıştım da ailemin memlekette yalnız kalacak olması çok üzüyor beni. Yaşlanıyorlar sonuçta.

Sürekli Allahım ben ne yaptım ben ne yaptım demekten kafayı yiyicem. Valizimi alıp ailemin evine geri dönmek istiyorum
Eşimi çok seviyordum. Hala seviyorum da ailemin özlemi çok daha ağır basıyor şu an 😭😭😭😭😭😭😭😭
10 saatlik uzaktayım ailemden. Bı sikintim Yok iyi boyle

bende istanbulda dogdum buyudum vs..ve esimin isi geregi doguya gelin geldim ailelerden uzagiz...evin kucuguydum aileme cok duskunum ve evde issizlik ayri dert sikintidan butun gun patliyorum😣 koca bir yalnizlik icindeyim sabahtan aksama.kdr
Arkadaş olalim hep beraber bu sitede 🤣🤣

Son düzenleme:
Okuduğunuzu iyi anlamıyorsunuz galiba...

Eşe "bakkal çırağı" demedim ama siz kadının ailesine "bakkal çırağı" diyorsunuz bu durumda

Ayrıca beni niye alıntıladınız....

Konu sahibine zaten adaletli bir durumda değil...

Ortada bir şehre değil, eşinin memleketine yerleşmiş....

Belkide üzüldüğü nokta ailesine uzak olmakla birlikte eşinin ailesine yakın olmaktır....

Bir daha alıntı yapmayın mesajımı, konu sahibine yazın

3 günlük eş için diye eşinizi küçümseyen ben değilim sizsiniz. Ayrıca burada alıntılama hakkım olduğuna göre de istediğimi yaparım cevabınız yoksa yazmazsınız. ;)

3 günlük eş için diye eşinizi küçümseyen ben değilim sizsiniz. Ayrıca burada alıntılama hakkım olduğuna göre de istediğimi yaparım cevabınız yoksa yazmazsınız. :KK66:
Niye durumu benim eşime getirdiniz, karın ağrınız mı var

Çok zor oluyor. Şimdiki aklım olsa gitmezdim. Çocuğun oluyor. El gibi büyüyor. Tek başına çırpınıp duruyorsun. En iyisi aynı şehirde farklı ilçelerde oturmak.

3400 kmcik var. 36 saat. Hiç durmadan gidersen 🥴🙃 4 sene Farklı şehirde üniversite okudum. O zaman da aynı sizin gibiydim. Üniversiteyi bırakıp dönmek istemiştim. Max 3 ayda bir gidiyordum ailemin yanına tabi o zaman. O ayrılık şimdiyi atlatabilmeme en büyük yardımcı. Yılda max 2 kere görebiliyorum. En son ocakta yanlarındaydım. Ne zaman geçer diye sorarsan bence o Özlem hiç geçmeyecek sadece alışacaksın. 1 sene kadar sonra falan 😊

Eşinin ailesiyle de uzak olsaydın bu kadar koymazdı. Bi sorunun var mı onlarla

Hic mi ailenizden uzak yasamadiniz? Ben su an dunyanin bir ucunda yasiyorum sizin otobusle gideceginiz 14-15 saat benim ucakla belki daha fazla, ama boyle yanip kavrulmadim. Ailemi seviyorum, ozluyorum ama herkesin kendi hayati var. Bende yeni evliyim. Zaten evlilige alismak, yeni bir yere alismak, duzen kurmak o kadar insani oyaliyor ki bu kadar dusunup uzulmeye nasil vakit buldunuz? Bazi hanimlar da yazmis bende aynen katiliyorum, bunu esiniz yapsa aileci, anneci, ana kuzusu adama denmeyen laf kalmazdi. Keske aileler cocuklarinin birey olmalari icin daha cok firsat verse, lutfen sizde entegre olmak icin sizi mutlu eden seylere yogunlasin. Kendi evinizin ve duzeninizin tadini cikarin.

Eş ailesinin dibinde olmak size yalniz hissettiriyor.Eger o da uzak olsaydi daha tahammüllü olurdunuz.Memeleketine gitmedigim icin beni yerk eden bi erkek arkadasim olmustu.Ailemi birakip 16 saat uzaga gitmeyi gözüm yememisti.Demek ki hicbir sekilde güven vermemis.Orta bir noktaya tayin isteyelim demistim kabul etmemisti.İyi ki ayrilmişım diyorum.Siz de daha cok yenisiniz alışirsiniz mutlaka.İnsan neye alismiyor ki.Bir de eş bakkal ciragi mi vs soylemine gerek yok.Herkesin aile vs konularinda hissiyati,psikolojisi farklidir.Kimisine esi yaninda olsun hicbirsey koymaz.Kimisi de benim gıbi saglik durumundan ailesine yakin olmayi önemser.

Bastan boyle bir seyi kabul etmem ben.Hele hele esin memleketine asla gitmem. Uc gunluk dunyada ailemden ayrilmak istemem.Ama kari koca kendi arasinda anlasir;egitim,ikisi icin de daha iyi bir iş veya hayalindeki sehir icin gidilir.Ancsk alistigim duzeni komple degistirmrm kimse icin

Allah yardımcınız olsun

Back
X