• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzakta olan bir sevgliyle ilişki sürer mi her zaman?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy moralim düzeldi gibi gibizemuszemus.. ilşkimiz çok sağlam allaha şükür hiç birbirimize küsüp aramamazlık etmedik şu ana kadar biribirimizi... şimdi benden 21 saattir uzakta sevdiceğimm aramıza kilometreler girdi ama sürdürmek için elimizden geleni yapıcaz.. :1hug:çok seviyorum ben onuŞeniz

bizde uzaktayız insan zamanla alışıyo uzak olmasına :hulya:

Bencede sürer arkadaslar
benim arkadasimin ilskisi 2 yildir sürüyo....o trde arkadasim almanyada oldugu halde sürüyo arkadaslar neden olmasin...
bu iki tarafli olur...karsi taraf sadik ve dogru sözlüyse bisey olmaz sürer bence....

arada aşk olduktan sonra sürer kızlar merak etmeyin. biz 6 yıl boyunca ilişkimizi ayrı şehirlerde sürdürdük. 7.yılımızda yani bu yıl nişanlandık+ nikahlandık. yaza düğünümüz var. tadını çıkarıyoruz ayrı geçen yılların :)) o aşkın ömrü 3yıldır diyenlere de kapak olsun 6 yıldır çılgınlar gibi aşıktım sevgilime şimdi daha da aşığımsositososito

arada aşk olduktan sonra sürer kızlar merak etmeyin. biz 6 yıl boyunca ilişkimizi ayrı şehirlerde sürdürdük. 7.yılımızda yani bu yıl nişanlandık+ nikahlandık. yaza düğünümüz var. tadını çıkarıyoruz ayrı geçen yılların :)) o aşkın ömrü 3yıldır diyenlere de kapak olsun 6 yıldır çılgınlar gibi aşıktım sevgilime şimdi daha da aşığımsositososito

ne kadar güzel boshayallersmile

maşallah size :nazar: a.s.

Birbirinizi gerçekten çok seviyorsanız,ilişkiniz sağlam temellere dayanıyosa sürer.:asigim:
Gerçek aşkın önünde hiçbir engel yoktur. :asigim:

çok zor bir yerde tıkanır ve biter uzaktakiyle uğraşacağımıza yakında olsa daha iyi en azından sevgiyi istediğin gibi yaşarsın .

benim sevgilimde adanada ben istanbuldayım...
bence arada sağlam bir güven ve sevgi varsa ilişki uzun sürer...nitekim benim erkek arkadaşım 2 haftada 1 geliyor 1 haftalığına maaşallah sübhanallah...bence böylesi daha heyecanlı ve tutkulu oluyor...
uzun lafın kısası uzun yolu kısa edebiliyoruz AŞK sayesinde...
rabbim hepinizi kavuştursun

çok zorrrboshayallersmile

birbirinize güveniyorsanız sürmemesi için bi neden varmı? benimde aramızda 750 km olmasına rağmen gayet güzel giden 6 yıllık bi ilşikim var.
ben kesinlikle devam eder diyenlerdenimzemuszemus

Duruma Bağlı...
Eğerki ilişkinizin temeli sağlam ise elbette devam eder...
Ama araya özlem hasret girer,Gerçi O zamanda ilşkiniz daha tutkulu olur..
Neden olmasınki!!

arkadaş doğru söylemiş.. bende bu soruyu bi çok kez sordum kendime cvp belli aslında .. bana kalsaa fizandada olsa bi ömür sürerdi.. ama karşındakinede bağlı tabi tek kişiyle olmuyo malesef

olur olur bal gibi olur zemuszemus
daha heyecanlı
daha sevgi dolu olur hemde
her an özlemi ile yüreğinde daha büyür sevgin... opuyorumnanaktan

Oluyo tabi ki neden olmasın çok zor hasret ama işte herkez aynı sehirde olcak kadar şanslı olmuyor malesef(örnek:ben) :)

sürmesi için uğraşıyoruz düşe kalka sürüyo bi şekilde ama gerçekten yıpratıcı bi iş
kavga ediyosun yüz yüze görüşüp tatlıya bağlayamadığın için uzadıkça uzuyo..dışarda sarmaş dolaş sevgilileri görüyosun benim sevgilim niye yanımda değil ki diye deprrsyona giriyosun..kıskançlıklar daha bi fazla oluyo vs. vs.
kavuşma anı çok güzel oluyor ama çok sık kavga eden çiftler için zor uzakta ilişki..en azından bizim için öyle
zaman zaman umudum da yitmiyor değil 2-3 sene daha uzakta yürütüp nasıl evlenebilcez acaba diye..

Back
X