uzaktaki sevgiliye hediye

frambuazli

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
2
0
6
35
Balıkesir
kızlar acil yardım bana 14 şubatta ona hediye vermek istiyorum ancak farklı şehirlerdeyiz ne yapacağım ben bir arkadaşım uzaktaki sevgilisin doğum günü için herkese mutlu yıllar ... dedirtmişti ama işte aklıma bir şey gelmiyor ne yazık ki :44::44:

ne kadar süredir berabersiniz ?

aslında daha öncede çıktık ama uzun bir nedenden dolayı ayrıldık ama seviyoruz yine birbirimizi öyle olunca nedenler ortadan kalkınca yine denedik ama ben 1 gün sonra ayrıldım ve biz tekrar çıkmaya başladık ve bu süre boyunca hep saki çıkıyormuşcasına konuştuk ki buda bir seneyi aştı

erkeklere hediye almak ıstersen ve paran boşa gıtmesın ıstersen mutlaka ıhtıyacı olan bısey al...
yoksa kolay kolay kullanmıyolar.

kızlar acil yardım bana 14 şubatta ona hediye vermek istiyorum ancak farklı şehirlerdeyiz ne yapacağım ben bir arkadaşım uzaktaki sevgilisin doğum günü için herkese mutlu yıllar ... dedirtmişti ama işte aklıma bir şey gelmiyor ne yazık ki :44::44:

video hazırlayabilirsin bu bir yıl içinde olanları anlatırsın:)

hediye olarak hep yanında taşıyacagı bişey olmalı atkı deri bileklik saat künye tesbih....

mektup yazabilirsin...

düşününce ilk aklıma bunlar geldi:3:

sevgilime hediye alcam fakat hala ne alsam diye düşünüyorum sizce neler olabilir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X