- 10 Nisan 2014
- 43.727
- 116.256
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
evde okul gibi 40 dakika ders 20 dakika teneffüs gibi yapayım yanii iyi fikir uygulayacağımOkul ders programı gibi program yaptım, ders ve teneffüslerden oluşan, hangi saatte hangi dersin videosunu izleyeceğini ve testini çözeceğini belirledim.
Kızınız yazdıklarını yapıyorsa bence gayet güzel..
Birde Ebannin sınavlar bölümdeki alıştırmalar ve tarama testlerini yaptırın
şu an çalışmıyorum ama eskiden ingilizce öğretmenliği yapmıştım.Ama üzülüyorum boşa geçiyor zaman gibi hissediyorum .geçen yıl okulda olduğunda sadece evde destek veriyordum ama şimdi tüm yük velilerin sırtında maalesef.yetememekten korkuyorumSiz ne is yapiyorsunuz? Bence kiziniza neden boyle oldugunu ve bu sistemin okuldan farksiz oldugunu siniftaymis gibi ders dinlemesi gerektigi anlatirsaniz daha rahat atlatirsiniz. Merak etmeyin kiziniz bir sey kacirmaz.
okulda morpa ve okulistik kullanıyorlarmış acaba eve de alsam faydası olur muki diye fikir almak istedim öğretmenlerden.nette artık herşey var haklısınızMerhaba benim kizimda suan 4.sinif ve devlet okuluna gidiyor.
Suan baslangic konuları baktigim kadariyla kolay . İleride elbet zorlaşacaktır.
Biz daha once morpakampus kullandik ama gereksiz geldi bana acikcasi youtube varken . Suan co sanal sinif uygulamasi indirdik , ona bakiyoruz. Yotube bazende . Kitaptan test cozuyor kızım. Bende elimden geldiğince destek oluyorum .
Eger ogretmenseniz siz orta yolu bulursunuz korkmayin. Bosa gecmez merak etmeyin herkes boyle sadece sizin kiziniz degil bir de boyle dusunun.şu an çalışmıyorum ama eskiden ingilizce öğretmenliği yapmıştım.Ama üzülüyorum boşa geçiyor zaman gibi hissediyorum .geçen yıl okulda olduğunda sadece evde destek veriyordum ama şimdi tüm yük velilerin sırtında maalesef.yetememekten korkuyorum
Ogretmen atanmistir bence bir okulunuzun mudurunu arayin ve sorgulayin cunku ogretmenler canli ders vermek zorundalar bu surecte.4. haftaya girdik hala öğretmen atanmadı şaka gibiii.öğretmen de velide anne de benimm
Morpa kampus basarili biz ozelde onu kullaniyoruz. Alabilirsiniz ayrica online dersleriniz yok mu?okulda morpa ve okulistik kullanıyorlarmış acaba eve de alsam faydası olur muki diye fikir almak istedim öğretmenlerden.nette artık herşey var haklısınız
Selam arkadaşlar .Uzaktan eğitime mecbur kaldık pandemi dolayısıyla .Kızım 4. sınıf bu sene.Çok akıllı kolay anlayan bir çocuk ama konsantre olamıyor ev ortamında .devlet okulu öğrencisi şuan.eba tv yi takip ediyor tabletten ebaya girip konu dinliyor alıştırma çözüyor bazen de netten 4. sınıf konuları dinliyor.ben de destek vermeye çalışıyorum ama yeterli gelmiyor gibi sanki .Eve morpa campus ve okulistik alsam mı acaba .henüz öğretmeni olmadığından okulun açıldığına adapte olamadı sanırım.bu yılın boşa geçmesini asla istemiyorum yüksek hedeflerimiz olduğu için.Siz neler yapıyorsunuz? Ne tür zorluklar yaşıyorsunuz?nNe yapabiliriz başarının düşmemesi için hadi paylaşalım bilgilerimizi çocuklarımız için
maalesef çünkü öğretmenimiz yok bekliyoruz gelecek herhalde bir günMorpa kampus basarili biz ozelde onu kullaniyoruz. Alabilirsiniz ayrica online dersleriniz yok mu?
gönderecek misiniz yüz yüze eğitime pekii.Kızım 1.sınıfa başladı bu yıl. Sanırım her yaş grubu kendince sorun yaşayacak uzaktan eğitimde. 1 haftası okulda 2 haftası evde olmak üzere 3 haftadır ders görüyor. Bütün hevesi kırıldı evladımın okulla ilgili.
Allahım şu illeti biran önce alsın başımızdan inşallah.
Evet yarın gidecek.gönderecek misiniz yüz yüze eğitime pekii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?