uzaktan zoor :(((

smiLegirL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
226
0
46
Eskişehir
merhaba kime danışsam kimle dertleşsem bilemedim ve en sonunda daha fazla farklı görüşler, fikirler alabilirim diye buraya yazmaya karar verdim..

benim yaklaşık 1 yıldır uzaktan yürütmeye çalıştığım bir ilişkim var. olmaz uzaktan yürümez desem de duygularıma yenik düşüp kalkıştım ve pişman da değilim. ama maalesef ki ilişki konularındaki tecrübesizliğim yüzünden sorunlar yaşıyoruz. o kadar çok sevmeme rağmen bir türlü belli edemiyorum. aşkım, bitanem, hayatım gibi sözcükleri söylemeye dilim varmıyor söylemek istesem bile. çünkü alışık değilim ve benim yapıma biraz ters sanırım. :78: ve telefonla konuşmayı normalde sevmezdim fakat uzak olduğumuz için konuşmamız gerekiyor. ama yanımda biri olduğunda rahat konuşamıyorum yalnız olmam gerekiyor ve bu da her istediğimizde konuşmamızı engelleyerek sorun yaratıyor. özellikle annemin öğrenmesini istemiyorum çünkü çok üzerime geliyor. ilişkimizde normal muhabbet edemez olduk sürekli sorunlar dile geliyor. seviyoruz birbirimizi ama mutlu değiliz ve bu gidişle bitecek. bana biraz fikir verirseniz çok mutlu olurum...

uzaktan kumandalı aşk olmaz bence.ama seviyorum diyorsan niyetini açıkça belli et.sana aşkım diyemiyorum ama seni seviyorum desen bence her sorun çözülür:)

o sözcükleri kullanamandan yakınma ben de öyleyim ama sen eger seviyorsan da seni seviyorsa gözlerine baktıgında bunu anlar ben hiç birtanemm diye cagırmadım ama 2 bucuk yıl oluyor ve yanında bulutların uzerindeyim

şunu söyleyeyim benim de yasadıgım bir sey. uzak oldugunda zaman zaman özlemin cok agır basar. ama hep özlersin. buna ragmen seni çok ozledimlerden cok sorunlar gelir gündeme. cünkü özlüyorsun üzgünsün sinirleniyorsun. mutsuzluktan, birbirini teselli etmek yerine sürekli tartısıyorsun. siz de böylesiniz galiba. ama benim bahsettiğim 10 günlük ayrılık. siz ilişkiyi uzaktan yürütmeye calısıyorsunuz ki çok zor bir sey. eger karsındakine güvenin sonsuz degilse asla yürümez. güvniyorsan mesafeler şka engel olmaz. sevgilin nede uzakta hem okul mu? hiç mi biraraya gelemyorsunuz? ilişkiniz mi 1 yıllık yoksa 1 yıldır mı uzaksınız? cok soru sordum kusura bakma

uzaktan kumandalı aşk olmaz bence.ama seviyorum diyorsan niyetini açıkça belli et.sana aşkım diyemiyorum ama seni seviyorum desen bence her sorun çözülür:)

sevdiğimi zaten biliyor yoksa bu kadar sürmezdi. ama sevgili olduğumuzu hissedemiyoruz uzaktayken hep sorunlar tartışmalar artık tartışmayalım diye daha az konuşmaya başladık

Uzaktan ilişki derken tanışıp uzak mı düştünüz yoksa sanal bi ilişki mi??

benimde uzakta erkek arkadaşım sevdikten sonra uzaklık engel değil. 4 sene oldu. artık yanıma geliyor bitti hasret :)

maşallah senin adına çok sevindim ve şuan bana da umut ışığı oldu :) evet güvenim tam o yüzden çabalıyorum. ilişkimiz 1 yıllık ve uzaktan başladı. çünkü başka bir şehre taşınmıştık. okullar da farklı şehirde. ama imkan buldukça buluşuyoruz. yan yanayken ikimizde çok mutluyuz. ama uzaktan da artık onu mutlu etmek istiyorum

1 yıl diyosun hiç aşkım canm btanem demiyo musun yaniii

Uzak ilişki zordur yorar insanı hata istemez empati ister anlayış ister.. Birbirinizi anlamaya üzmemeye çalışın

saol canım güven&aşk. size hiç bir şey olmaz görüşebiliyormuşsunuz da arada. seni çok iyi anlıyorum. tartışmaları bitiren sen ol. kes sesini seni çok özledim de. imkanın varsa git bir srpriz yap. deidiğim gibi sev güven ne yol engeldir size ne baska bir şey..

ümitlerim yeşerdi gerçekten inşallah dediğin gibi olur

umarım e ne zamana kadar böyle ayrı devam edeceksiniz?

biz memlekete dönsek bile uzaklık sadece yazları kalkmış olacak, yani okul olduğu müddetçe uzaklık hep olacak ve daha 3-4 yıl var bitmesine. şuan bu kadar büyük hayaller kurmak istemiyorum sadece mutlu sorunsuz 2-3 hafta geçirsek bana yeter gerisi gelecek çünkü biliyorum

canım sevgiline neden rahat konuşamadığını anlat ki ondan soğuduğunu düşünüp yanlış anlamasın. hem sakın gözden uzak olan gönülden ırak olur diye düşünme, şunu unutma ki "gönle giren gözden uzak olsa ne olur"
Allah'ı yani yüce yaratanı görmeden seviyosak gönül ilişkilerimiz de uzakta da olunsa biraz anlayışla çok da güzel yürür

çok güzel şeyler söyledin gerçekten :)
anlatıyorum anlatıyorum elbette ama artık onun sabrı kalmadı ve bu yüzden pek anlayış göstermiyor. dışarıya çıkıyorum konuşmak için ama her seferinde böyle yapmak zor zaten eve dönünce annem de şüpheleniyor telefon hep meşguldü diyor ve ben kesinlikle bilmesini istemiyorum sonra daha çok sorunlar çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…