Uzatma oynanan evlilik.

Alittlesunshine

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2021
282
131
23
31
Selam arkadaşlar. Nasılsınız? 4 buçuk yıllık evli ve 6 aylık hamileyim. Eşimle en başından sıkıntılı bir ilişkimiz vardı. Hep hararetli kavga eder barışırdık. Evlenince de farklı olmadı tabiki..Ben buna cahillik diyorum başka hiçbirşey değil.. İlk yıl eşim resmen beni yaşlandırdı.. Çok anlayışsız bir adamdı. Ne yemek beğenir ne iş beğenir.. Ki ben o zaman atama bekliyordum.. Yani tecrübesizlikte vardı.. Ama şuan anlıyorum bu adam beni sevmiyormuş hiçbir şeyi görmemezlikten gelmiyordu.. Sabah işe gidince uykudan uyandırırdı neymiş çok uyumaya alışır mışım
Bi de herşeye karışan, baskıcı ailesi vardı tabiki.. Ablaları sürekli akıl veriyordu sürekli.. Abisiyle mesajlarını yakaladım abisi diyor yok yüz verme, kendini ezdirme.. Sonra atandım. Paralanınca biraz değişir gibi oldu. Ama ailesine gönderiyordu. Ki evde yine aynıydı herşeye karışır, herşeye laf ederdi. Artık en son depresyona girdim. Hiçbir iş yapamaz hale geldim. En son boşanma aşamasına geldik. Bu süreçte istenmeyen şeyler yaşandı.. Her iki tarafta hoş olmayan şeyler.. Yaptığımın hata olduğunu görüyorum ama milletin baskıları, gelen gidenin laf çarpması, vicdan yaptırmaları vs barıştık. Ve ben hamile kalamama rağmen hamile de kaldım. İlk başlarda iyiydi düzelmiş gibiydi. Sonra ailem gelecekti misafirliğe babası arıyor yüzlerce laf gelemezler onları evine sokarsan hakkım helal değil vs.. Nasıl iğrenç insanlar. Bu olaydan sonra yine değişti. Ben de maalesef sürekli bu konuları açıyorum çünkü çok üzdüler hala devam ediyorlar. Eşimse hemen küfür edip bağırıp, çağırıyor. Bi ton laf sayıyor bende tabiki. Paramı vermeyeceğim sana artık dedim. Çünkü çook alakasız ilgisiz bebeğine karşı bile. Çocuk ailen ve senin diyo. Muhtemelen ailesi dolduruyor. Ne yapmayalım? Kendimi üzmekten bıktım zaten hassas dönemdeyim.

Sizi ve bebeğini kabullenmeyen, sizi ailesine ezdiren, ailenizi eve sokmayan, sizin alın terinizi izin almaksızın ailesine gönderen bi adam. Sizce napmalisiniz?

Geçmiyor zaten. Sürekli de beni suçluyor ailevi konular açıyor
Ve yine sürekli beni suçluyor yok ben ailevi konular açıyor muşum. Yok huzursuz ediyor muşum

Yazdiklarinin icinde cevabi var zaten. Hassas donemdesin ve su halde sana bunlari yapan ilgisiz davranan kisaca saygisiz bi insana katlanmak kendi kul hakkiniza girmektir. Ki cocuk doguncada bisey degismez bu tiplerden Allah sabir versin cok bile katlanmissin isin gucunde varmis mis gibi cocugunada bakarsin evlilik haksa bosanmakta haktir

Mutsuz bi evde cocuk buyutmektense ayri yasayan bosanmis ebeveynleri olan cocuk olmak daha iyidir.

Cocuk kucukken bunlari anlamaz ama buyudukce bunun en dogru sey oldugunu zaten gorur ve bilir Allah hakkinizda hayirlisini versin

Çocuğumun hakkına girmek istemiyorum ama bu adamdan ne bana eş ne çocuğuma baba olur. Sadece hamileyim diye kaldım ciddiyim yoksa saniye çekilecek insan değildi. Bu dönemim de mahvettiler beni ailecek. Resmen boşanmak istememin intikamını almak istediler

Hamilesin ilgi görüp el üstünde tutulacağın yerde nelerle uğraşıyorsun ne güzel bak mesleğin varmış ailen de akrandaysa senden iyisi olmaz ömrünü böyle bir gereksiz icin heba etme ben de boşanma sürecindeyim İnan geçiyor ve diyorsun ki neden daha önce yapmadım

Çocuk var mı sizin tek isteğim hamilelipimi sorunsuz geçirmekti nasip olmadı maalesef :)(

Insan omru ne kadar bilinmez. Hayatimizi heder etmeye degermi be konu sahibi. Kotu bir ailede büyüdüm cocuklar babasız kalmasın denilerek, hala babamdan nefret ederim, bunlari bana yaşatan anneme kızarım. Ne gerekti yolları ayirsalarda huzurlu bir çocukluğum olsaydı annem hakkinda fikrim aciz bir kadın değilde güçlü bir kadın olsaydı. Bazen bazi şeyler bitmelidir diye düşünürüm hep. Herkes cocuklari bahane ediyor ama asil kendileri yapamadıkları icin. Annem hep bizi bahane etti. 12 yil once ayrıldık hepimiz yanlarından hala birlikteler demekki olay cocuk degil. Ama anne babalar çocuğum için diyerek kendi guvensizliklerini kapatıyor. Ee simdi sözde bizim icin bosanmadilar iyi mi oldu peki. Bizim ruh sagligimiz bozulduğu haliyle kaldi evde yaşananlar yüzünden. Simdi geriye dönüp baktığımda keşke boşansalardi diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…