Uzatma oynanan evlilik.

Ahh zaten üzüldüğüm yavrum ki.. 5.aydan beri mahvettiler beni ne bebeğimin tadını çıkarabildim ne evliliğime bakabildim bunu istediler zaten..Eşim de insann değilmiş azıcık alttan almadı bir konuyu dile getirsem ya bağırdı küfür etti ya tartakladı.. Üzülüyorum sadece. Bazen kendimizden ne kadar ödün verebiliyoruz

Annenize kızmayın bende çok güçlü hissedip boşanmak istedim ama çevredekiler laflarıyla mahvettiler hele de küçük yerse. İnsanlar bir kere kadının güçlü olmasına dayanamıyorlar ki
Peki ya çocuklar diye yazmaya başlıyorum vazgectim. Burfa yazilmayacak cok şey yaşadım, fatkedebilselerdi bize verdikleri zararın boyutunu eminim ilk baslarda hemen boşanirlardi. Herkesin yaşamı evlilik içeriği birbirinden farklı o nedenle sizinle ilgili bisey demiyorum cocuk gözünden yorumladım. Benim simdi bir çocuğum var ve birde hamileyim ama suan kotu bir aile ortamı yaşasak yada esim yanlis bisey yapsa esimede dedim arkama bakmam bosanirim. Ben yaşadım çocuğum yaşamasın derim.

Bunu biliyorum zaten beni ezmeye çalışıyor özgğven imi yerle bir etmeye çalışıyor tek yapmak istediği bu. Pislik çocuk olunca da yone başlayacak
sizin ezilecek bir durumunuz yok ki. anladığım kadarıyla memursunuz. atandım demişsiniz. bir iş ve maaş garantiniz var. devletten alabileceğiniz haklar var, memuriyet durumunuza göre kreş vs. her türlü şeyi de rahatlıkla sağlayabilirsiniz çocuğunuza. bu adamla olan bağınız nedir ki? sevgi zaten bitmiş, saygı hiç olmamış, minnet vicdan emek bunlar önemsiz kavramlar. kendinizi niye zorluyorsunuz ki?

Tabikide haklısınız işte sizin açınızdan da düşünmek lazım ben şuan çocuğumu bahane ediyorum ama çocuğum böyle olsun istemeyecek sizin gibi belki aslında çocuğumu da bahane etmiyoruö hamileliktir dedim en azından bu süreci atlatayım sağ salım ama yok olmadı maalesef

Aynen öyle öğretmenim ki sağlarım da neden sağlamayım. Bu pisliği hergün çekmektense gerçekten.

Olurlar sağolsunlar.. Ama pişmanlığım öncede arkamdaydılar keşke çocuk olmadan boşansaydım
Cocuk doğduktan sonra boşanmak daha zor olacak cocuk gorusu kavgası ailelerin logusalikta yaptığı baskı vb. O nedenle eğer fikriniz bu yondeyse hamilelikte olmasi daha iyi. Hem cocugunuz büyümeden babaya bağlı laflarına girmeden daha mantıklı bence

Bu evlilikte yeterince uzatma olmuş. Çocuğum için devam edeyim derseniz olan çocuğunuza olur. Keşke hamile kalmasaydiniz ama olan olmus bir kere. Bundan sonrasi icin yolunuzu cizmelisiniz. Size kufurler eden siddet de uygulayabilir.

Evet şimdiden onları düşündükçe stres oluyorum hamilelipimi bile yaşatmadılar bunlar lohusalıkta beni hasta ederler

Çocuk var mı sizin tek isteğim hamilelipimi sorunsuz geçirmekti nasip olmadı maalesef :)(
Evet var bir kızım var 3 yaşında en çok da onun icin boşanıyorum zaten çocuklar icin boşanamam lafına çok kızıyorum asıl o çocuklar böyle huzursuz ailelerde harcanıyor

Hırpalama tarzı şeyleri oluyor zaten hala hamileyken bile oluyordu..Evet o kadar üzülüyorum ki hamile kalmasam herşey daha kolay olabilirdi

Hırpalama tarzı şeyleri oluyor zaten hala hamileyken bile oluyordu..Evet o kadar üzülüyorum ki hamile kalmasam herşey daha kolay olabilirdi
Kolay mı olabilirdi? 4 yıl çocuksuz katlanmışsınız. Şimdiden sonra hiç bırakmazsınız, o sizi bırakmadıkça. Asla bırakmaz, çünkü neden bıraksın? Bir daha böyle çekeni nerden bulsun?

Allah bağışlasın.. pişmanlık fln yok demi karşı tarafta
İlk zamanlar istemedi sonra ciddi olduğumu gördü mal paylaşımı peşine düştü beni kızını kaybettiğini idrak edemedi hasta kafası. Böyle yapması da işime geldi açıkçası iyicd soğudum ondan bazen tabi yine üzüldüğüm oluyor ama kendimi o kadar güçlü hissediyorum ki evladımla çok güzel bir hayat ev hayal ediyorum Ben de öğretmenim bu arada ben de siddet görüp hakaret küfür işittim hiç hak etmiyoruz bunları okumuş insanlarız o sümüklülere mi kaldık bizimle beraber insan oldular elleri para gördü basın gitsin tekmeyi o zalime işi olmayan kadınlar bile boşanıp ev buluyor iş buluyorlar okulda mutlaka bu tarz öğrencileriniz vardır

Böyle hikayeleri okuyunca gerçekten çok üzülüyorum oysaki gerçekten sevmek sevilmek öyle güzel ki. Hayatınızın nerdeyse 5 yılını böylesi kötü bi adamla Allah bilir kendinizi ya da başka şeyleri suçlayarak nasıl da geçirmişsiniz. İnsan ama biraz da kendine etmiyor mu? Keşke başındayken biraz gözünüzü açık tutup aslında adamı iyi tanıyabilip doğru kararlar verseymişsiniz. Bu yaşadığınız sevgi değil saygı zaten yok. Ne ailesinde ne eşinizde insanlık yok ne yazık ki. Ne paranızı ne zamanınızı ne de emeğinizi hak etmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…