Uzatma oynanan evlilik.

onun ailesi sizin aileniz sizin aileniz yemeğe bile gelemiyor bu nasıl iş. tabii ki vermeyin. evlilikte siz ayrı bir ailesiniz artık sürekli başkasının ailesine para vermek ne demek.

Annenize kızmayın bende çok güçlü hissedip boşanmak istedim ama çevredekiler laflarıyla mahvettiler hele de küçük yerse. İnsanlar bir kere kadının güçlü olmasına dayanamıyorlar ki

onun ailesi sizin aileniz sizin aileniz yemeğe bile gelemiyor bu nasıl iş. tabii ki vermeyin. evlilikte siz ayrı bir ailesiniz artık sürekli başkasının ailesine para vermek ne demek.
Boşanma raddeinden sonra ailesi kendisini geri çekmek zorunda kaldı benim ailem geldi diye de insanlıktan çıktı yaratıklar

Boşanma raddeinden sonra ailesi kendisini geri çekmek zorunda kaldı benim ailem geldi diye de insanlıktan çıktı yaratıklar
onlar insan değilmiş zaten. eşiniz de sırf boşanmayın diye bir parmak bal çalmaya çalışmış ağzınıza. değmez bence böyle bir insana. gerçekten çabası olan adam şey der tamam benim ailem de senin ailen de karışmasın bir kendi yolumuza bakalım böyle deneyelim. o da yok.

Evet şu anda yine çabası yok aslında umrunda değil yani. Eşimin hiçbir şekilde bazı huylarından vazgeçmeyeceğindeb artık emin oldum

Evet şu anda yine çabası yok aslında umrunda değil yani. Eşimin hiçbir şekilde bazı huylarından vazgeçmeyeceğindeb artık emin oldum
insanlar değişmez zaten. ister evlilik olsun, ister sevgililik ister dostluk...insanlarla ilişkilenme biçimlerimizi bu gerçekliği kabul ederek düzenlememiz gerekir. çok çekilmez huyları yoksa kabullenip yola devam edilebilir. ama hakaret, küfür, baskı, şiddet bunlar hoş görülemez. kk'da ya da genel olarak türkiye'de bakıyorum kadınların yaşadığı sorunların evli olsun, nişanlı olsun, sevgili olsun büyük bir kısmı 1) erkeklerin ailelerinden kopup birey olamamış kocaman birer çocuk olmaları ve aslında evliliğe hazır olmamaları 2) 1. madde etkisiyle eşleriyle olan ilişkilerinde sürekli ailelerinin akıl, yardım ve desteğini alarak kadını ezme çabaları 3) daha kendi çocukken bir de çocuk sahibi olma çabalarından kaynaklanıyor. buraya gelen vahim tablolarda genelde hep bu üçünden biri etkili oluyor.

bunu söylemesi kolay belki ama en mantıklısı yolları ayırmak.. ömrünü sana ailene çocuğuna saygı duymayan bi adamla geçirmektense boşanmak daha mantıklı gibi..

Kavga ettiğimizde hakaret ediyor maalesef küfür de var.. Ve ailesi inanılmaz baskıcı yani iğrenç yaratıklar burda ne zamandır rahattım kafam iyiydi sonra yine başladılar, ailem gelince. Gerçekten uğraştığım sorunlar da çok normal şeyler değil

Öncelikle derin bir nefes alın
Sonra şöyle söyleyin ben ve çocugum çok değerli
Yarına çıkmamın garantısı var mı yok
O zaman ne yapamalıyım her anını dolu dolu ve mutlu yaşamalıyım
Peki beni mutlu yada mutsuz edenler kimler
Eş ve ailesi yada diğer insanlar akraba arkadaş
Bu mutsuz edenlerden nasıl kurtulurum hayatımdan çıkararak
Bunun için adımın ne olmalı iyi bir avukat bulup boşanmak için dilekçe yazmak
İlk bir zor gelecek zehir gibi düşün vücuttan çıkan ama o çıkınca insan sağlığına neşesine kavuşur ya öyle olacak
Hamileyseniz bu üzüntü stres çocugu da çok kötü etkiliyor
Anne karnında bile yaşadıklarımızdan etkilendiğimiz söyleniyor bunu yapmayın ne kendinize ne çocugunuza

şöyle düşünün çocuğunuz falan olunca daha da kötü olacak. çocuğu kim büyütecek kim yetiştirecek kavgası işiniz zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…