- 14 Eylül 2014
- 20.846
- 99.570
- 798
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
sürekli babaanne dede muhabbetini döndürdüğünüz içindir. Benim eşimde maalesef çok düşkün her sohbet anında onlardan bahsediyor. Artık ben de sıkıldım.
Kendi ve oğluna yaptığı harcamalarla kıyaslamak çok doğru değil ama çiçek ekmek olsa nolacak ki..Bir ekmek ne kadar pahalı olabilir...Bir ilişki içindeysen ve iki ekmeğin hesabını yapıosan sen ilişki yaşama bence derler adama..Ayrıca tartışma ortasında borcunu istemek nedir..Olur da ayrılırsanız parası sizde kalmasın istemiş resmen.Siz de o an verilebilecek en doğru cevabı vermişsiniz merak etme paran bende kalmaz diyerek..Öyle konuşan bir adama ne denir ki..Asıl iğrençleşen kendisi..Bence de bırakın her şey o iğrenclikle kalsın..Sanki son sözü o söylemiş de gitmiş gibi durduğu için sizi rahatsız ediyor olabilir ama inanın sizi Allah kurtarmış.Sadaka verin ve pişman da olsa boş sözlerine kanmayın derim..Sevgililik demek biraz da cicim ayları değil midir..Daha sevgiliyken böyle davranan insan evlenseniz daha beter olur,o evin hizmetçisi olursunuz ancak.Ben bu ilişkide mutlu bir son göremiyorum.Çünkü karşınızdaki bir nevi ucuz bir insan..Şükredin ve önünüze bakın bence.Bol şans.
Kıymet göstermek parayla olmaz ki.Senin için harcama yaptım diyerek kıymet bildiğini gösteremezsin ki.. Uzatma diyeceğine "hayatım böyle yapma bak ben de üzülüyorum sen ağlayınca " dese esas o zaman kıymet gösteriyor derdim.. Maddiyatı bu kadar ilişkinin temeline koyandan hayır gelmez. Para sevgi göstergesi olamaz.Çok tesekkur ederim, derinden anlamışsınız hissettiklerimi...
Bi.kadını ancak baska bir kadın anlayabiliyor.
Parası bende kalır korkusuyla değil de ben senin için borç ta olsa harcama yaptım ama sen tartısıyorsun kıymet bilmiyorsun, yaptıgım harcamayı hatırlatayım da utan babındaydı söylediği. Bende hiçbi zaman parası kalmamıştır her zaman odedim bilir, ufak tefek paralar zaten..
Cicim ayları biteli yıllar oldu...ilk 2 ay guzeldi sadece, 5-6 yıl geçti
Para kazan kazanma önemli olan o degil ki sonucta yaninizdaki yalı kazığı degil elbette yeri geldiginde sizde verebilirsiniz herseyi o odeyecek degil ama bu sekilde olmaz iki ekmek aldi diye boyle yapilmaz yarin bir gun evlensen mumkun degil gecinemezsiniz buraya yaziyorum niye evlenmis bosanmis az bucuk belli yani kusura bakmayin geri donerse de asla kabul etmeyin.Kimseye olmaz sanırım ya da bir baskasına belki de cömert olur...Ben para kazanıyorum diye böyle sanırım....Paran var ben niye veriyorum modunda
Borcunu ödememek nedir çok ilginç elin adamına tenezzül etmişsiniz. Ben eşime borçlu kalmaya tenezzül etmemem.Hiç güleceğim yokken güldürdün :) insan artığı...iyi lafmış..
Doğru diosun...inadına odemedim borcumu.. ayrıldı zaten kıymet bilmiosun diyerek
Başta hakli gibi gorunuyorsunuz ama olayin yerine ve yasanma sıklığına göre karsi tarafin tepkisi de anlasilabilir belki
Kıymet göstermek parayla olmaz ki.Senin için harcama yaptım diyerek kıymet bildiğini gösteremezsin ki.. Uzatma diyeceğine "hayatım böyle yapma bak ben de üzülüyorum sen ağlayınca " dese esas o zaman kıymet gösteriyor derdim.. Maddiyatı bu kadar ilişkinin temeline koyandan hayır gelmez. Para sevgi göstergesi olamaz.
"Takma, bu kadar üzülme" yerine kullanmış olabilir o kelimeyi. Tek cümle yada kelime ile yargılamak yerine genel anlamda davranışlarına bakın derim. Herkesin kelime dağarcığı aynı gelişmişlikte değil çünkü.
Ya aslında bazi insanlar duygusallıktan romantik anlardan cokta hoslanmayabilirler bunu ilk kez yaptıysanız ayıp etmiş ama sürekli yapıyorsanız sıkılmış olabilir aslında hani nasıl diyim yalnıs anlamayinda benimde etrafımda bezen surekli heeseye ağlayan insanlar olunca off yinemi ya diyorum bazen hatta demogojimi yapıyor acaba diyorum empati yapmak lazim karşı taraf içinde eger ikk kez duygusallstsnz anormal tepki uzarmaama sık oluyorsa hadi yine başlama kahvaltımızı edelim gibi düşündümSize en yakın kişi olduğunu düşündüğünüz eşiniz/sevgilinizle (bi arkadaş ta olabilir) pazar kahvaltısı yapıyorsunuz...Bu kişi sizin değer verdiğiniz insanları, ailenizi vs her şeyinizi biliyor uzun yıllardır...ve o dönem aranızdaki sorunların da etkisiyle kendinizi yalnızlaşmış hissediyorsunuz..
Dedenize ve babaannenize küçükken çok bağlısınız ve yıllar önce de olsa kaybetmişsiniz...2. Anne baba gibi..
Kahvaltı esnasında geçmişten konuşurken biranda hüzünlenip gözyaşınız akmaya başlamış.. Karşınızdaki susuyor...Tutmaya çalışırken ortamı bozmamak için biranda istemsiz daha da çok bir ağlama gelmiş. Bu duruma eşiniz / sevgiliniz size "uzatma" dese siz ne tepki verirdiniz?
Bu benim başıma geldi ben de diyeceğin bu mu dedim ben ağlarken karşımda oturup.. Ben kötü bişey mi diyorum kahvaltını yap anlamında senin için söyledim onu diyor ve buna tepki gösterdiğim için suçlu ilan ediliyorum...insan bi sarılır üzülme noldu şimdi falan der diyorum
Sizce abartmış mıyım tepkimde haksız mıyım
Valla ödeme 250 tl olan borcunu falan hanzoya bak ya yemeğe falan cikmiyomuydunuz bı ekmek parasına bunu yapan neler yapmazHiç güleceğim yokken güldürdün :) insan artığı...iyi lafmış..
Doğru diosun...inadına odemedim borcumu.. ayrıldı zaten kıymet bilmiosun diyerek
Valla ödeme 250 tl olan borcunu falan hanzoya bak ya yemeğe falan cikmiyomuydunuz bı ekmek parasına bunu yapan neler yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?