Uzatma!!

Yani açıkçası ben de sürekli hüzünlü şeyler anlatıp olur olmadık ağlayan, sürekli dert anlatanları sevmiyorum. Karşıdaki için sıkıntılı anlar oluyor. Hayat zaten zor bir de sürekli dert dinlenmiyor yani.
Size haksız olabilirsiniz diyecektim ki ara sayfaları okudum. Bir ekmek bir simit lafını edecek insandan uzak durun. Paraya bu kadar tapan insandan hayır gelmez.
Bu adamla olmaz. Üzülüyorsanız üzüldüğünüz anlara yazık.
Bu adam bir gıdım mutluluk vermez. Huzur vermez. Hayat böyle birini çekmek için kısa.
 
sürekli babaanne dede muhabbetini döndürdüğünüz içindir. Benim eşimde maalesef çok düşkün her sohbet anında onlardan bahsediyor. Artık ben de sıkıldım.

Hanfendi sürekli döndürdüğümü kim soyledi?
Aylarca görüşmemiştik yeni görüşmeye başlamıştık zaten
 

Çok tesekkur ederim, derinden anlamışsınız hissettiklerimi...
Bi.kadını ancak baska bir kadın anlayabiliyor.
Parası bende kalır korkusuyla değil de ben senin için borç ta olsa harcama yaptım ama sen tartısıyorsun kıymet bilmiyorsun, yaptıgım harcamayı hatırlatayım da utan babındaydı söylediği. Bende hiçbi zaman parası kalmamıştır her zaman odedim bilir, ufak tefek paralar zaten..

Cicim ayları biteli yıllar oldu...ilk 2 ay guzeldi sadece, 5-6 yıl geçti
 
Kıymet göstermek parayla olmaz ki.Senin için harcama yaptım diyerek kıymet bildiğini gösteremezsin ki.. Uzatma diyeceğine "hayatım böyle yapma bak ben de üzülüyorum sen ağlayınca " dese esas o zaman kıymet gösteriyor derdim.. Maddiyatı bu kadar ilişkinin temeline koyandan hayır gelmez. Para sevgi göstergesi olamaz.

5-6 yıl? Bence bu süreçte ilişkiniz laçkalaşmış..Hani evlilik düşünceniz var mıydı bilmem ama bu süreçte ya ayrılmalı ya da evlenmeliydiniz bence. Ayrıca 2 aydan sonra güzelliği kalmadıysa neden bu kadar uzun süre ilişkiye devam ettiniz ki.. Neyse nefes aldığımız sürece hiçbir şey için geç değil.İnşallah karşınıza daha iyileri çıkar bundan snra.
 
Kimseye olmaz sanırım ya da bir baskasına belki de cömert olur...Ben para kazanıyorum diye böyle sanırım....Paran var ben niye veriyorum modunda
Para kazan kazanma önemli olan o degil ki sonucta yaninizdaki yalı kazığı degil elbette yeri geldiginde sizde verebilirsiniz herseyi o odeyecek degil ama bu sekilde olmaz iki ekmek aldi diye boyle yapilmaz yarin bir gun evlensen mumkun degil gecinemezsiniz buraya yaziyorum niye evlenmis bosanmis az bucuk belli yani kusura bakmayin geri donerse de asla kabul etmeyin.
 
Başta hakli gibi gorunuyorsunuz ama olayin yerine ve yasanma sıklığına göre karsi tarafin tepkisi de anlasilabilir belki
 
"Takma, bu kadar üzülme" yerine kullanmış olabilir o kelimeyi. Tek cümle yada kelime ile yargılamak yerine genel anlamda davranışlarına bakın derim. Herkesin kelime dağarcığı aynı gelişmişlikte değil çünkü.
 

Evet öyle dese özür dilerim senin de keyfini bozdum derdim ve olay biterdi...aslında cogu seyi bu kadar basit halletmek varken iş ayrılığa kadar gitti
 

Soyleniş tarzı da onemli sert şekilde
 
Ya aslında bazi insanlar duygusallıktan romantik anlardan cokta hoslanmayabilirler bunu ilk kez yaptıysanız ayıp etmiş ama sürekli yapıyorsanız sıkılmış olabilir aslında hani nasıl diyim yalnıs anlamayinda benimde etrafımda bezen surekli heeseye ağlayan insanlar olunca off yinemi ya diyorum bazen hatta demogojimi yapıyor acaba diyorum empati yapmak lazim karşı taraf içinde eger ikk kez duygusallstsnz anormal tepki uzarmaama sık oluyorsa hadi yine başlama kahvaltımızı edelim gibi düşündüm
 
Hiç güleceğim yokken güldürdün :) insan artığı...iyi lafmış..

Doğru diosun...inadına odemedim borcumu.. ayrıldı zaten kıymet bilmiosun diyerek
Valla ödeme 250 tl olan borcunu falan hanzoya bak ya yemeğe falan cikmiyomuydunuz bı ekmek parasına bunu yapan neler yapmaz
 
bu konunuzun amacini cok anlamadim ben acikcasi.
konuyu mu yanlis anladim diye actim yeniden okudum.

Zaten ayrildiginiz birisine fi tarihinde verdiginiz tepkinin dogru olup olmadigini soriyorsunuz dogru mu?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…