Uzaylı mıyım?

Katılıyorum herkesin bebeği kendisine özeldir. He yorumlar çok olunca acaba yanlış mıyım diyor insan ama bu koruma cidden elimde değil kızımın yanında çıldırmış gibi koşan çocuklar var geri geri çıkarken kızımı görmezlerse düşer çarpar dönüşü olmayan şeyler olabilir diye korkuyorum bundan dolayı da elimde değil içim durmuyor zaten

Sen bir annesin içgüdülerinle hareket etmen son derece normal. 1,5 yaşındaki bebek kendi haline bırakılmaz zaten başkalarının çocukları da yeri gelince zarar verebiliyolar. Kendi yaşıtı olsa o kadar düşünmezsin zaten
Bi tanesi Allah korusun çarpsada kafa üstü yere düşse bunun hesabını kim verecek?
Çocuktur yapar diyecekler... Herkesin çocuğu kendine kıymetli. Ben oğlumu kapının önüne çıkarıyorum gözümü bir an üstünden ayırmıyorum. Geçen gün karşı komşu dediki buraya bırakabilirsin çocuğunu (kendilerini daha tanımıyorum bile). Aman aman küçücük çocuğumu bırakırmıyım
Allah korusun orda başına bişey gelse kim verecek hesabını. Biraz daha büyüsün arkadaşları illaki olacak okul çağında

Bence çok iyi bir annesiniz. Arkadaşlarınız çok rahat.

Hayir tabiki guzel bir sey sen tam Alman usulu yetistiriyorsun onlar cocuklarin onunde diz cokup 20 dk neden nicin die anlatiyorlar cocuk lar zeki dir Türk külturunde bagirarark cocuk anlamaz mantigiyla yetistirme söz konusu sen anlamazssin birak elleme cis ufff diye saçma sapan bir anlatis sekli var cocuk neden sobaya elelememesi gerektini bilmiyor merakla eleyip yakana kadar cizginizi bozmayin herkes kendi cocugunu istedigi gibi yetistirsin diyin kessinler her seye karisanlardan nefret ediyorum

Siz.millete bakmayin fakat açıklamalarınız ( yirttigi katalog icin) çok uzun cümleli daha net ve kisa cümleyle acikalamaniz daha iyi olur. Hayiri cok kullanmayın zaten 0-2 yas grubunda hayir kullanilmamali.

İlk yazdıklarınız iyi hoştu ama kapı eşiğinde durup çocuğun gidememesi çok acayip değil mi ? Evet doğru bir bakış açısına sahipsiniz ama arada da salın çocuğu. Oturup her şeyi anlatmayın biraz da o keşfetsin. Yoksa tamamen size bağımlı olacak

Kurdugunuz aciklama cumleleri bana da cok uzun geldi. Bu kadar uzun cumlelere gerek yok diye düşünüyorum. Benim de 20 aylik bir kizim var. Tehlikeli bir hareket yapiyorsa dikkat et, pat diye dusersin diyorum. Boyle pat küt gibi dikkatini cekecek kelimeler etkili oluyor genelde. Sonra kendisi o hareketi yapacakken paaat diye diyor.

Kosturma konusunda da cok korumaci buldum sizi. Ben olsam cocugumu aralarina birakip birakirken de ortaya dikkatli kosun carpismayin dusmeyin derim. Arada bir bebek olunca cok cok hizli kosabileceklerini sanmiyorum. Yok eger hala çılgın çılgın kosuyorlarsa o zaman kizimi cagiririm yanima dikkatini çekip.

Cocuklar düşe kalka ogreniyorlar buyuyorlar. Yere dusmesinde bir sakinca yok bana göre. Sivri koseler olur, gercekten cok can yakici cok tehlikeli durumlar olur o zaman takipte kalirim tabi ben de.

Son düzenleme:
Bundan kurtulmaya bakin cunku bebeginiz sizin bu hislerinizi hissediyor ama anlamlandiramiyor , mumkun mertebr sakin kalin ve akliniza olumsuz sey getirmeyin , duse duse buyuyecek , bir sure sonra kendini korumayi ogrenecek , siz boyle yaparsaniz kendini korumayi ogrenemez

Bakacağım mutlka teşekkür ederim.

Bi konu vardi daha sabah burda.. herkes cocuga bagirmamalidin diye akil veriyodu. Ne bilim bagirmakta insani birsey degil mi? Bu insanlar gercekten cocuklarina hic kizmiyor mu? Yoksa burda bize mi hava basiyolar

Benim gorumcemlerden biri okul oncesi ogretmeni 2 cocugu var. Normalde hep guzel guzel konusur filan bir gun cocuklar iyice zivanadan cikmis bu gorumcem yine konuşmaya calisiyor, anlatmaya calisiyor derken sonunda "ehhh yettiniz beeee" diye bir bagirişi vardi şok olmuştum.

Insaniz yani, hep konussak iyide, pratikte zor. Burda ben hep konusurum hic vagirnam diyenlere pek inanasim gelmiyor..Kimse kusura bakmasinda bazen anneden babadan korkmayida bilecekler, iyice tepemize cikiyolar yoksa.

Valla 4 4luksinde onlar egtim nedir bilemdinleri icin onlara senin yaptiklarin tuaf geliyo asil uzayli onlar

ben de cogu zaman sizin gibi hissediyorum, 23 aylik bir kızım var, şu zamana kadar eline ne telefon verdim ne tablet.hic tv acmadim 2 yildir tvyi hayatimizdan cikardik... o uyudugunda esimle belki bi film izleriz okadar, sabrettim ve basardım.. ins gecici degildir ama sürekki eline kitaplarını alip anne kitap diye geliyor, cünkü onu biliyor. Ama gel görki elalemin cenesini kapatamadim.. He umursamıyorum orasi ayrı da,neler neler duydu bu kulaklar.. bakalım simdilik iyi gidiyoruz huyu suyu degismezse

Okurken bile daraldim. Fazla abartiyorsunuz sanki. Çocuklar düşe kalka buyumeli. Bazı şeylerde kendi başının çaresine bakmayı öğrenmeli. Herşeyine müdahil olunca, ömrü boyunca yönetilen insan yetiştirmiş olursunuz.

Televizyonu bende çıkarmak istiyorum ama kızıma annem bakıyor ve açıyor kadında haklı sıkılıyor. Ne güzel siz başarmışsınız. Şuan kitap aşaması çok şükür beni görünce var iyide oluyor okuyoruz bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…