Ama Mehdi denen adam bir çok bilim adamı gezinenden mantıklı konuşmuştu. En çok ona gülmüştüm. Adam evde kalın, çıkmayın diyen ilk kişilerdendi .
ahtapotu unutuyosun gokyuzunde ahtapot belirecekmis gunesin batidan dogdugu zamnbirinin uzmanlık alanı vampir birinin zombie birinin uzaylı.hazırlıklı olduğumuz şeylere bak sjnfesjf
evrenden konum gonderılıyordu.....sorması ayıptır nerde? (konum at bakıyım)
Anunnakilerden eltingillerden bahseder gibi bahsetmişsin de sorması ayıp kim bunlar? Marstan dön, meydandaki merkez camisini geç, kime sorsan gösterir gibi bişey mi? Başka kimler var? Bu bilgilerden NASA'nın haberi var mı ? Yoksa sadece whatsapptan Ayça'nın 52. bölgede çalışan dayısının eltisinin kocasının çok gizli ses kaydı falan mı kaynakkızlar gülmeyin çok dert değil ama
twitter kullanan varsa belki bilir
Uzaylılar gelecek, Anunnakiler gelecek falan diye özellikle Nisan 8-11 tarihleri arası elektrikler kesilecek 3 gun internet tv vb. kullanılmayacakmış
sadece 112 arayabilecekmişiz
Jubileyi world war z ile bitiriyorumBen de Resident Evil serisi birikimimle katkı yaparım.
aaa ben onun kaçırmışııım peehhhh, ahtapotta hiç sevmem çirkin hayvandır.ahtapotu unutuyosun gokyuzunde ahtapot belirecekmis gunesin batidan dogdugu zamn
Anunnakilerden eltingillerden bahseder gibi bahsetmişsin de sorması ayıp kim bunlar? Marstan dön, meydandaki merkez camisini geç, kime sorsan gösterir gibi bişey mi? Başka kimler var? Bu bilgilerden NASA'nın haberi var mı ? Yoksa sadece whatsapptan Ayça'nın 52. bölgede çalışan dayısının eltisinin kocasının çok gizli ses kaydı falan mı kaynak
Ben jacob diyor oyumu kurt adamlardan yana kullanıyorumVampirler de gelcek mi?
Benim uzmanlik alanim vampirler de
aa bak birini alırsın ötekini almazsın olmaz.benim zombie vatandaşım sana ne etti diye darılırlar.önümüz bayram, sonra düğünler peş peşe.vampirin teki bizden bi torba kanı esirgediler diye düğünde konuşsa arkamızdan fakir dese?????hepsı aynı anda gelmesınde
hepsıne yetecek kadar yemegım yok
kapım herkese acık gelsınler dedım buyur ettım sıkıntı olmasın sımdı
kızlar gülmeyin çok dert değil ama
twitter kullanan varsa belki bilir
Uzaylılar gelecek, Anunnakiler gelecek falan diye özellikle Nisan 8-11 tarihleri arası elektrikler kesilecek 3 gun internet tv vb. kullanılmayacakmış
sadece 112 arayabilecekmişiz
1971 yapımı olan tarkan filminde ki ahtapotsa bence belirsin gayet cici bi hayvandi.aaa ben onun kaçırmışııım peehhhh, ahtapotta hiç sevmem çirkin hayvandır.belirsin belirsin çinliler yer onu da
ahtapot nerde yaşar? suda.Demekki ahtapotun düşeceği yerden su faktörünü kaldırırsak onu kendi silahıyla vururuz, ölür. (vee gizemliaslı IQ 200 hissediyor )1971 yapımı olan tarkan filminde ki ahtapotsa bence belirsin gayet cici bi hayvandi.
Ha küçükken korkulu rüyam olabilir ama gayet cici
Bu ahtapot dedikleri World War Z miydi onda dolaşan şeyden bahsediyorlar. Biz de uzaylıya taş atan köylüler var. Bize bi şey olmaz. Armageddon mantığına Barthelmeos tapınağı kurma vs muhabbetine bir iki ışık gösterisi olursa çekirdek çitler izler bizim halk.aaa ben onun kaçırmışııım peehhhh, ahtapotta hiç sevmem çirkin hayvandır.belirsin belirsin çinliler yer onu da
sorması ayıptır nerde? (konum at bakıyım)
Uzay, dünya atmosferinin dışında kalan alana denir. Dünya evrende. Uzay da dünya hariç evrenin kalanı...aa evet dogru nıye uzayda oldugunu dusundum bır an halbukı uzaydan dunyanın fotosunu cekıyorlar
ama yakın te şordaan şoraya
komsuyuzbırsey olmaz aramızda km hesabı yapmayalım sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?