Çarpılacan ha mehdiye laf yok adam modern biriTwitter'da ben mehdiyim diyen de var, onu da ciddiye alıyor musunuz?
Eltimin mekiği benimkinden büyük.
bizim Anunnakigillerde hiç yoktu böyle adetler, annemgil 1 milyon ışın yılı uzaktan geldi araba tuttuğu halde, senede 1 kere gelip 1 ay kalıyo , kv ve görümcem bir oldular UFO'sundan yeni inmiş anneme kuru kuru ayran ikram ettiler neymiş uzak yoldan gelmiş.Türkiye’ye gelirse burada da bir yıl sonra konu açar sanırım. “ kayınvalidem bana laf soktu”
Valla gelecekse bence önce zombiler gelmeliZombiler??
Boşver koronadan daha tehlikeli değillerdir yahuburadakiler şakaya almış ama twitterda ciddi alan var
ayy şimdi sahiller de boştur.kalabalık vakitte gitse beyaz donuyla denize girip işeyeni görünce kültür şokundan bizi evrene yanlış tanıtabilirler.hazır boşken temiz temiz gitsinlerBen olsam sıcak yerlere giderim uzaylı insan gardaşlar bence vizyonsuz
Ben de Resident Evil serisi birikimimle katkı yaparım.Valla gelecekse bence önce zombiler gelmeliThe Walking Dead, Z Nation, Fear Walking Dead sağolsun taktikleri biliyorum kızlaarr bam bam bam
Ama Mehdi denen adam bir çok bilim adamı gezinenden mantıklı konuşmuştu. En çok ona gülmüştüm. Adam evde kalın, çıkmayın diyen ilk kişilerdendi .Twitter'da ben mehdiyim diyen de var, onu da ciddiye alıyor musunuz?
Dünya uzayda değildunyada bır gezegen olduguna gore ve uzayda olduguna gore bızde bır dunyalı olarak aslında uzaylıyız
koskoca kaınatda tabıkı sadece her cesıt cıns yasıyordur
ama o konusup anlamadıgımız ıcı bos kısıler varya onlar baska onlar bambaska bazen oyle kısıler tanıyorum kı bunlar bıze ceza olarak gonderılmıs heralde dıyorumdunyanın sınavı onlar
Vampirler de gelcek mi?Valla gelecekse bence önce zombiler gelmeliThe Walking Dead, Z Nation, Fear Walking Dead sağolsun taktikleri biliyorum kızlaarr bam bam bam
sorması ayıptır nerde? (konum at bakıyım)Dünya uzayda değil
aa evet dogru nıye uzayda oldugunu dusundum bır an halbukı uzaydan dunyanın fotosunu cekıyorlarDünya uzayda değil
birinin uzmanlık alanı vampir birinin zombie birinin uzaylı.hazırlıklı olduğumuz şeylere bak sjnfesjfVampirler de gelcek mi?
Benim uzmanlik alanim vampirler de
hepsı aynı anda gelmesındebirinin uzmanlık alanı vampir birinin zombie birinin uzaylı.hazırlıklı olduğumuz şeylere bak sjnfesjf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?