Uzaylılar mı gelecek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kurban bayramı baphomet kesecez bizde

Ramazan’da da Nihat Hatipoğlu konuk olur, hocam uzaylı zik.m.k orucu bozar mı? Uzaylılar nasıl abdest alıyor, burunları yok diye sorular sorarlar artık.
Hocam uzaylılar cenneti bilir mi? Oruç tutarlar mı? Onları da müslüman yapsak mı?

Uzay, dünya atmosferinin dışında kalan alana denir. Dünya evrende. Uzay da dünya hariç evrenin kalanı...
bu konu bu kadar derin düşünmek için uygun değil ya şunu mesela direkt tübitak'tan alıntılıyorum
"
Aslında Dünya da uzayın bir parçası. Ancak “uzay” ifadesi ile çoğunlukla uzayın Dünya ve onun atmosferinin dışındaki kısmı kastedilir.
Atmosferin en dış katmanı Dünya’nın yüzeyinden yaklaşık 960 kilometre yüksekte biter. Hatta 1000 kilometre irtifada bile Dünya’nın etrafında hidrojen atomlarından oluşan bir bulut tabakası bulunur. Ancak atmosferin en dış katmanının yoğunluğu çok düşüktür. Bu nedenle nerede bittiğini söylemek hayli zor."
O aslında bi tartışma konusu , kesin bir şey söylenemez.
Ama dediğim gibi bu konu için bu kadar derine girilmez

Daha tepemize atom bombası düşmedi, zombi istilası olmadı dur hele ne uzaylısı, her şey sırayla

İlaaahi S Sonveda00 başlığı görür görmez bi gülme tuttu durduramıyorum gelsin gelsin başımızın üstünde yerleri var, zombileri de alıp gelsinler, he bide yapay beyinli robotlar vardı onlar da eksik kalmasın ay. Sinirlerim bozuldu

Ben de can sıkıntısından öylesine sağa sola laf atıyom zaten karantina psikolojimi bozdu

Ahhaa bugunlerde ne bekliyorsun baska
Valla şu an uzaylıyla zombie karşımda sevişse alır çekirdeğimi çayımı yırtık pijamamla oturur izlerim.ee bitti mi ekstra bişey yapmıycaksanız hadi benim netflix açık kaldı der dönerim.Şaşırma duygum yok artık benim.Günlerin saatlerin bi anlamı da yok.Güneş var güneş yok , bitti.

Gebeleri unutmayalim lutfen. Bulantidan yemek yapamayanlara da yazik.

Gelsinler artık, ne zamandır bekliyoruz.

Daha “Sakalli Bebek Dogdu“ haberinin sokunu atlatamadim, biraz beklesinler ya. (Sene 1987, yas 5,5)

Haklisin , fena durumdayiz hepimiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…