Gizemliasli sen illümematisin dimi kardeş hep israilin sucu bunlarahtapot nerde yaşar? suda.Demekki ahtapotun düşeceği yerden su faktörünü kaldırırsak onu kendi silahıyla vururuz, ölür. (vee gizemliaslı IQ 200 hissediyor )
Bu kurban bayramı baphomet kesecez bizdeBu ahtapot dedikleri World War Z miydi onda dolaşan şeyden bahsediyorlar. Biz de uzaylıya taş atan köylüler var. Bize bi şey olmaz. Armageddon mantığına Barthelmeos tapınağı kurma vs muhabbetine bir iki ışık gösterisi olursa çekirdek çitler izler bizim halk.
Ahhaa bugunlerde ne bekliyorsun baskabirinin uzmanlık alanı vampir birinin zombie birinin uzaylı.hazırlıklı olduğumuz şeylere bak sjnfesjf
Ameriganın oyunları bunlar. Bunlar bisi kıskanii...Gizemliasli sen illümematisin dimi kardeş hep israilin sucu bunlar
Ahhaa asla vampirleri gecemezler hihBen jacob diyor oyumu kurt adamlardan yana kullanıyorum
bu konu bu kadar derin düşünmek için uygun değil yaUzay, dünya atmosferinin dışında kalan alana denir. Dünya evrende. Uzay da dünya hariç evrenin kalanı...
Daha tepemize atom bombası düşmedi, zombi istilası olmadı dur hele ne uzaylısı, her şey sıraylakızlar gülmeyin çok dert değil ama
twitter kullanan varsa belki bilir
Uzaylılar gelecek, Anunnakiler gelecek falan diye özellikle Nisan 8-11 tarihleri arası elektrikler kesilecek 3 gun internet tv vb. kullanılmayacakmış
sadece 112 arayabilecekmişiz
tabi canım babamlar falan tapınak şövalyesi komple full, BİM'den tuzlu çekirdeğimizi alır korona olmadan önce akşam çayında toplanırdık salonda.Mübarek adamlardır hepsi.Gizemliasli sen illümematisin dimi kardeş hep israilin sucu bunlar
Ben de can sıkıntısından öylesine sağa sola laf atıyom zaten karantina psikolojimi bozdubu konu bu kadar derin düşünmek için uygun değil yaşunu mesela direkt tübitak'tan alıntılıyorum
"
Aslında Dünya da uzayın bir parçası. Ancak “uzay” ifadesi ile çoğunlukla uzayın Dünya ve onun atmosferinin dışındaki kısmı kastedilir.
Atmosferin en dış katmanı Dünya’nın yüzeyinden yaklaşık 960 kilometre yüksekte biter. Hatta 1000 kilometre irtifada bile Dünya’nın etrafında hidrojen atomlarından oluşan bir bulut tabakası bulunur. Ancak atmosferin en dış katmanının yoğunluğu çok düşüktür. Bu nedenle nerede bittiğini söylemek hayli zor."
O aslında bi tartışma konusu , kesin bir şey söylenemez.
Ama dediğim gibi bu konu için bu kadar derine girilmez
Allah seni ne etmesin cevap bulamadim gulmektentabi canım babamlar falan tapınak şövalyesi komple full, BİM'den tuzlu çekirdeğimizi alır korona olmadan önce akşam çayında toplanırdık salonda.Mübarek adamlardır hepsi.
Valla şu an uzaylıyla zombie karşımda sevişse alır çekirdeğimi çayımı yırtık pijamamla oturur izlerim.ee bitti mi ekstra bişey yapmıycaksanız hadi benim netflix açık kaldı der dönerim.Şaşırma duygum yok artık benim.Günlerin saatlerin bi anlamı da yok.Güneş var güneş yok , bitti.Ahhaa bugunlerde ne bekliyorsun baska
dunyada bır gezegen olduguna gore ve uzayda olduguna gore bızde bır dunyalı olarak aslında uzaylıyız
koskoca kaınatda tabıkı sadece her cesıt cıns yasıyordur
ama o konusup anlamadıgımız ıcı bos kısıler varya onlar baska onlar bambaska bazen oyle kısıler tanıyorum kı bunlar bıze ceza olarak gonderılmıs heralde dıyorumdunyanın sınavı onlar
kızlar gülmeyin çok dert değil ama
twitter kullanan varsa belki bilir
Uzaylılar gelecek, Anunnakiler gelecek falan diye özellikle Nisan 8-11 tarihleri arası elektrikler kesilecek 3 gun internet tv vb. kullanılmayacakmış
sadece 112 arayabilecekmişiz
Haklisin , fena durumdayiz hepimizValla şu an uzaylıyla zombie karşımda sevişse alır çekirdeğimi çayımı yırtık pijamamla oturur izlerim.ee bitti mi ekstra bişey yapmıycaksanız hadi benim netflix açık kaldı der dönerim.Şaşırma duygum yok artık benim.Günlerin saatlerin bi anlamı da yok.Güneş var güneş yok , bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?