Üzerimde büyü mü var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Elbasantava

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
269
127
23
35
Arkadaşlar eskiden çok inanmazdım bu büyü olaylarına. Ama son zamanlarda aklıma gelmiyor değil.
Son zamanlarda içim daralıyor durduğum yerde içime huzursuzluk panik kaygı geliyor durduğum yerde duramıyorum
Bulunduğum uzun süre kaldığım yerlerde su tesisatında mutlaka sorun çıkıyor. Önce annemin evine gittiğimde musluğu bozuldu, sonra kendi evimdeki musluk ve duş başlığı bozuldu, sonra bir dönem kaldığım arkadaşımın evindeki kombinin su tesisatı, duş başlığı, banyodaki su borusu, lavabo su gideri, bulaşık makinası su gideri borusu bozuldu ve yıllardır ilk kez olmuş. Sonra da yeni başladığım iş yerinde musluklar bozuldu, sonra makinalara su veren sistem defalarca arıza yaptı, önceki iş yerimde de mutfağın su sistemi bozuldu
Bu kadar tesadüf olamaz
İşlerim de hep ters gidiyor, şansım kötü gidiyor, ne zaman bişey çok iyi gitse en en beklenmedik şekilde bozuluyor
Son zamanlarda garip takıntılarım oluşmaya başladı
Aynaya baktığımda da eskisinden daha çirkin görünüyorum resmen
Sizin bu konudaki düşünceniz nedir sizce büyü olabilir mi ne yapmalıyım

23 diye film vardı 🙄
bence takıntı yapmışsınız denk geliyo kendinize cekiyosunuz biraz.

ben de ne zaman cok içime sinen bi temizlik yapsam aniden yatılı misafir gelir:D o yüzden canim misafir istemeyince icime sinecek sekilde kusursuz temizlik yapmıyorum:D

Yaşlanıyor yada bakımsız olabilirsin bende aynaya bakıyorum yok ya bu ben değilim yaşlanmışım diyorum
Yani büyüden değil

Arkadaşlar eskiden çok inanmazdım bu büyü olaylarına. Ama son zamanlarda aklıma gelmiyor değil.
Son zamanlarda içim daralıyor durduğum yerde içime huzursuzluk panik kaygı geliyor durduğum yerde duramıyorum
Bulunduğum uzun süre kaldığım yerlerde su tesisatında mutlaka sorun çıkıyor. Önce annemin evine gittiğimde musluğu bozuldu, sonra kendi evimdeki musluk ve duş başlığı bozuldu, sonra bir dönem kaldığım arkadaşımın evindeki kombinin su tesisatı, duş başlığı, banyodaki su borusu, lavabo su gideri, bulaşık makinası su gideri borusu bozuldu ve yıllardır ilk kez olmuş. Sonra da yeni başladığım iş yerinde musluklar bozuldu, sonra makinalara su veren sistem defalarca arıza yaptı, önceki iş yerimde de mutfağın su sistemi bozuldu
Bu kadar tesadüf olamaz
İşlerim de hep ters gidiyor, şansım kötü gidiyor, ne zaman bişey çok iyi gitse en en beklenmedik şekilde bozuluyor
Son zamanlarda garip takıntılarım oluşmaya başladı
buyu diye birsey var evet ama tesaduf olabilir sende psikoljik olarak aynada cirkin gozukebilirsin bazen bende aynada cirkin gorunuyorum :olamaz: olumlu dusunmek olaylari etkiliyor sende takinti olmus birazda bol bol dua et birde sana buyu olsa sahsina olur milletin musluklarindan ne istesinler:KK45:

Şakasız soruyorum; Suyla alakalı bozuklukların büyüyle ne alakası var? ‘Gittiği yeri kurutsun’ diye yapıldığını mı düşünüyorsunuz?

Bence içinizdeki kaygılarla ilgili bir uzmana görünün, panik atak vs olabilir. Sularla ilgili problemde heryerde olabilecek şeyler. Vesveseye kapılmayın.

Bu nasıl bi büyü ki ?
Büyüyü yapan kişi "her gittiği yerde su tesisatı bozula, susuz kala" falan mı demiş ?
Napmış sırt sırta su borularının bağlayıp bahçeye mi gömmüş ?
Bi evi arayın isterseniz üzerinde arapça harfler olan su borusu falan var mı...
sırt sırta su borularını bahçeye gömmek :KK70: çok güldüm ya.
büyü böyle mi yapılıyormuş yani?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X