- Konu Sahibi fallinlove
-
Kendinden neden nefret ediyorsun :26:
babamı zor durumda bıraktığım için...
Babanızın tutumu çok yanlış insan evladından çekinir mi hiç aksine size destek olması gerek,şunun kızı açık diye babanıza şikayet edenlerde babanız ağızlarının payını verseydi onlarda susardı emin ol,dinimizde zorlama yok sen kendin istersen kapanırsın istemezsen kapanmazsın,peki kardeşin baskıdan ötürü mü kapanıyor yoksa kendi istegiylemi kapanıyor eğer baskı var ise kardeşin kapanmasın çünkü baskı ile olacak işler değil kalpten gelmeli,başörtüsü baba yada koca istiyor örtülmez içinden geliyorsa ve kalpten inanıyorsa örtülür yoksa başına örttüğü başörtüsünden feyz alamaz.annemin tarafından da babamın tarafından da açık bayan yok hepsi kapalı ailede tek açık olarak biz varız herkes açık olduğumuz için farklı gözle baktılar şunun kızı açık da şöyle de böyle babam bizi hiç bir akrabaya herhangi bir topluma götürmek istemiyor biz açık olduğumuz için bundan hep çekindi hep şikayet etti.şimdi ise kardeşim kapanacak ve ben kapanmak istemiyorum üzerimde çok büyük bir baskı ve ezilmişlik hissi var. şu an kendimden nefret ediyorum.ne yapacağımı hiç bilmiyorum...
Babanızın tutumu çok yanlış insan evladından çekinir mi hiç aksine size destek olması gerek,şunun kızı açık diye babanıza şikayet edenlerde babanız ağızlarının payını verseydi onlarda susardı emin ol,dinimizde zorlama yok sen kendin istersen kapanırsın istemezsen kapanmazsın,peki kardeşin baskıdan ötürü mü kapanıyor yoksa kendi istegiylemi kapanıyor eğer baskı var ise kardeşin kapanmasın çünkü baskı ile olacak işler değil kalpten gelmeli,başörtüsü baba yada koca istiyor örtülmez içinden geliyorsa ve kalpten inanıyorsa örtülür yoksa başına örttüğü başörtüsünden feyz alamaz.
.
Bunu yazdığım için kusura bakma ama baban arkanızda sağlam dursaydı ne eziklik hissederdin ne de baskı.
kapan kurtul.... babanı da utandırmamış olursun. abla sözü dinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?