- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
Evet cnm simdi hatirladim yaaaa.. ben tatildeyken parkta dolandiricilar para topluyordu milletten, park parasi diyerekten.. bende verdim neyse suc ustu yakalandilar sivil polis tarafindan ve orada ben ifade vermistim.. megerse sikayet ifadesiymis.. Simdi durusma tarihi vermisler gulermisin aglarmisin .. sikayetimden vazgecmem tabikide lakin bu dolandiricilar basima bisey acarsa ben napicam ?Musteki sikayetci olan kisiye denir diye biliyorum ben. Birinden davaci mi oldunuz?
Şikayetçi denir benim bildiğim de.Evet ortak imza attikta, su an bisey farkettim ben mustekiymisim bu ne demek oluyo anlamis degilim yani normal davalarda davaci, davali filan olur..
Evet cnm simdi hatirladim yaaaa.. ben tatildeyken parkta dolandiricilar para topluyordu milletten, park parasi diyerekten.. bende verdim neyse suc ustu yakalandilar sivil polis tarafindan ve orada ben ifade vermistim.. megerse sikayet ifadesiymis.. Simdi durusma tarihi vermisler gulermisin aglarmisin .. sikayetimden vazgecmem tabikide lakin bu dolandiricilar basima bisey acarsa ben napicam ?
EN SON SAYFALARDA OLMASI GEREK .. BU TATILDE YASAMIS OLDUKLARIM.. BIRDE BEN ARABAYI PARK EDEYIM DERKEN DOLANDIRICININ BIR TANESI ARABAIN ETRAFINDAYDI.. INDIM BANA DEDIKI PARK UCRETI VAR DEDI BENDE VERDIM.. HER NEYSE DEDIM BI BAKTIM SIVIL POLISLER ARKADAN KOSTULAR BUNU SUC USTU YAKALADILAR BENDE O GUN IFADE VERMISTIM.. ALDILAR ONU GOTURDULER.. SIMDI DURUSMA TARIHI VERILMIS BEN MUSTEKIYIM YANI SIKAYETTE BULUNAN KISI BENIM.. DURUSMA GUNU FILAN VERILMIS, TABIKIDE AFFETMEYI DUSUNMUYORUM, CUNKU O GUN BANA YALVARMISTI NOLURSUN SIKAYETTE FILAN BULUNMA DEMISTI, BENDE SIZIN GIBILERI ASLA AFFETMEM DEMISTIM AMA YA BENIM KIMLIK BILGILERIME ULASIP BANA ZARAR VERIRLERSE DIYE KORKUYORUM ACIKCASI.. AVUKATA DANISMAM LAGZIM..konuda saldırı nerde
aaaaaa olaya bak... o dolandirici sahiz sanik bende musteki oluyorum.. dosyada bu yaziyo yani..Erkek arkadasim hukuk okuyor ona sordum. Ornek vererek anlatayim: diyelim ki biri sana hakaret etti karsilik olarak sende hakaret ettin sonrada gidip adami sikayet ettin bana hakaret etti diye. O kiside seni sikayet ediyor bana hakaret etti diye. Karsilikli sikayet soz konusuymus
Yok cnm tamamen iliskimi kestim kendisiyle.. ve inanirmisin ne zaman beni pesine takip bir yere goturmek istese muhakkak basima isler geliyodu.. Sanki YUCE RABBIM ONUNLA GITMEMEM ICIN BENI ENGELLIYODU.. ve iste o gunde basima bu tur bir olay geldi, olaydan sonra kendisi eglenmeye gitmisti zaten... acaba dava bu dolandiriciylami ilgili, yoksa baska biseymi bilemiyorum.. benim aklima bu geliyo, cunku trafik kanunu filan yaziyo.. ben o gun ifade verdigimde sivil polsiler vardi yanimda..Sonuç olarak kötü bir arkadaşlık. Hala görüşüyor musunuz?
Benim de LAĞZIMValla çok gozume battı iki konunuzdada şahız yazmanız.
Yanlismi yazdim kelimeyi ? yabanci klaveyle yaziyorum cunku konumu duzenledim .. musteki olarak gozukuyorum cunkuValla çok gozume battı iki konunuzdada şahız yazmanız.
Yanlismi yazdim kelimeyi ? yabanci klaveyle yaziyorum cunku konumu duzenledim .. musteki olarak gozukuyorum cunku
Evet bazi turkce kelimelerinin yumasak g'sini tutturamiyorum.. ayrica farkindaysaniz klavyem yabanci yani.. uc tane dili ayni anda ogrendim ben .. kolay degil yumusak g isteBenim de LAĞZIM
evet ben sahiz yazmisim.. sahis dogruda ben neden sahiz yazmisim.. turkce kelimeleri yazamiyorum bazen, karistiriyorum.. mesela lazim ama ben lagzim yaziyorum, yada sahis kelimesine z harfini eklemisim ..Şahıs olacakta doğrusu. Okurken gozume battı iki konunuzda
Konunuzu bilmiyorum ama siz Müşteki karşı taraf sanık olarak gözüküyor ise size karşı dava açılmış anlamına gelmiyor. Yani olay her neyse siz şikayetçi olmuşsunuz karşı taraftan. Bu Yüzden kamu Davası açılmışMerhaba arkadaslar,
Hani ben eski bi arkadas musvettesi tatile gitmistim, saldiriya ugramistim vs.. Bugun dava acilmis, sahizi tanimiyorum sanik olarak gozukuyo, bende musteki olarak gozukuyorum.. saka gibi.. KONUYU DUZENLENDIM ARKADASLAR BILGILERINIZE
Ben durusmaya filan katilamam yani ama dolandiricilarida affetmem lakin korkuyorum ya kimlik bilgilerime ulassalar basima bela almis olurmuyum.. baska yerde alsalar ifademi keske.. avukata sormam lagzimKonunuzu bilmiyorum ama siz Müşteki karşı taraf sanık olarak gözüküyor ise size karşı dava açılmış anlamına gelmiyor. Yani olay her neyse siz şikayetçi olmuşsunuz karşı taraftan. Bu Yüzden kamu Davası açılmış
Duruşmaya katılmanız gerekir . Ya şikayetçiyim diyeceksiniz yada değilim diyeceksiniz. Kimlik bilgileriniz dosyada yazıyodur zaten. Bir dilekçe vererek Duruşmada hazır bulanamayacağınız yönündeki mazeretlerinizi belirtip Duruşma dışı bir zamanda hakim sizi dinleyip şikayetçi olup olmadığınızı sorması mümkün hale getirilebilir .Ben durusmaya filan katilamam yani ama dolandiricilarida affetmem lakin korkuyorum ya kimlik bilgilerime ulassalar basima bela almis olurmuyum.. baska yerde alsalar ifademi keske.. avukata sormam lagzim
Insallah ailemin eline gecmez bu tebligat, durduk yere panik yaparlar cunku biliyorum.. zaten kendilerine durumu anlatmistim.. ama bu sekilde olacagini tahmin etmiyordum acikcasi.. ben su an yabanci bir ulkedeyim..durusmaya katilmam mumkun degil yani zaten uc ay varmis durusmaya.. birde o sahisi gormek bile istemiyorum adaletsizlikten nefret ediyorum.. ben en iyisi senin dedigin gibi yapayim mazeret gostereyim ve beni turkiyenin baska bir sehrinde dinlesinler .. acikcasi sikayetimden vazgecmeyi dusunmuyorum.. almis oldugu para ucretinede zaten polislerin yaninda al senin olsun, haram parayla cok yol alirsin demistim, polislerde ucreti bana geri iade etmislerdi.. kendiside nolursun beni sikayet etme, cocuklarim var demisti, klasik seyler yani.. sonra polis otosuna bindirdiler goturduler.. ben normal bir ifade zannediyordum, megerse olay ciddiymis ..Duruşmaya katılmanız gerekir . Ya şikayetçiyim diyeceksiniz yada değilim diyeceksiniz. Kimlik bilgileriniz dosyada yazıyodur zaten. Bir dilekçe vererek Duruşmada hazır bulanamayacağınız yönündeki mazeretlerinizi belirtip Duruşma dışı bir zamanda hakim sizi dinleyip şikayetçi olup olmadığınızı sorması mümkün hale getirilebilir .
Ozaman şöyle yapabilirsin . Türkiye'nin hangi şehrinde isen ozaman avukatın bir dilekçe versin . Duruşmanın görüleceği mahkemeden sizin Bulunduğunuz Şehiri bildirerek oradaki mahkemeye talimat yazılması talep edilebilir. Talimat kanalı dinlenmeniz mümkün olur. Avukattan yardım alacaksınız o yol gösterir zatenInsallah ailemin eline gecmez bu tebligat, durduk yere panik yaparlar cunku biliyorum.. zaten kendilerine durumu anlatmistim.. ama bu sekilde olacagini tahmin etmiyordum acikcasi.. ben su an yabanci bir ulkedeyim..durusmaya katilmam mumkun degil yani zaten uc ay varmis durusmaya.. birde o sahisi gormek bile istemiyorum adaletsizlikten nefret ediyorum.. ben en iyisi senin dedigin gibi yapayim mazeret gostereyim ve beni turkiyenin baska bir sehrinde dinlesinler .. acikcasi sikayetimden vazgecmeyi dusunmuyorum.. almis oldugu para ucretinede zaten polislerin yaninda al senin olsun, haram parayla cok yol alirsin demistim, polislerde ucreti bana geri iade etmislerdi.. kendiside nolursun beni sikayet etme, cocuklarim var demisti, klasik seyler yani.. sonra polis otosuna bindirdiler goturduler.. ben normal bir ifade zannediyordum, megerse olay ciddiymis ..
tesekkurler cnm bilgilerin icin oyle yapicam buyuk bir ihtimalle yada sikayetimden vazgecip, bu dolandiricinin onunu acmis olacagim, bunada gonlum el vermiyo ki ifadem alinmisti yani.. polislerde gordu olayi ..Ozaman şöyle yapabilirsin . Türkiye'nin hangi şehrinde isen ozaman avukatın bir dilekçe versin . Duruşmanın görüleceği mahkemeden sizin Bulunduğunuz Şehiri bildirerek oradaki mahkemeye talimat yazılması talep edilebilir. Talimat kanalı dinlenmeniz mümkün olur. Avukattan yardım alacaksınız o yol gösterir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?